icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lusipe
26. sep 2013

@kukadielko tak to som nevedala....este som to neskusala....ale zase som sa nieco naucila...dakujem. 🙂

ceresnicka10
26. sep 2013

A tu pridavam testiky foto

lauritka
26. sep 2013

@ceresnicka10 zlatik no myslim, ze silny este len budes mat ;)

orionka1
26. sep 2013

@lusipe ahoj , ano mam 3a pol rocnu dcerku a chceme dalsie babo , pri dcerke sme nic nesledovali , len mali casto sex , otehotneli sme po piatom mesiaci nazenia sa , prvy krat skusam ovu testy , uvidime co sa udeje 😀

ceresnicka10
26. sep 2013

@lauritka hm tak uvidime teda ja som si myslela ze vcera bol celkom silny ale tak budem testovat dalej a uvidi sa teda.. 🙂 aj co teplotka povie..🙂 ale dakujem moja si zlata..

lauritka
26. sep 2013

@ceresnicka10 no este mu stale nieco chyba. ale tak pre istotu sa snazilkujte 🙂
uvidis , ak teplota nestupne, tak ese cakaj na silny

lusipe
26. sep 2013

@orionka1 to ako ja s dcerou...ta prisla ani neviem ako.raz som si nedala pozor...a teraz uz dva roky sa snazime....no sme uplne v poriadku....tak neviem kde to viazne 🙂

kukadielko
27. sep 2013

@lauritka ahoj, myslis, ze to moze byt implantacny pokles, alebo je to zase v keli?

ceresnicka10
27. sep 2013

@lauritka ahoj moja tak teplotka nestupla klesla takze cakam na silnejsi dufam ze bude tento cyklus...pekny dnik prajem🙂)

lauritka
27. sep 2013

@kukadielko noo, este by mohol byt.. uvidis, ci zase stupnes. 😉

ceresnicka10
27. sep 2013

@lauritka ahoj prepac za otravujem ale som si skysala nahmatat krcok a zda sa mi ze sa mi zatvara a tvrdne.to je divne ked este ovu nebola nie?ja uz neviem

lauritka
27. sep 2013

@ceresnicka10 ale ked to nekontrolujes pravidelne, to su len dohady, krcok sa meni aj pocas dna. to nie je spolahlivy priznak.

ceresnicka10
27. sep 2013

@lauritka pozri moja dnes uz nic pomali neni vidiet tak ja uz neviem som myslela ze aspon nieco tam uvidim trosku viac

lauritka
27. sep 2013

@ceresnicka10 hmmm. no tak sa vrchol este len bude chystat. kedy bol teda ten najsilnejsi ?? pre dvoma dnami ??

ceresnicka10
27. sep 2013

@lauritka ano vtedy bol silny.myslis ze este mozu sa vyskytnut palicky?ved budem este testovat ukazem ti aj graf

lauritka
27. sep 2013

@ceresnicka10 no ak ti ani zajtra nestupne, tak potom sa to neda povazovat za vrchol... uvidime.. ale ty mavas dlhsie cykly ci ?

ceresnicka10
27. sep 2013

@lauritka ano ale som nasadila soju druhy mesiac tak som myslela ze mi posunie ovu na skor.tak ved uvidi sa.este to neni stratene.🙂)len neviem teraz ako so snazilkovanim

lauritka
27. sep 2013

@ceresnicka10 tak uz teraz nemusis, pockaj na teplotu a testuj dalej, kkym zase nezosilnie

ceresnicka10
27. sep 2013

@lauritka pokazde si myslim ze uz tomu rozumiem ale to moje telo ma vzdy prekvapi a potom som v neistote.jaj tak tisko zavidim babam ktore vedia ako ich telo funguje a vedia urcit vsetko presne🙂Aj Ja Chceeeem 😠

lauritka
27. sep 2013

@ceresnicka10 casom sa naucis 🙂

ceresnicka10
27. sep 2013

@lauritka noneviem ved tie grafy stale ine.

lauritka
27. sep 2013

@ceresnicka10 🙂 no teplota nie je vzdy uplne rovnake.. ale podstatne je to, aby po ovulacii stupla a drzala sa hore cca 11-14 dni.. ;)

ceresnicka10
27. sep 2013

@lauritka hm len skoda ze u mna ta ovulka je nepravidelne ale tak hlavne ze je len nech sa mi posunie na skor.tak uvidi sa ci sa podari ju posunut

viera84
28. sep 2013

Ahojte dievcence, uz som dlho nic nepridala, ale stale vas sem tam preventivne kuknem. Este stale aj ja patrim k vam snazilkam ale velmi dufam, aby sa uz zadarilo. Dnes je vecer program jasny, kedze mi test vysiel krasny. Ciarka vysla tmavsia ako kontrolna, dokonca taku tmavu som este nemala. Ktora ste na tom tento tyzden rovnako, ze budeme spolu cakat ako to dopadne?

orionka1
28. sep 2013

@viera84 ja cakam kazdy den na tie ciarky , na obed mi vysla taka ista ako testovacia a teraz poobede slabsia , skusim este cez 20.00 h co ukaze , drzim palceky nech zamiesite ;)

viera84
28. sep 2013

@orionka1 dakujem, aj vam drzim palcenky. Myslim, ze ked si uz mala aspon rovnaku a potom slabsiu tak uz vrchol bol. Takze program budeme mat zrejme rovnaky 😀 Uvidis teda co ukaze vecer...

orionka1
28. sep 2013

@viera84 ja robim nocne a ked som prisla domov z roboty bol stale slaby , cez obed dnes rovnake ciarky (aspon sa mi zda) a teraz znova slabsie :/ tak nieviem co si mysliet , zeby som mala vrchol len tak kratko?

orionka1
28. sep 2013

@viera84
@lauritka co myslite na tie moje testiky?

orionka1
28. sep 2013

tu su tie testiky