Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@emakiki ja som to vobec nemyslela v zlom, ani som ta nechcela urazit, nic take ... prepac, ak to tak vyznelo 😉 A aj ja mam 2 rocne dieta a teraz cakam druhe 😉 S tou psychykou mam odskusane na vlastnej kozi, ked sme sa snazili o druhe, to som si este nerobila ovu testy ... tak moc som chcela druhe, ze som mala priznaky tehotenstva a ked som bola na gynde, tak mi zistili, ze tehotna nie som a to mi tiez meskala ms, tak mi len vyvolavacku pichol. Na druhy mesiac som otehotnela, sice pomovou ovu testou, ale hned dom vedela ze som tehotna, to som si este test nerobila, ale zena to jednoducho na svojom tele citi a boli to uplne ine pocity ako ten mesiac skor, co som len dufala ze som. A viem co je pomaly stupajuci HCG, pri oboch tehu som mala podozrenie na mimomaternicove tehotenstvo kvoli pomaly stupajucemu HCG. Takze som sa ta nechcela dotknut,samozrejme ti prajem, aby pocity neklamali a doktor ti potvrdil tehotenstvo ... 😉 Veru robis dobre ze ides, aspon nebudes rozmyslat nad tym, preco mas negativnu test 😉 Drzim palce!
@siska122 nic sa nestalo, neurazila som sa... Ja len ze nie som nejaka 20 co si nieco nahovori... Praveze som si stale hovorila ze si to len vsugerovavam, prve dni po ovulacii som mala priznaky ale neverila som im a teraz sa citim hrozne, preto k dr. radsej pojdem, aj ked mi test nepotvrdil este tehu, teda ak vobec som, stale nie som o tom presvedcena... Ale co ine by to mohlo byt? Vsetky tehu priznaky mam, tak uvidime zajtra vecer budem mudrejsia, ale dost sa aj bojim, co mi je ak nie tehotenstvo...
@lauritka ahoj, tak dnes uz teplota vyssia 36,8 (meriam v ustach), len sa mi to zda neskoro, lebo mega pozitivny ovulacny test som mala v nedelu rano... ale vcera bola teplota 36,5 😕
Pozrela som na tie tvoje grafy, ale moc sa v nich nevyznam... cim je tam naznacene, ze si mala pozitivny test? ktora znacka to je? vdaka 🙂
Baby tak dnes rano som sa zobudila a mala som ruzovy vytok, do teraz sa to zmenilo, na vlozke mam hnedy vytok, tak to asi bude MS.... Pochybujem ze to je uhniezdovanie, tak neskoro... Neviem ai to vysvetlit, citim sa hrozne, potim sa neskutocne a necitim sa vo svojej kozi... A je mi strasne smutno...
@emakiki inak ma teraz napadlo, ze vela dievcat maaj predmenstruacny syndrom, mozno aj preto ti byvalo zle... skus si to vyguglit 😉 A nevesaj hlavu, ak sa nepodarilo terazpodari sa novy cyklus a ak sa to podari, tak hned budes vediet ze sa to podarilo, test ti to len utvrdi 😉 A je pravda, ze nuektore zeny pri tehotenstve maju ms, svagrina tak mala, ale netusila ze je tehu ... nahodou jej gyndoska zistila, lebo bola na vysetreni ze sa in nedari otehotniet a sup, ona uz bola 😀 ved ak si si nie ista, tak si urob este tehu test po skonceni ms, to by uz mal byt na 100 % pozitivny. Tak ak nie teraz, tak buduci mesiac vynde 😉
@lauritka dakujem, no aj ja som ratala s tym, ze stupne vcera a stupla akoby az dnes 😕 takze potom kedy bola ovulka? teda pravdepodobne... uz som z toho blazon 😀 ja som myslela, ze mam pozitivny test v sobotu, lebo ciarky boli rovnako silne v sobotu a v nedelu rano skusim, ci uz bledne a nakoniec bola testovacia silnejsia nez kontrolna... 😨 skoda, ze sme skusali uz v sobotu, ze aby sme to "neprepasli"...radsej sme mohli pockat este 😒 ze?
Da sa aj na ovulacnom teste zistit,ci je zena tehotna?
Tak nakoniec mam ovulku az teraz..ale ta bolest vajecnika...vzivote som tak ovulku necitila..ako dlho take bolesti trvaju?..ledva sa vystriem..ohnutie tiez zaboli...no des
@girlinka moja aj ja som mavala silnu bolestivu ovulaciu , mne trvali bolesti 3-4dni a potom puklo vajicko aj pri milovani sme sa len jemne, viem o com pises, ja som ju citila uz 2roky takto bolestivo ..... neboj nic, aspon vies ze ovulujes ♥
@sara34valentina heej diks az si ma potesila 🙂 ...ale nikdy som tak necitila..aspon vidim co porobila anika ;)
@girlinka brala si `? ja som to v zivote nebrala a nikdy brat nebudem...je to humus............. ja som si merala bazalku a neskor pouzivala ovu testy ale podla bolesti a hlienu som vedela kedy sa chranit sa kedy nie, to bola moja antikoncepcia 🙂 ked Boh da a porodim dve krasne zdrave deti, moj muz sa da podviazat , nechce aby som to ja do seba pchala ... antiku :( planujes babätko?
@sara34valentina mas pravdu ze to je humus...brala som ju nieco vyse roka a mam druhy cyklus co uz neberiem...ja zatial som skor na tom tak ze som vysadila a nebudeme si davat pozor a ked sa zadari tak bude a ked nie tak zatial nebudem robit paniku...aj ked uz sa vidim ako to "nesledujem" ked budem citit kedy je ovulka :D ..no tak verim ze bude ako si predstavujete ;) teraz cakas prve?
@girlinka ano nas prvy poklad, na 4pokus sa podarila ♥
tak kočenky aj my máme za sebou prvý mesiac snaženia už len čakať či sa náhodou aj druhé bábo nezadarí na prvý pokus, hoci tomu až tak neverím.Ovu som úplne na testíkoch nevystihla ale cítila som ju držkám palčeky všetkým pekný deň ešte nakuknem či tu nebudeme mať novú šťastnú maminku

@kniha24 drzim silno palce 😉