Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
😉
@zabka1987
@butterfly333
@kakatulik babulky moje aj ja som dnes skusils testik a veru je bielucky a uz aj brusko riadne boli,som ako butterfly 12DPO,som smutna ☹ ale mam krasne vyzdobeny stromcek do cervena,tak ked pride ms,budem ladit 🙂
Ahojte prave som sa zlakla, dievcata, isla som si kontrolovat krcok nooo ked som horko razko strcila prst dnu no nebol ani hlboko a zrazu ked som sla vytiahnut prst, tak som to skusila este raz a on jeee hned pri vstupe velmi velmi tvrdy a uzavrety... Prisaham ze toto som nikdy nezazila, som 25dc den ovu neviem presne cca 16-18 dc bola.. Skusila som si spravit test ale zda sa mi, ze nic :( pozrite...
@denidi
@lauritka
@kakatulik
@zabka1987
@butterfly333
@laauraa ja tam vidím slabunku ciarku ci sa mi mari?baby vy či?já vidim
@lauritka fu moja ahoj ale takto nizko som ho este nemala az som sa zlakla ze to co je ? :D velmi velmi je nizko hned pri vstupe ,... a ma taku spicku tvrdu jak kamen :O ... ved ano ja len som spravila , koli tomu krcku len tak :D .. ..
@zabka1987
@veronika1603 dievcata dakujem 🙂 za odpovede snad mate pravdu ,,, ja viem ze je este skoro ale ja len tak , aj koli tomu krcku som sa zlakla ze co to tak som skusila ...o 2 dni fuu no skusim ale neviem ci vydrzim kiez by mi uz ukazal aspon rano v den vianoc 🙂 to by bol krasny dar od boha 🙂
@laauraa kukaj upravena fotka.podla mna je tam.akus o 2 dni už by mal byt zřetelný duch.fotku pribliz.ja vidim
@veronika1603 fu ta ja nevidim 🙂 ale asi je to dobre ked to ja nevidim ale vy ano lebo doteraz ked som si robila testy tak som ja videla a druhy nie :D a teraz ja nevidim a vy ano asi to mozno teraz vyslo 🙂 mohlo by 🙂 skusim dat do snaziliek ci vidia aj ine baby :D
@laauraa bude tam duch , mam take tusenie a nezvyknem sa mylit 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@laauraa na nete pišu že ked je tehu kr´čok je tvrdý uzavretý a je hore čiže tažšie ho dosiahnut.Ked je dolu a makký to je pred ms.
@sara34valentina ahoj moja tvoja odpoved sa MI VELMI PACI ! 🙂 :D snad by si sa ani teraz nepomylila : 🙂 :*
@butterfly333 ahoj moja aha ,, no fu tak ja uz neviem :D potom .. snad nepride ms .. nesmie !!! :D a ty ako moja sa citis ? 🙂
@laauraa fakt nevidis?je aj hrubá ta ciarocka ako kontrolna.
@veronika1603 tak ja nieco vidim na tom co si upravila ,, ale zda sa mi to rozmazana ciarka .. to aj to sa berie ? 🙂 :D
@laauraa no snád nepríde no spýtaj sa sara34valentínao tom krčku písala,tak ja neviem.Ja nič test biely tak ked pride ms bude tu.Je mi to už jedno nebudem sa zbytočne stresovat mám tých problemov aj tak dost.
@butterfly333 mojaaa nevzdavaj to .. mozno je este skoro ! a teplota ako ? .. vela babam neukazalo ani tyzden po meskani .. ano nestresuj sa a nehaj to ist prirodzenou cestou .. ale ver ! 🙂 a mas foto testiku hod sem ak mas 🙂
@laauraa BT 37,2 a test som hodila do koša ved na nom nič nebolo.A ja sa na moju BT spoliehat nemožem mám ju vysoku aj v den ms.
@butterfly333 test by som isla vytiahnut . Prvy som si vsimla dusik azpo vyschnuti
@zabka1987 už som ho pozerala viac krát, 😒 no nič
@butterfly333 a si sa na neho pozeraala uz ? ci uz si bola vyniest kos ? 🙂 ak nie skus na neho kuk ;)
Ahojte zienky, idem medzi vas ak mozem :D dnes je 41dc a asi prichadza ovulka, kedze moje testy su skoro pozitivne ....tentto cyklus som pouzila okolo 50 testov :D ciste sialenstvo ale dufam ze uz to konecne pride
@laauraa moja spravila som kuk a nič. 😒
@butterfly333 nevadi nevesaj hlavu sprav o 2 dni ;)

akurat na Vianoce vyjde ovula 😀