Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@butterfly333 tak ked sme pri tych priznakoch,mojka ja vobec neviem rozoznat tehu priznaky od pms,este mam zivo v pamati,lebo tehula som bola v septembri a rovnako ma boleli prsia,brusko bolelo,pichanie v nom,krize riadne boleli,tocenie hlavy,unava a to presne iste mavam kazdy mesiac,aj teraz to iste a dnes prisla milostiva ☹ dokonca aj mliecny hlien bol,takze ono je tazko sa spoliehat na priznaky,ale vies co je najkrajsie? ze pokial nemas ms,stale je nadej 😉 a ja ti z celeho srdiecka prajem,aby ti to vyslo 🙂
@denidi dakujem ti moja si zlatá,a ako tebe už prišla ms??
@butterfly333 ano dnes prisla ☹ nuz co,ale pokracujeme dalej a teraz sa uz tesim na Vianoce a idem si ich uzit, 🙂
@denidi ja vianoce moc nemusím
@butterfly333 ako je to možné?
@veronika1603 čo?? že nemusíím vianoce? no mám svoje dovody akým nebudeme bývat sami tak vianoce aj celý život bude na....
@butterfly333 aha tak to ti verim.my uz byvame sami 3 roky ale už sme sa tesili ze už budeme sami..to sa nedá s rodicmi.to ti verim.
@veronika1603 ahoj skusila som si upravit foto ako ty vcera ale ja praveze na tom dnesom z rana vidim trocha viac ako na tej vcerajsej aj ked obe uz uschli som ich odfotila a upravila horny zo vcera a dnesny pod nim ;)
Dievčatá chcem vám popriat šťastné a veselé vianoce a nech nám príde darček /malinke BABY alebo poriadne // kolajnicky 😉 😉 😉/ v novom roku a po celý rok /dúfam že čím skôr a nie aby nás natahoval pán bozko musí poslať MRCHU na 9mesiacov na DOVOLENKU ! ! ! Určite si všetky čo sa snažíme a čo sa aj teraz vydarilo tehulkam budeme veľmi a veľmi tešiť 😉 <3
@veronika1603. @sara24valentina ahoj a ahojte vsetky ostatne skusila dnes rano :/
Jeeej babule dakujem za srdiecko, potesilo a prajem vam vsetkym pozehnane sviatky 🙂
@laauraa aj ja vidím.dolezite je kolky sen dpo a kedy mas dostať?
babule,stastne a vesele Vianoce vam prajem,nam snazilkam dve // na testikoch co najskor a tehulkam krasne tehulkovanie 😉
Štastne a vesele Vianoce plne rodinnej pohody a porozumenia, a tie ktore sme tento rok neuspeli,nezufajme, tento hnusny rok uz konci a ten dalsi bude uspesnejsi 🙂
@veronika1603. Ms by nemala prist cca v nedelu.. Ovu asi na 17-18 dc
@zabka1987. Hej blbe svetlo.. Taak nieco aj hej ale nesom s tym spokojna :/
@ivka1608. No je to dost mozne ze som dnes len 9 dpo ovu bola cca 16-18 dc
všetkym nam snazilkam prajem, Stasne a Vesele Vianoce v kruhu robiny a priatelou a aby sa Nam splnilo to co si prajeme .Stasne a Veseleeeeeeee
Ja mám alekrasny darček k vianociam ms sa mi rozbieha no čo už aspon skor skončíííí 😀 😀 😀
@butterfly333 aaaake nevadí, aspoň , že prišla a nenaťahuje Ťa, takto sa pokojne už môžeš sústrediť iba na vianoce a pekne si pripiť na šťastné a veselé. Posiela Ti srcko a úsmev.
Dakujem za srdiecko moc potesilo 🙂 vsetkym prajem krasne sviatky plne pohody a lásky 🙂
@lauritka včera ovu test biely dnes takto.moze to niečo znamenať.?ale asi blbost robiť ovu na žiarenie trhu ze?
@veronika1603 no on moze zosilniet aj zo dna na den, skus este podvecer jeden a zase zajtra

@butterfly333 aha,ahaaa,toto vyzera zaujimavo.😊