icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

butterfly333
22. dec 2015

@laauraa nechám to tak ked pride ms začneme od znova možno nový rok bude lepší a bude sa konečne darit.

lauritka
22. dec 2015

@24danka woaah, to mas stale taketo dlhe ???

24danka
22. dec 2015

@lauritka no stale som mala nepravidelne a dlhe cykly... Zaciatkom roka endokronologicka ,,zhodnotila,, ze mam anovulaky... Potom som brala clostyl,pregnyl,dufik,... A nakonec som skoncila pri inofolicu ...brala som ho tento cyklus a testovala ovu. Testami a stale nic potom som si myslela ze uz nic z toho a pred par dnami pichanie vo vajecniku, potom vodnaty tahavy hlien, krcok je makky tak cakam co bude dalej

siska122
22. dec 2015

@24danka nic si z toho nerob, ja tiez mavam strasne dlhe cykli, casto aj na vvolavacku som chodila. No a pozri, som tehotna 😀 Tiez som si prvykrat robila ovulacne testy a uz som to vzdavala a objednala sa na vyvolavacku a ovulka prisla na 49 DC a bum, na prvy sup sa podarilo otehotniet 😉 Keby som si testy nerobila, tak by som hadam doteraz nebola tehona ... takze nezufaj, hlavu hore a ovulka urcite pride ... len rob dalej testy 😉 A to sme sa ani nesnazili, mali sme len jeden sex pocas ovulky aaaaaaa cakam dievcatko 😉

zuzannaaa
22. dec 2015

@butterfly333 uz si si robila testik citala som spravne ?

24danka
22. dec 2015

@siska122 akoze ja to nejak extremne neprezivam...jedneho syna mame, ma 3roky, ale urcite este deticky chceme , nech nieje sam 🙂 tak dufame ze sa zadari 🙂 vcera sme sa snazili nesnazili :D tak neviem no ...uvidime :D

zuzannaaa
22. dec 2015

@24danka ahoj ... A ak mas teketo dlhe cikli , nechces to prebrat s gynekologickou , ci sa to neda. Hormonalne upravyt ... Zajtra si sprav este rano mozes kludne z druheho ranneho mocu ... Len ci este stmavla alebo zbledla pre istotu 🙂 drzim palceky .....

siska122
22. dec 2015

@24danka ved ja tak isto, myslela som, ze to bude na dlhsie 🙂 Tiez uz mam 2,6 rocnu dceru a pri nej som si ani ovulacne testy nerobila a tiez som tam mala 2 tyzdnovy posun, no teraz mam az 5 tyzdnovy 😀

lauritka
22. dec 2015

@siska122 tak ty si dokaz ze aj z neskorsich ovulacii sa otehotnieva -co si lekari nechcu velmi pripustat.. 😠

24danka
22. dec 2015

@zuzannaaa moja gyn. Sa ma snazila napravit :D pred prvym teh. Som brala nejake hormony...tak sa zadarilo ani neviem ako... A tento rok clostyl. A duphaston. A uz som to dlhsie nechcela brat lebo som len z toho pribrala a nezabralo to ... Tak som si povedala ze skusim inofolic a alchemilku a ked uz ani to nepomoze tak to necham tak :D ked to ma prist tak to pride

siska122
22. dec 2015

@lauritka ked som bola u doktora v 7tt potvrdit tehotenstvo a to bolo tesne pred dovolenkou, tak este nic neukazalo, este ani vacok nebol urobeny, iba sliznica vysoka a hned ma srasil mimomaternicovym tehotenstvom, ale vedela som, ze som tehotna, jednoducho som to citila ... ani krv mi nestihol zobrat, lebo sme na druhy den isli na dovolenku a ked sme sa vratili, tak uz aj srdiecko bilo ... Ja stale hovorim, ze otehotniet sa da aj pri dlhych cykloch a takych pripadov je vela, aj ked je pravda, ze to pri dlhych cykloch trva dlhsie a je menej pokusov ... neviem, vtedy je mozno lepsie to hormonalne liecit, hlavne ak byvaju aj anovulacne cykli, co ja casto som mavala a pravdepodobne aj po tehotenstve budem mavat, ale uz to nebudem riesit 😀

butterfly333
22. dec 2015

@zuzannaaa ano robila lebo baby že nech skusim tak som skusila a nič, ☹ ☹ ☹

siska122
22. dec 2015

@24danka ja som tiez len inofolic a alechemylku pila ... pri prvej aj gynex, ale teraz som ho vysadila, nemalo to podla mna teraz ziaden ucinok...

