Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka lauritka, tak stúpla som. ale len o desatinu - na 36,7 . tak ako aj na ten 15 DC čo som mala.. tak teraz babo raď 🙂 🙂 od kedy počítať DPO? myslíš , že som nejaká čudná a fakt mi stihol prasknuť fol. v den pozitívneho testu a na druhý den som už aj bola po? 😀
ach asi počkám na tú ms , a pozriem spätne.. že ako to asi vychádza..
@lauritka zena, nicollka je tehulka, dala tento mesiac konecne na mna, a inak je to 5ta zena ktorej som poradila a sa podarilo otehotniet,,,,asi si zalozim tuna poradnu ,,kto zatial dal na mna otehotnel, mozno mam schopnosti 😀 😀 😀 😀 som taka stastna ze je tehulka, kukni stranku v maji budem tehu,,,,ma ducha a je len 9dpo !!♥
@sara34valentina aky mas ten recept? Na tu stranku sa neviem dostat
@lucyn77 klikni na moj profil je tam sprava a je to otvoreneeeewe ♥
@sara34valentina To jako jaaaaa????? :D No bodaj by to bolo tak! 😵
No asi ale ja to nebudem... Nicollka... :D
@sara34valentina haha faaakt ? no vidis. 😀
Ahojte baby 🙂 Chcem sa len spýtať ohľadom ovu testu (LH). Je rozdiel medzi negatívnými výsledkami? Myslím na to, keď mám slabu ovu čiarku a keď žiadnu nemám? Na fotke vidíte tie 2 prípady... Keď mám viditelnú, ale slabšiu ovu čiarku, to neznamená to, že ovulácia sa blíži? Ďakujem pekne za odpovede. Som začiatočníčka s ovu testami :(
dievčatá, ktoré máte viac skúseností s ovu testami, poraďte mi prosím... od pôrodu (júl 2014) nemám ešte úplne ustálený cyklus. Chceli by sme druhé bábätko, skúšame už od júna a zatiaľ nič... tento mesiac som sa teda rozhodla vyskúšať ovu testy... testujem od soboty (12DC). V sobotu bola testovacia čiarka úplne slabulinká, v nedeľu a včera už takmer taká ako kontrolná a dnes už takmer žiadna... rovnaká alebo silnejšia nebola... čo to znamená?
skúšala som to fotiť, ale sú rozmazané tie fotky... hlien nič extra, takmer žiadny... od pôrodu to neviem akosi presne pozorovať, predtým som nemala problém...
ja som sa k meraniu ešte akosi nedostala, lebo som čítala, že sa to má merať v rovnakom čase a aspoň po 6-hodinovom spánku... ale ja vstávam v noci často k malému...
prosim nepiste burlive reakcie na fotku kt som pridala, uznavam,ze to nie je vhodne,uz som poziadala administr. o vymazanie otazky aj s fotkami

@nicolevr to je negatívne
Neznamena to nič
LH máš v moci celý cyklus
Hladiny kolisu