icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritka
19. okt 2015

@nicolevr to je negatívne
Neznamena to nič
LH máš v moci celý cyklus
Hladiny kolisu

pe_tra
19. okt 2015

@lauritka lauritka, tak stúpla som. ale len o desatinu - na 36,7 . tak ako aj na ten 15 DC čo som mala.. tak teraz babo raď 🙂 🙂 od kedy počítať DPO? myslíš , že som nejaká čudná a fakt mi stihol prasknuť fol. v den pozitívneho testu a na druhý den som už aj bola po? 😀
ach asi počkám na tú ms , a pozriem spätne.. že ako to asi vychádza..

nicolevr
19. okt 2015

@lauritka oki, dobre vediet, dakujem 🙂 musela som sa spytat, pretoze tie moje neg. vyzerali skor ako duch na tehu teste. takto zosilnela pred ovu a teraz znova :D preto mi to nedalo... 🙂 dakujem za odpoved ;)

lauritka
19. okt 2015

@pe_tra No,je to otázne, pockamema koniec cyklu. 😉

sara34valentina
19. okt 2015

@lauritka zena, nicollka je tehulka, dala tento mesiac konecne na mna, a inak je to 5ta zena ktorej som poradila a sa podarilo otehotniet,,,,asi si zalozim tuna poradnu ,,kto zatial dal na mna otehotnel, mozno mam schopnosti 😀 😀 😀 😀 som taka stastna ze je tehulka, kukni stranku v maji budem tehu,,,,ma ducha a je len 9dpo !!♥

lucyn77
19. okt 2015

@sara34valentina aky mas ten recept? Na tu stranku sa neviem dostat

sara34valentina
19. okt 2015

@lucyn77 klikni na moj profil je tam sprava a je to otvoreneeeewe ♥

nicolevr
20. okt 2015

@sara34valentina To jako jaaaaa????? :D No bodaj by to bolo tak! 😵
No asi ale ja to nebudem... Nicollka... :D

lauritka
20. okt 2015

@sara34valentina haha faaakt ? no vidis. 😀

juland
20. okt 2015

Ahojte baby 🙂 Chcem sa len spýtať ohľadom ovu testu (LH). Je rozdiel medzi negatívnými výsledkami? Myslím na to, keď mám slabu ovu čiarku a keď žiadnu nemám? Na fotke vidíte tie 2 prípady... Keď mám viditelnú, ale slabšiu ovu čiarku, to neznamená to, že ovulácia sa blíži? Ďakujem pekne za odpovede. Som začiatočníčka s ovu testami :(

lauritka
20. okt 2015

@juland kontrolna je mimo plodnych dni nepodstatna, ci je slabsia alebo silnejsia, je to stale negativne.
pred ovulačnym vrcholom ti to vobec nemusi nejak kontinualne silniet, moze zosilniet zo dna na den.. cize len cakat na pozitivny 😉

lienka175
20. okt 2015

dievčatá, ktoré máte viac skúseností s ovu testami, poraďte mi prosím... od pôrodu (júl 2014) nemám ešte úplne ustálený cyklus. Chceli by sme druhé bábätko, skúšame už od júna a zatiaľ nič... tento mesiac som sa teda rozhodla vyskúšať ovu testy... testujem od soboty (12DC). V sobotu bola testovacia čiarka úplne slabulinká, v nedeľu a včera už takmer taká ako kontrolná a dnes už takmer žiadna... rovnaká alebo silnejšia nebola... čo to znamená?

lauritka
20. okt 2015

@juland opravujem, ta testovacia.. pokial nema taku istu intenzitu ako kontrolna, je nepodstatna. je to negativne. neznamena to zhola nič/ lH mas v moci cely cyklus v urcitej prirodzene hladine,, prudko stupne az cca 48 hodin pred ovulaciou /

lauritka
20. okt 2015

@lienka175 nevies hodit foto ?? a co hlien ?? je nejaky

lienka175
20. okt 2015

skúšala som to fotiť, ale sú rozmazané tie fotky... hlien nič extra, takmer žiadny... od pôrodu to neviem akosi presne pozorovať, predtým som nemala problém...

lauritka
20. okt 2015

@lienka175 no neviem, skoda ze nemerias. tam by to ukazalo..

lienka175
20. okt 2015

ja som sa k meraniu ešte akosi nedostala, lebo som čítala, že sa to má merať v rovnakom čase a aspoň po 6-hodinovom spánku... ale ja vstávam v noci často k malému...

lauritka
20. okt 2015

@lienka175 hmm tak to nic.. 🙂 nie smemudrejsi asi .. hhoho

baska1
21. okt 2015

Je to pozitívne,ci este ma byt silnejší?

lauritka
21. okt 2015

@baska1 je pozitivny, aj ked kludne moze byt este silnejsi.. uvidis zajtra, zatial pocitaj dnes ako vrchol a zacnite snazit 🙂

baska1
21. okt 2015

@lauritka diky😊 až na to,ze som chorá,tak snáď sa premozeme😉

juland
21. okt 2015

Ahojte.Je to test kamaratky, takto ma vyzerat pozitivny vysledok? Vdaka 🙂

yuriko
21. okt 2015

@juland Áno

juland
21. okt 2015

@yuriko Dakujem 😉

lauritka
21. okt 2015

@baska1 tak aspon raz 😉

lucik2008
Odpoveď bola odstránená
lucik2008
21. okt 2015

prosim nepiste burlive reakcie na fotku kt som pridala, uznavam,ze to nie je vhodne,uz som poziadala administr. o vymazanie otazky aj s fotkami

emakiki
21. okt 2015

@lucik2008 to si pis ze je to nevhodne, je mi na grc...

lauritka
21. okt 2015

@lucik2008 no inac taky sopľavy hien je najplodnnejsi 🙂 ... kedy si robila ten test 11 dc ?? mohlo ti to teoreticky hned este v ten den stupnut o niekolko hodin neskor..
a teraz uz mas kremovy a husty ?? / nemusis fotit / 😀

lucik2008
21. okt 2015

foto bola chyba ja viem , aj ked niekde som taku podobnu fotku videla ale ok,uznala som svoju chybu a uz to viac neurobim,nemyslim si ze to treba rozoberať este tri tyzdne.
@lauritka dakujem za radu, tak som sa vystresovala, ze uz asi ani nemam ziaden 🙂