icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

nefertitka
30. sep 2013

@orionka1 tak uz som robila dalsi a je tam nieco vidno...🙂

nefertitka
30. sep 2013

@lusipe aha 🙂 pepino, pred chvilou robeny

nefertitka
30. sep 2013

ten predtym bol naozaj asi kazovy

lusipe
30. sep 2013

@nefertitka jezis, super, jasne, ze si tehulka 😉 skvele....tesim sa s tebou 🙂....snad sa aj ja k tebe pridam.... 🙂...a budeme riesit krasne veci 😉

nefertitka
30. sep 2013

@lusipe daj hned vediet, lebo som strasne zvedava;)

lusipe
30. sep 2013

@nefertitka no ked budem vediet napisem.....jasne....inak sme boli s muzom na obede a dohodli sme sa, ze to nechame tak, nebudeme zatial nic testovat, ze pockame este....lebo 3 dni moze bezne meskat...tak pockame aspon do vikendu, ak dovtedy nepride....a zase ma prestalo boliet brucho....tak radsej sa nepozorujem 🙂....ale tesim sa s tebou...dava mi to pozitivne myslenie 😉

nefertitka
30. sep 2013

@lusipe tak ok🙂 ved vikend je o chvilu🙂 mna zas brucho boli, uplny pocit, akoby som mala dostat kazdu chvilu...

orionka1
30. sep 2013

@nefertitka krasne , dufam, ze aj my ostatne si to najdeme na testikoch coskoro, srdecne gratulujem, nech fazulka krasne rastie , budes mat junove babco vsakze?

nefertitka
30. sep 2013

@orionka1 ano junove;) ak to teda vyjde;)
dakujem za gratulaciu🙂 Ty si kolky DC?Kedy planujes testovat?Drzim tiez velmi palce, nch zasvietia hned dve ciarocky 😉

orionka1
30. sep 2013

@lusipe ja pri mojej dcerke som nemala takmer ziadne tuhu priznaky az takmer do 8tt a vtedy to prislo potom vsetko naraz a bolo mi zle az do porodu ale hned na 28tt ked som si nasla kolajnicky som mala len kramy krciky v bruchu a menzes neprisiel a nemala som chut do jedla , vsimla som si to len preto lebo segra mi hovorila ze ona mala take tehu priznaky inac by som si to asi ani nevsimla , takze nemusis mat takmer ziadne priznaky ak si tehu a ovela neskor 😉

orionka1
30. sep 2013

@nefertitka ja som asi v polovici , akurat po ovulke 😉

nefertitka
30. sep 2013

@orionka1 aha🙂 tak cca o dva tyzdne necele 😉
fuha, tebe bolo naozaj zle az do porodu?Tohto sa bojim, mne bolo pri poslednom tehu (aj tak nevyslo) tak zle, ze koniec, vkuse - cez den, v noci, ci som bola najedena, ci hladna....hroza...a strasne mi prekazali vsetky pachy...ale komplet, od kozmetiky, cez pracie prasky a avivaze, dokonca mi vadil aj vzduch, ktory siel z okna, ked sme otvorili (zimny)

orionka1
30. sep 2013

@nefertitka do 8tt mi nic nebolo a potom sa to spustilo , vsetko mi smrdelo , absolutne vsetko , grcala som ak negracala bolo mi na grc , bazovi strom som chcela vyrubat pred domomm 😀 lebo som okno nemohla otvorit , vsade som citila prach , ked som jedla ak jedlo nebolo cerstve hned som vedela , kdekolvek v meste som mala hranolky , vsetke boli robene na starom oleji , ja som to citila , ak som nieco zjedla co malo nejake umeliny nezdrave v sebe , hned mi bolo zle alebo som zvracala a mohla by som pokracoavat 😀 , vtedy som povedala druhe uz nebudde 😀 haha , teraz mi jedno coi budem grcat od prveho dna do konca nech len je 😀 😉

lusipe
30. sep 2013

@nefertitka
@orionka1 dievcata, ked ja to mam tak, ze chvilku boli a potom prestane....a oblieva ma teplo...ale to moze liest aj choroba....ako pise orionka, pri dcere som ani ja nic nemala...uplne som bola bez priznakov cele tehu...ale tak uvidime...dievcata, asi by som vas prisla vyobjimat 🙂

orionka1
30. sep 2013
orionka1
30. sep 2013

@lauritka kukni ten moj ovu test , z 12dna nemam cely den som hadam v aute prezila tak sa nedalo kde spravit , ja som celkom zmylena , zeby ovu len este bola za dverami ?

lusipe
30. sep 2013

@orionka1 podla mna ti dnes pekne zosilnela...mozno dnes alebo zajtra bude...ale kludne by som skusala aj dnes, aj zajtra a aj pozajtra 😉

orionka1
30. sep 2013

@lusipe ja som si myslela ze uz bola ovulka , ale vyzera to ze este nie , pekne som to doplietla 😕

luckalee
30. sep 2013

Ahojte babule, co znamena ked mi vyse tyzdna meska mrcha a mam silne pozitivny ovu test??

orionka1
30. sep 2013

@luckalee vyzera to ze si tehu , uobila si si tehu testik?

lusipe
30. sep 2013

@luckalee si tehotna 🙂

luckalee
30. sep 2013

Akurat sa chystam do lekarne, uz som si myslela ze mi sib:De. Boli ma brusko trochu, aj prsia, myslela som si ze mozem mat ovu dva krat po sebe bez mrchy 😨 Bodaj by to bola pravda 🙂 takze ovu test to tiez ukaze?

merry1001
30. sep 2013

@ohenplod mala by som záujem, ale v albume nic nevidim. . .

lusipe
30. sep 2013

@luckalee hovori sa ze ovu test to tiez ukaze....takze uz ti meska vyse tyzdna?...

luckalee
30. sep 2013

@lusipe ano, 11 dni 🙂

lusipe
30. sep 2013

@luckalee tak to uz ani testovat nemusis...rovno chod na krv a mas to iste 🙂...a cakala si az doteraz?...obdiv 🙂....a dlho sa snazite?

ohenplod
30. sep 2013

@merry1001 Ahoj staci sa pozriet do mojho bazaru 🙂

luckalee
30. sep 2013

@lusipe no cakala som, tento mesiac som nad tym nejako nerozmyslala, zacala som chodit do prace, moj prvy syncek do skolky.. Snazime sa skoro rok uz 🙂

lusipe
30. sep 2013

@luckalee tak o to vacsia gratulacia 😉 ....nech to vsetko dobre dopadne.... 😉

luckalee
30. sep 2013

@lusipe dakujem 🙂 kupila som akurat rapiclear test, mozem ho spravit aj poobede?