lauritka
22. dec 2015

@siska122 no ved prave, splnilo to svoj ucel 😉

kakatulik
22. dec 2015

@laauraa ahoj,no mne sa tam tiez nieco mari,ale na krcok fakt odbornik nie som. Mne sa zda stale rovnako vysoko😀

wingsseven
22. dec 2015

@lauritka ahoj, pisem ti ip🙂

monika1791
22. dec 2015

Čaute baby.Tak ja dnes 12DC..3 dni po dobrati clostilu.Už od večera mi ide pravý vaječník urvať a ovu test stale negatívny :-/ Uvidíme zajtra čo bude

lauritka
22. dec 2015

@monika1791 no uz mozno zajtra bude pozitiv

monika1791
22. dec 2015

@lauritka Dufam 🙂

dejna20
23. dec 2015

@zabka1987 nastastie uz ok. V nedelu nas pustili z nemocnice. Mal inf mononukleozu.
Min mesiac som prestala kojit. Cyklus sa mi skratil s 37 na 28. Tak mozno sa aj skor zadari.

zabka1987
23. dec 2015

@butterfly333 potesiiim ta . Kamoske nevyslo nic na 12dpo a dnes 16dpo krasny dusik

zuzannaaa
23. dec 2015

@butterfly333 .... :( si si uz 100%ista ?
Este sprav ... Mozno prkvapi

sara34valentina
23. dec 2015

@monika1791 vajecnik odkial rastie vajicko boli cca 4-6dni az potom pride ovulka 😊

michhaela
23. dec 2015

Dievčatá u mna neplatí asi zvýšená teplota vcera ukázalo 36,7 ale dnes 36,5 a stale je to takto asi som daka divna nechápem tomu už premýšľam ze nebudem merať na vianoce koli tomu stavat o 4h teda budika mat nastavený a merat kaziť deň....:'( ked mi nič neukazuje a ovu test bol pozitívny v piatok hmmm

michhaela
23. dec 2015

Teda kaziť koli meraním teplotu a ukazuje mi to prt potom furt premyslam že kde vážne robim chybu :'(

kakatulik
23. dec 2015

@michhaela no tak asi nebola ovulka,ale ktovie,mozno u teba je zvysena uz 36,5.

butterfly333
23. dec 2015

@zuzannaaa no niesom si ista kedže msaž v piatok.
@zabka1987 si ma potešila ,Dnes somvstala s migrenou strašnou nouž je lapšie. 😉

michhaela
23. dec 2015

@kakatulik Ono som aj čítala ze v čase 3_4h ráno majú všetci najnižšiu teplotu či to s tym súvisí netuším ... A neskor nemozem merať keďže robím moc skoro ráno ach :'(

kakatulik
23. dec 2015

@michhaela ved to nevadi,ber to tak,ze tvoje maximum o 4tej je tych36,5-36,7.Ja meriam ked sa zobudim a tak to aj beriem. Odchylka 0,2 je v pohode kedze viem ,ze pred ovulacna najnizsia je'36,3 a poovulacna najvysia 36,9. Ja mam aj nocne a je jedno kolko spim,ale teplota poobede je jednoducho vysia ako rano. S tym nic nenarobin. Hlavne si netreba kvoli BT kazhjt zivot.😀

michhaela
23. dec 2015

@kakatulik Máš pravdu nemam si čo kazit kvoli tomu den ved je,to,len teplota... Len vidim na sebe samej že začínam byť citlivka že to nejde a o to viacej ked sa vzdy sklamem je väčšia túžba po dietatku a BABY netvrdte mi že vyhodit to za hlavu to sa,aj da????neverím tomu :-\