icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lusipe
18. sep 2013

@nefertitka hrozne nie 😉 ... Ale vyjde nam to,ja v to verim 😉

lauritka
18. sep 2013

@nefertitka jasne, este dnes mozes mat ovu.. ovulka je do 48 hodin po pozitivnom.. ;)

nefertitka
18. sep 2013

@lauritka tak snad nic nepokazim, vies co som sa ta pytala na nazor, co som mala tie koky, ale ked lekar povedal, ze sa mozme snazit, tak sa mozme a hotovo 😝

nefertitka
18. sep 2013

@lusipe len ovu hlien mi akosi chyba:(

nefertitka
18. sep 2013

@lauritka nevies nahodou ake ma byt idealne PH v posve?ja mam 4,7...

lauritka
18. sep 2013

@nefertitka uff nevim , skus pogooglit..

nefertitka
18. sep 2013

@lauritka oki;)

lusipe
18. sep 2013

@nefertitka jaj tak to az tak nesledujem ci je hlien 😉 ...ale ovu je tak pozitivne 😉

nefertitka
18. sep 2013

@lusipe asi je len pri krcku🙂 to ani ja nesledujem, ale myslim to tak, ze ho necitim povrchovo...od toho je ten grepovy dzusik vraj, ale ten uz asi nestiham, ma sa pit cca 5 dni pred ovu...

lusipe
18. sep 2013

@nefertitka no ja pijavam bezne cerstvy grep stavy...tak snad pomohol,ale citim ho len trochu....a kolkomsa snazite o babatko? 😉

lenkaaknel24
18. sep 2013

@lauritka ahoj,mala by som jednu otázočku 🙂 : Dnes som 14DC,okolo obeda som si robila ovu test a vyšiel pozitívny,cítila som aj veľkú bolesť vaječníkov a naraz také uvolnenie a bolesť sa zmiernila,takže mám istotu,že bola ovulka.Vždy som mávala počas ovu ten priesvitný vodový hlien,ale tento krát biely krémový hlien.Zvykne byť počas ovu aj takýto hlien? ďakujem 🙂

nefertitka
19. sep 2013

@lusipe my sme este len zacali🙂 a vy?

lusipe
19. sep 2013

@nefertitka jaj tak to my uz cosi ako rok...ale sme vraj uplne ok...tak neviem kde sa to brzdi....
posielam dnesny test...tak u mna ovu dnes 🙂

nefertitka
19. sep 2013

@lusipe tak to je aka ciarisko 😀
poznam, nam to u malej trvalo 4 roky dokopy, neslo to, ked to uz aj vyslo tak 2 potraty no a potom zas po dlhej dobe mala, ale to tehu bolo fakt dost rizikove...prvy trimester krvacanie - lezanie, druhy ako tak ok a od 24 tt otvaranie, tvrdnutie brucha, na ladvinu mi tlacila, pecenove testy som mala zle - tiez mi tam tlacila, plus fraxiparin som si pichala...a tie posledne 3 mesiace som iba lezala...to bol iny zaberak na psychiku...no a mala bola cela pokrcena kvoli tomu, aj nos mala nakrivo 😝 ...tak ale prezili sme, stalo to za to, tak som zvedava ci to tento krat vyjde, lebo do aleluja sa uz neplanujeme snazit a ked to vyjde, tak som zvedava, aka kovbojka to zas bude 😨 😝

nefertitka
19. sep 2013

@lusipe ale to som ta v ziadnom pripade nechcela strasit 😕 to iba ja som taky speci pripad vo vsetkom 😝. A kolky DC si?

lusipe
19. sep 2013

@nefertitka jaj boze, to si si fakt presla toho...ale hlavne ze je dcerka zdrava...nostek sa da urobit dnes 🙂....ja mam tiez doma 12 rocnu dcerku, podarila sa na prvu sup, teda ani neviem ako, lebo 20 rocna na vyske som ju ani nahodou neplanovala 🙂....a teraz ked chceme tak nic...uz sme boli aj v CAR...mam za sebou 4IUI bez uspechu...ale vraj je vsetko ok..uplne...lekar vravi, ze sme zahada, nechape to...tak by som mala ist v dalsom cykle na IVF, ale stale dufam, ze ma to minie a nikam nepojdeme 🙂..
inak tak citim dnes vajecniky, no hruza....tak snad sa tam jedna mala spermoska vyberie... 🙂
a ty sa neboj, druhe babatko bude jednoduchsie, vsetko bude v poriadku...urcite... 😉

