Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@zabka1987 tak to je uzasne, ze sa to takto podarilo, ja uz sa z toho sledovania a počítania idem ublaznit a dnes som sa dozvedela, ze dalsia kamoska je tehotna, som za ňu stastna, ale mi aj slzicka vypadla. A to ti verim, ze je to tazke udržať take tajomstvo, ked vo vnútri je ohňostroj stastia 🙂 drzim palce, nech to nejako vyjde, skus to uhrať na pokazené mlieko alebo nieco podobne ;)
@leelloo ahoj no ani ja sa testovat nechystam už bolo toho sklamania až dost ved ked to má byt tak to bude no verím že sa nám zadarí všetkým,a budeme mat krasne vianoce no a ak sa nezadarí teraz tak další mesiac.Som 10DPO tak počkam
Baby inak dnes mám od rána take silne pichanie a krče po celom podbrušku viem že som to tu vždy čitale že to mali baby čo ostali tehu a ja som to každy mesiac chcela mat a nič každý mesiac žiadne pichanie ani krče tak som zvedavá či to bude ono verím že ano.Lebo som to nikdy necitila preto som vedela teda tušila že niesom tehu no teraz som zvedava a verím že sa podarilo.
@butterfly333 toto dnes mam aj ja , nie sice krce ale tam ma dako brucho boli . Nie ako pred ms ale tak dako inak
@butterfly333 Budeme silno držať palce aby to tak vyšlo aj ja mam pocit z tvojho písania že sa vydarilo....🙂 siiiilno držím prsteky na rukách aj na nohách 😉
@zabka1987 a máš take ako pichanie take krčove bolesti?No nemám to v kuse no už asi dnes 4x som to pocitila a včera take pichanie večer.Verím že je to ono.
@michhaela No ja dufam že sa zadarilo a nie len mne ale nám všetkým zaslužime si to a moj mm má 28.12 narodky vravel že žiadny darček nech nekupujem tak // by bolo super darček. 29.12 má dcera meniny podla americkeho ôebo v našom nieje a 30.12 ma syn meniny bolo by to super.
@butterfly333 juuj,drzim silno palce,aby to bolo ono. Vyzera to nadejne 🙂 ktory den si planujes robit test? Ci pockas do 14DPO ci pride ms?
@sara22 asi na štedrý den spravím.Snád to bude to čo očakávam //.
Baby fuu mám napečene 100ks punčove košíčky 42ks karamelove košíčky asi 40ks linecke 40ks strojčekove ,35ks kávové zrná original s fondanom,a 50ks parížske rožky. hotovo
Babenyyy,ja sa nehraaaam a co jaaaa.Ja tu snad sama zostanem. Ach a ja snad aj anovulak budem mat. 😊
@butterfly333 a kto to bude vsetko jes? To aj predavat mozes.😊
@kakatulik So mnou si neboj samucka neostanes a ver že testik ovu ukáže dve paličky 😉 Koľkí deň si cyklus?Ja 10DC a stale mam silnejšiu tu prvú jak kontrolná asi zajtra už bude bez jednej som zvedavá no a ešte meram bazalnu ale to je krátko ešte na to niečo zistiť 🙂 ja sa obavam že aby aspon jedna spermia došla do cieľu ach :'(
@kakatulik no deti lubia sladke a bude aj na silvestra lebo ideme s partiou aj detmi na silvestra na chatu do vysokých tatier tak zoberiem aj tam niečo,
@kakatulik Že "zložila" áno ale to není ešte vyhraté lebo možno vajco sa spustí vážne ako píšete neskôr po pozitívnom ovu testov...A tak poistine je aj ešte par krát pistime samozrejmé že nech majú oddych na dozretie len nech aspoň jedna jediná dorazí sa modlím a to nie som ani veriaca 😀 a ešte ovulka ti môže prísť aj 14/15DC skusaj....Keď mne nevýjde tento 5cyklus tak už potom neviem či sa na to vyprdnem...Len viac ma ubíja okolie všetci na prvý šup a mi nič a nič :'(
@michhaela ahaaa,no ja meriam estelen druhy cyklus,tak tiez sa len ucim,ale co je zaujimave dost sa mi grafy podobaju a na oboch grafoch mi pocas ovulky klesla teplota na 36,2,inak mam predovulacne okolo 36,5 az 36,6 a poovulacne 36,9 a 37
@lauritka viem,ze musim merat dlhsie,ale ten pokles pocas ovu je normalny?
@zabka1987 inak 4 dni pred ovulou to by malo byt iste dievcatkooo😊
@veronika1603 😀 no to uvidime , som sakra zvedava . ale napr chalani boli presne na ovu to viem 🙂 aj vtedy som robila ovu testy a grafy 😀 ale vtedy som o tomto este nevedela . uvidime ,ci plati u nas v praxi

@leelloo ahoj, to som aj ja lebo prave tento mesiac hned som akosi ani nedufala . My sme to splodili 4dni pred ovulkou tak tam je minimalna sanca 🙂 a predsa sa poadrilo .Tiez som si testik robila so strasne malou dusickou ale ci budem sklamana dnes alebo zajtra to je asi jedno . neviem ako vydrzim do vianoc nepovedat aj muzovi 🙂 dnes mame aj velkolepu navstevu a ako vysvetlim preco si nedam za poharik s nimi bude tazke .Pridu nas pozvat totizto na svadbu 😀