icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

zuzka56
30. sep 2015

@andromeda13
My nie sme obaja OK ale tak nevadí, ideme dalej. Budeme sa sústrediť na nieco iné

zuzannaaa
30. sep 2015

@zuzka56 zuzka ..... Moja suseda ma nico pod 30 tusim 27 Celkom dobre si rozumieme,Je vydata ..
Vravela mi ze sa snazia o babetko 3roky a nic ze skusali aj cez ginekologickua vseli co ...
A poviem ti. Ze dnes som bola za nou v nemocnici v cera sa jej narodil syn 🙂
Vravela ze v ten mesiac co otehotnela na nic nemyslela a jednoducho skusali a podarilo sa .....
Tak nesmut a hlavu hore podary sa urcite 🙂
Skusajte polohy ostan po sexe v posteli aj 20min hlavne klud,,, skusaj hoci co no a,ved Ta aj tak nikto nevydi ;)
Ja niesom dr. ale co ti mozem ja odporucit je pred ovulkou ja neviem asi tak tyzden jest avokado aspon polku na den vyskusaj az do dna ovulky . Drzim Vam palceky .

andromeda13
30. sep 2015

@lauritka na str.272 je rozpísaná moja BT od 9DC...a ja idem testnúť 2x

lauritka
30. sep 2015

@andromeda13 aha no 36,9 este nie je ziadny zretelny vystup hhmm

zuzka56
30. sep 2015

@zuzannaaa
netlačím na pílu to nie len uz aj vek by bol na dieťa vhodný
Nechám to tak a neriešim. Užívala som inofolic, clostil, agnucaston, macu, fertil care, kvapky od Valovica, zed deviti draku, pupalka, metformin, Medrol a nic nepomohlo takze kašlem na to.

andromeda13
30. sep 2015

@lauritka tak tu to je...pozri ten o 6pm je podstatne slabší ako ten čo som robila teraz...a to som nepila nič od 4pm...btw. začalo ma teraz pobolievať podbruško na pravej strane..čo sedí s folikulometriou kde dozrievajúci folikul bol tiež na pravej strane 😉 tak budem testíkovať aj zajtra..

lauritka
30. sep 2015

@andromeda13 jj, tak mozno zajtra prekvapi a bude uplne pozitiv 😉

zuzannaaa
30. sep 2015

@zuzka56 tak presne vypni na nejaky cas 🙂

zuzka56
1. okt 2015

@zuzannaaa
vypnutá som uz 2 roky a ani to nepomáha....

zuzannaaa
1. okt 2015

@zuzka56 vies si predstavyt ..... A dovolenku zmenu prostredia ste skusali ? Urcite vyskusaj to avokado🙂 uz si mala tento mesiac ovu?

zuzka56
1. okt 2015

@zuzannaaa
tento rok sme boli 2x pri mori a prd z toho... avokado jedavam priebezne cely mesiac.
Podla dr v CAR mam tento mesiac anovulak a vcera bol ovu test pozitivny.

emakiki
1. okt 2015

Baby ja som taka nestastna... 29DC testy negativne 😢😢😢 ako je mozne, ze prva sa nam podarila za dva mesiace z neliecinou SZ a teraz sa liecim a nic...

zuzannaaa
1. okt 2015

@zuzka56 ja len pomaham ako viem ;)
neboj mozno sa podarilo tento mediac a za 9 dni budu 2 ciarky🙂

zuzannaaa
1. okt 2015

@zuzka56 aj ja som zvedava trstovat mozem tak najskor utorok stredu

zuzka56
1. okt 2015

@zuzannaaa
drzim palec nech to vyjde 🙂
dakujem, ja viem, ze sa snazis pomoct ale uz mam pocit, ze som vyskusala vsetko mozne a stale nic.

zuzannaaa
1. okt 2015

@zuzka56 Dakujem, aj tebe kedy testnes ty?

zuzka56
1. okt 2015

@zuzannaaa
nebudem testovat ked mam anovulák 🙂

zuzka56
1. okt 2015

Ahojte, myslite, ze aj dnešný ovu test je pozitívny - úplne spodný. Dakujem

lauritka
1. okt 2015

@zuzka56 anoo je

zuzannaaa
1. okt 2015

@zuzka56 ano jeeeee

zuzannaaa
1. okt 2015

@zuzka56 kedy si si robila skus este okolo 22:00 urcite bude este viac ....... ;)

dejna20
1. okt 2015

Baby ja som davala pred 2dnami fotku a asi bol test poz aj podla vas, ale mne sa to nejak nezda. Ked ten test porovnam s poz testom z min mesiaca tak sa mi zda ten z min mes ovela silnejsi. Ta kontrolna ciarka je silnejsia, v tomto m. Bola len taka ze ledva rovnaka. A navyse mam ovu 22-25dc a teraz ze 15dc
Tak testujem dalej pre istotu. Ale v den udajne poz testu sme to aj dali, vcera nie a dnes veru neviem ci to dam, bo som chora.

andromeda13
1. okt 2015

Baby ja testujem od 9dc a druhá čiarka vôbec nesilneje..aj BT ešte neklesla a ani nestúpla 😠
mám testovať ďalej? @lauritka nemôže to predsa len byť anovulák?

lauritka
1. okt 2015

hmm, tak teraz sa netvari ani jeden velmi pozitivne.. ale ovulka vzdy moze este dojst ... 😵

lauritka
1. okt 2015

@dejna20 nemerias BT ?? tam to vidno najlepsie. ci prebehla alebo nie,je mozne ze to nebol este vrchol a len pride

dejna20
1. okt 2015

@lauritka nie, neviem sa k tomu nejak dokopat. Lebo sa to musi robit v priblizne rovnaky cas a nehybat sa. A to u mna neni moc realne, lebo krpec niekedy pyta caj o 5.00 o 6.00 a vstava medzi 7.00-9.00 rozne

zuzannaaa
1. okt 2015

@andromeda13 na testikoch nesetry ved ide o vela ci? 🙂 skusaj dalej, ja som mala ovulku uz aj na 20DC a keby nebola no tak ason budes vediet .

lauritka
1. okt 2015

@dejna20 ah atk hmm.. tak len este skusat no.. :-/

dejna20
1. okt 2015

@lauritka no tak ri prvom sme toto nerisili. Proste sme si povedali, ze ideme na to a denne sme "dreli" 😂 a hned po mesiaci bolo vybavene.
Len teraz som sa chcela trafit 2dni pred ovu a nejak tu ovu neviem detekovat.

andromeda13
1. okt 2015

@zuzannaaa to je pravda..nešetrí 😉 ale na 14dc som bola na folikulometrii a folikul bol 21mm..tak preto začínam byť skeptická lebo už mal dorásť a aj prasknúť..no podľa testov to tak nevyzerá.. .iný folikul na ultrazvuku nebol tak preto si myslím že tento mesiac ovulácia asi nebude 😢 @lauritka ešte sa chcem opýtať som 3.týždeň po laparke..myslíš že aj to by mohol byť dôvod že cyklus taký všelijaký..rozhádzaný?