Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Zienky vsetkym velmi gratulujem a tym ktore cakaju na pozitiv tehu test drzim prsty. Ja som momentalne v 12 tt, @cvakato uplne chapem co si pisala,ze nwveris tomu,ze si tehu, lebo aj ja som v obdobi ovu bola na muza hnusna, ziadny sex, hnevala som sa za to,ze nebol. Boli sme spolu len jedenjediny krat,a to sva dni pred pozitivnym ovu testom. Testovala som uplne len pre srandu,lebo ja viem kedy mam ovulaciu celkom presne. Takze som tomu nemohla uverit,ze to prislo
@butterfly333 a k tomu vytoku a priznaom, ja som normalne vedela,ze som tehu, prsia ma neuveritelne stipali, brusko bolelo ako na menzes, vytok som vtedy nejak nemala,ale teraz ho mam hodne. A fakt,zbehni do lekarne,kup tehu test a budes vediet nacom si, verim,ze to bude tam !!!
@cvakatko no ja by som asi nevydrzala a hlavne ak to je prve tehu,to som aj prekvapenie urobila,teraz pri druhom som len tehu test ukazala. Smiali sme sa ako blazni,lebo mi patrime k tym 20% parom,ktore podla statistiky otehotneju na prvy pokus, uz sa nam to zadarilo na prcysup 4x,z toho vsak mame dvoch anjelikov a verim,ze tento v brusku zostane 🙂
@janka_by robila som si dnes test a nič len biely. čiže asi tie príznaky nič neznamenali.Počkám na ms,Noaj ja by som bola vysmiata keby som tehu,no zatial to na smiech nevyzerá.
@butterfly333 nebud smutna moja . poznam ten pocit . vemi to teraz tento mesiac tak, ze budete sexovat ked mate chut. Uplne to vyhodit z hlavy lebo to je taky brzdic ze vela na to myslis ☹ ja som tak bola pri prvom a ked som si povedala kaslem sa na to tak som otehu
@eva2809 da ked clovek chce a povie si . Ja uz som robila take kraviny, furt som lustrovala na nete hovadiny , vsetko sledovala , kazdu chvilku testy kupovala. Vyhodila som to z hlavy a zacali sme sa milovat len ked sme chceli, nie museli ako naprogramovany. Ja som sla s kamoskou na 2tyz k segre , vratila som sa a zazrakom ho hned otehu
@butterfly333 takze si to nevydrzala. Tak ale,aspom si budes moct vypit na zaver roka.😀
Ja to tento mesiac tiez vidim ze nee,ale ndmienim si kazit vianoce.
@butterfly333 ty ale ak si si robla teraz poobed , tak ti nemusel ukazat . a nie kazdy ukaze pekne. Mne vcera jeden ukazal ledva dusok a mamatest v tom case tiez vecer krasnu ciarku . takze stale nic nehadz za hlavu
@butterfly333 pri synovi mi test ulazal asi dva ci tri dni pred menzesom negativny, to bol piatok a pondelok na to som mala slabulinekho ducha, teraz mi napriklad asi 4 dne pred ocakavanym menzesom ukazal krasny pozitiv vysledok,ziaden duch. Takze ta hladina horomonov je rozna a nie vzdy hned ukaze
@kakatulik no chcela som počkat no ked baby že mám skusit nech viem na čom som tak som skusilaa nič.
@butterfly333 ved jasne,ale na to je asi nsozaj skoro. Ja som sa zas opat totalne zmagorila s ovu testami. Popri normalnym som skusala aj digi,monitorom a tam mi ukazslo plodne dni o dni neskor ako ten normalny. Moze ale byt,ze ukazuje az ovulku,slr sj to sa mi zdalo neskoro.
@kakatulik no som 12DPO
@butterfly333 poobede ale darmo skusas este tak skoro . musis z ranneho

@zabka1987
Hej? No teda... Tak neviem co som to kde citala ;)