lusipe
19. sep 2013

@nefertitka no inak som 21 DC....nechapem...vzdy som mala vraj ovu 10-12 den, aj Inseminaciu vtedy robili...a teraz, ze 21?... 🙂

nefertitka
19. sep 2013

@lusipe to je dost neskor, no ale zas sliznica bude aspon dostatocne narastena a babo sa bude mat kde uchytit;) drzim palce, aby to vyslo prirodzene🙂 my sme tiez uz pri malej boli objednani a raz z nudy sme si sexli a nastahovala sa tam Nikolka;) nechapala som a vlastne nechapem dodnes, neverila som tomu 😝

lusipe
19. sep 2013

@nefertitka ved aj mne sa to zda velmi neskoro...ale ako pises, snad to bude prinosne... 🙂...vidis, vsetko je tak ako ma byt 🙂...Nikolka proste chcela prist 🙂....zazraky sa deju...tak dufam, ze sa teraz udeju u nas oboch.... 😉 a vinko ste si dali?...ja mam na stole ananas, ale nejako mi nejde dolu krkom...ako keby mi z neho skripali zuby 🙂

nefertitka
19. sep 2013

@lusipe vinko bolo, ananas nie...asi este dokupim 🙂 ale tiez nemozem povedat, ze by som mala nan chut

lusipe
19. sep 2013

@nefertitka aj ja som si dala pohar... 🙂......budem drzat palce...urcite daj vediet.... 😉

nefertitka
19. sep 2013

@lusipe dakujem aj ja tebe, aj ty daj vediet;)

luckalucka83
19. sep 2013

@lauritka
Lauritka mozem sa nieco opytat, Teba ako odbornicky na ovu testy, si tu nas poklad, ja sice velmi neprispievam ale po ocku vas tu sledujem 🙂
dnes som 14 dc, posledne tri dni som mala pozitivny ovu test, dnesny - testovacia ciarka sa objavila okamzite, este skor ako kontrolna a tmava taka ze az 🙂 ja len ze kedy je teraz najlepsie sa do toho pustit s mm , ked su tie testy pozitivne, dnes, ci zajtra?
dakujem velmi pekne za radu

lauritka
19. sep 2013

@lenkaaknel24 no uz v den ovu sa moze zacat menit, cize to je v poriadku, potom skremovatie a zhustne

lauritka
19. sep 2013

@luckalucka83 no ak sa ti zda, ze dnes je to najintenzivnejsie. zacnite od dnes.. a potom dalsie dva dni.. ak to uz bude slabnut..
takze vrchol mas dnes.

lauritka
19. sep 2013

@luckalucka83 ale nerobila si z ranneho ci ???

ovulacne sa maju robit najskor od tej 10 hod doobedu..

lenkaaknel24
19. sep 2013

@lauritka takže potom keď prebehne ovulácia nemá význam sa snažiť,radšej pred?

luckalucka83
19. sep 2013

@lauritka z ranneho som nerobila, som hore uz od siestej, sa mi zda ze dnes je najtmavsia ta ciarka, juj, tak to musim mm na to pripravit 🙂

ste raz dakujem velmi za odpoved

lauritka
19. sep 2013

@lenkaaknel24 no prave ovu test ti ma ukazat ovulacia cca 2 dni pred.
vrchol LH je cca 48 hodin pred ovulaciou... teda najpozitivnejsi test. k tomu si stale este pripocitaj dva dni ked sa treba snazit, lebo presn enahodinu nevies kedy prebehne.

lenkaaknel24
19. sep 2013

@lauritka ja to mám teda nejaké divné...13DC slabá druhá čiarka,14DC tmavšia ako kontrolna,bolesti a ten krémový výtok a 15DC zase slabá druhá čiarka.Uvádza sa ,že od pozitívneho testu nastane ovulácia do 48h,mne vychádza z toho,že mi prebehla hneď po pozitívnom teste a už večer sa objavil ten výtok?