Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@maruska1170 nam sa podarilo na 4pokus, takze nevesaj hlavku 🙂 dakomu to trva aj rok aj to este v poriadku, nie vzdy su zdrave vajicka ..... nie kazdy mes sa da otehotniet 😨
Tak to hej 🙂 muz velmi chce druhe babo kazdy den sa spytuje si tehotna a ja ze zial nie a je sklamany a naozaj mi to lame srdce ☹1 ze maleho sme pocali napriek tomu ze som brala antiku a teraz ked ju neberiem trva to ....tak musim pockat na ms dufam ze pride ...... 🙂
@maruska1170 pozri pride mrcha, a potom si budes ovulacnymi testami sledovat az kym nebude poz.testik...................... zvladnes to, len nevies kedy mas ovulku, to je vsetko 🙂 neboj nic, daj na mna , kup ovu testy mozes tuna u @lauritka ( ja som si od nej objednala za 1ks40centov ) a su 100% spolahlive !!
Akurat mi jedna pani pisala ze ovutest one step u nej 1ks 27 centov objednala som u nej 10 kusov tak uvidim
Hmm baby je to tu. Mala som zdanlivo ovulaciu v 15dc a teraz mam znovu taky test. Pridu mi oba rovnako pozitivne. Tak jedine zase znasilnovat.
Neviete ako to je s doveryhodnostou ovu testov ak este kojim (rano, obed,vecer). Ci ten prolaktin ich nemoze nejak miast.
No nic ak to nevide tento mesiac. Skusim metodu ako pri prvom. 😂 prasit kazdy den 😂
Teraz som ale chora a uz dlhsie, tak neviem ci aj chripka nemohla tie testy zchaosit
@maruska1170 super 10ks je ale malo, lebo na zaciatok kedze nevies kedy mas ovulaciu budes potrebovat mozno viacej..... ked silnie palicka je dobre aj 2x za den urobit aby si zachytila vrchol .... vsak nezabudni fotit...........
@dejna20 kolky dc si dneska?
Sara34valentina preto 10 kusov lebo testujem 2x ako si videla aj na tych fotkach ale nemam ms takze cakam a cakam kedy mi pride sice by uz mohol prist ale zas to bude nepravidelny ms lebo mavam 30dnovy a dneska je 4teho a stale nic a 2ho bolo pred dvoma dnami som zvedava kedy dostanem a ked nedostanem tento mesiac tak cakat a cakat....
@sara34valentina 20dc a aj 15dc bol pozitiv. Teda uz si ista nejsom nicim. Ale min dva cykly som mala poz ǐovu test az 22 a 25dc. Mavam dlhsie cykly od 34dc a viac
@dejna20 ok ide o to, ze mozes ovulovat aj 2x,,,,,, stava sa to zrideka ale mozes...............ak mas oba poz.testy ofot mi ich 🙂 kuknem sa na to, a ak mas cyklus az 34dnovy tak ovu podla mna by mala byt az na 20-22dc cize aj je pozitivny test ovu az o 2dni ;) to by sedelo na tvoj cykus, to znamena ze dnes sa musite na 100% snazit 😉 😉 😉
@zuzannaaa toto urcite tehotenstvo nie je, je to normalny odraz LH hladiny, hormonu, ktory je pritomny pocas celeho cyklu. Tehotenstvo by to bolo, keby testovacia ciarka bola ovela silnejsia nez kontrolna
@sara34valentina no vsak moj test si videla. Si sa pytala preco ich lepim opacne 😂
Tak ti poviem, ze tie testy z 15dc nejak vybledli. Ked si pozres foto z toho dna. A uz sa mi ani test z 20dc (zo vcera) nezda pozitivny. Ale sa mi zda pozit dnesny. Cerstvy 10min po ocikani.
Kokos mi nejde pridat foto. Moment
@zuzannaaa. Lh hormón máš prítomný počas celého cyklu,toto nič neznamená a aj tak je ešte veľmi skoro na testovanie.. radím vydržať aspoň do 11dpoo a testovať radšej tehotenskymi 😉 ovulacne bude v tehotenstve úplne pozitivny Ale až od určitej hladiny hcg
@dejna20 super vyzera na pozitivny takze sa milujte dnes v noci prosim pekne a pozajtra rano !! a podari sa ♥ nam sa tak podarilo ♥
@ivka7183015 este mu trosku chyba , zajtra bude mega pozitivny a ovulka potom po poz,teste az do 48hodin-.....
@mamee krasne pozitivne obidva,,,,, takze sup sup dnes sa snazte a este pozajtra rano.,,,,, ovulka do 48hodin+12hodi zije vajicko

@sara34valentina ano dakujem za radu uvidime či sa zadari a gratulujem ku bábu nech je všetko ako má byť