icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

vlasatica
26. okt 2015

@lauritka nad touto moznostou som aj ja uvazovala. Takze pre istotu si to dnes poistim. Doobeda som citila aj pravi vajecnik, tak uvidime.

veronikax
27. okt 2015

Ahojte 🙂 Toto je moj dnesny ovu testik .. foteny s bleskom a bez blesku 🙂 Viem ze nie je este pozitivny ... no calam ze zajtra alebo pozajtra uz bude. Mavam ovu na 19 dc alebo neskor. Dnes som 9 dc ...tak ma to celkom prekvapilo 🙂 Druhy mesiac beriem femi kvapky 🙂

lauritka
27. okt 2015

@veronikax mozno aj pride skor. 😉 .

veronikax
27. okt 2015

@lauritka preistotu by som mala aj dnes testnut ? Este mam posledne 3 ovu testiky 🙂 Tak mozno akurat mi vijdu 🙂)

sara34valentina
27. okt 2015

@veronikax ovulku este nemas ...ovulka nastane az po pozitivnom ovu testiku ( ten je taky ze ciarka je silnejsia ako ta kontolna) az potom je test povazovany za poztivny,,,,, no a ovulka az do 48hodin+12hodin zije vajicko..... takze zatial sa nemusite snazit , setrite si spermie...... je dobre sa milovat Obden

zabka1987
27. okt 2015

@sara34valentina tak ja som taky testik mala v maji a poobede uz bol pozitivny . momentalte ma tiez taky, snad aj silnejsi trosku z rana co som aj ja soknuta keze ja mavam ovulku tak 20-25dc a dnes mam len 12dc

veronikax
27. okt 2015

@sara34valentina ano to viem ze este nebol pozitivny 🙂) Ovulku som mavala strasne neskoro az 19 dc 🙂 A teraz bude o par dni 🙂) Skusali sme uz aj obden.... aj pocas a hned po...tak skusame uz aj pred...vlastne stale 🙂))))

sara34valentina
27. okt 2015

@veronikax tak drzim palce , ked tmavne testni radsej 2x za den drzim palce 😅

sara34valentina
27. okt 2015

@zabka1987 fiha ja so mavala ovulku vzdy na 18dc vzdy 😉

lauritka
27. okt 2015

@veronikax no este pre istotu podvecer raz

sara22
27. okt 2015

@sara34valentina
@lauritka Baby,vy ste take odbornicky 😀 co hovorite na toto? Nazivo su rovnako silne(alebo slabe) 🙂 testujem 2x denne,pre istotu (a z nedockavosti 😎 ) a vcera vecer zacal mierny hlien. Tak som testla 3x a po 2cistobielych testov konecne slaba druha / a dnes rano toto.. Skusim znova o 2hod.,ved testov mam kopec 🙂 co myslite,uz to je ten vrchol?

lauritka
27. okt 2015

@sara22 na j to vidim na pozitiv. 🙂

sara34valentina
27. okt 2015

@sara22 je to take svetle a tie testiky pozna tusim viac lauritka, ja som mala od nej tieto pridam ti fotku a tie krasne ukazovali 🙂 ak mas rovnake palicky tak sa to blizi 🙂

sara34valentina
27. okt 2015

@lauritka ty ako ? kolky den si dpo? 🙂)))

sara22
27. okt 2015

@lauritka to znamena,ze zajtra rano mame vhupnut na to,ak mi zacne ciarka blednut ? 😊

sara34valentina
27. okt 2015

@sara22 my sme sa snazili 4mesiace,,,,, prve tri sme sa furt milovali a nic.....................potom som to urobila tak ze som si urobila ovu testik(len jeden a bum bol pozitvny, tento na fotke je ten stastny) no a v tu noc sme sa milovali...na druhy den nie...na treti den hned rano o 7mej...............a podarilo sa, tuto moju radu vyskusalo presne tak uz 7zien z konika a vsetkym sa podarilo ♥ vyskusajte ♥

sara22
27. okt 2015

@sara34valentina otestujem este poobede a uvidime 🙂 idem si este raz precitat tu tvoju "teoriu uspechu" 😎

sara34valentina
27. okt 2015

@sara22 nie co na tom bude.....my sme 3mes testovali s tymi ovu testikmi a ked bol pozitivny sme sa 2x milovali na druhy den zase raz a nepodarilo sa............................. este som zabudla to najdolezitejsie preco si myslim ze sa aj podarilo 🙂 4-6dni sme sa pred pozitivnym ovu testom nemilovali !!!!!!! drzim palce 🙂

sara34valentina
27. okt 2015

@sara22 pre teba to bude ale hracka ked uz mas 2deticky 🙂 my cakame prve druhe neskor planujeme 😉

lauritka
27. okt 2015

@sara34valentina pise, ze 4 dpo, ale je to zle oznacene. som len 2 dpo 😝 http://www.fertilityfriend.com/home/Lauritka

sara34valentina
27. okt 2015

@lauritka juj moja tak drzkam placoky na rukach nohach a aj labky mojho psika 🙂 aby sa vam podarilo ♥

lauritka
27. okt 2015
sara34valentina
27. okt 2015

@lauritka ten graf sa mi lubi najviac co si tam mala grafy !! verim ze sa vam podarilo 🙂

sara34valentina
27. okt 2015

@lauritka drzkam palcoky ♥

sara22
27. okt 2015

@sara34valentina mam 1svoje a druhe je "vyzenene" 😄 ale po porode mam strasne rozhadzany cyklus a trafit sa na ovulaciu mam problem,preto testujem..A viem,ze medzi snazilkami,ktorym sa nedari ziadne babatko,to asi vyznie choro,ale kedze ma muz uz 2baby,velmi tuzi po "pokracovatelovi rodu"-chlapcekovi,tak sa to snazime nacasovat na ovulaciu.. Samozrejme, ze je pre mna priorita zdrave babo,pri/po prvom porode som si uzila strachu viac nez dost a zdravie je najdolezitejsie. Ale chceme mat aspon istotu,ze sme skusili a ak bude tretia baba,hold smola,tatko bude mat 3princezne a ja 3pomocnicky 🙂

sara34valentina
27. okt 2015

@sara22 my sme sa trafili do ovulky a cakame chlapceka ♥ drzim teda palce a testuj tie testy su 100% 😉

sara22
27. okt 2015

@sara34valentina dakujem. A kedy v priebehu dna ti vysiel pozitivny test? Ze ked ste skusali hned ten vecer,ci to bolo rano . Ak by mi vecer vysli este silnejsie ciarky a vrchol bol vecer,tak asi je lepsie az rano a potom bud dalsi den v noci alebo az obden rano? Spravne? Je to v sulade s tvojou teoriou? 🙂

zabka1987
27. okt 2015

@sara34valentina no presne ako pises 🙂 aj my sme sa tak trafili 2x a dovtedy som needela ako to "funguje" 😀 takze teraz sa budm snazit iba pred pozitivnymi ovu testami

sara22
27. okt 2015

@zabka1987 cize vam sa to ako podarilo? Kolko hodin cca po pozitivnom ovu teste? Resp.kedy vysiel test a kedy ste skusali?

baska1
27. okt 2015

@lauritka no dvojicky riskovať radšej nebudem😆