icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

kudusko
2. jan 2016

@monika1791 ahoj ako sa citis? Kedy budes testovat?

butterfly333
2. jan 2016

@monika1791 noma to tiež trocha bolí uvidímkedy bude ovu,aj ti pichali preglyn?

butterfly333
2. jan 2016

@zzuzu09 super gratulujeeeem

butterfly333
2. jan 2016

@laauraa na tom spodnom čosi je alepo 6dni meškania slaba čiarka,dufamže zosilnie.

iwulqa
2. jan 2016

@laauraa ja ked som bola v nemocnici tal som mala v 7 tt hcg 2400 a baba co bola somnou mala 6tt len 320 takze hcg moze stupat pomalsie testuj dalej budem na teba silno myslet

sara34valentina
2. jan 2016

@laauraa kolky dc si?odporucim ti digitalny test... Uz by si mala mat silnejšiu ciarku.. Alebo kup iny test

zzuzu09
2. jan 2016

@iwulqa jednoznačne ti tmavne. Len treba používať tu istú značku, kedze každý výrobca dáva iné množstvo farbiva
A ďakujem 😊

zzuzu09
2. jan 2016

@butterfly333 @janulka_1 ďakujem baby
Stále chodím pozerať na test či čiarka nezmizla, a ufff, stále tam je 😊

eva2809
2. jan 2016

@sara34valentina cize treba pockat na pozitivny test.predtym aspon 4 dni nic??fiha to som nevedela...som si myslela cim viac tym lepsie🙂)

eva2809
2. jan 2016

@butterfly333 co je to ten clostil?? 🙂

sara34valentina
2. jan 2016

@eva2809 u kazdej inak....ale zeny skušali rok a furt sa nedarilo... Ja som napisala raz ako sme sa my, ako sa nám podarilo, reku poradím aj iným, mozno sa zadari a sa to tu rozprchlo a chodilivmi správy ze dakujem ♥ 17zien🐰treba vyskusar🐭

ally99
2. jan 2016

Ahojte baby....viem, ze tato otazka tu uz bola spomenuta milion krat ale nechce sa mi citat vsetky prispevky 🙂 prosim viete mi poradit kde alebo od koho si mozem objednat ovu testiky. Tento cyklus by som to chcela s nimy skusit....uz ma nebavi chodit k dokimu na folikulometriu 😉 vdaka @lauritka viem ako nato, uz mi len tie testiky chybaju. Dnes som 1DC....

sara34valentina
2. jan 2016

@ally99 lauritka predava stastne testiky😉😉😉

ally99
2. jan 2016

@sara34valentina dakujem si zlata, ze si tak rychlo reagovala, mozem este jednu otazocku? Ako sa postupuje, ked si chcem od nej objednat? Napisat spravu ale mozem aj tu na fore?

butterfly333
2. jan 2016

@eva2809 na lepšie dozrievanie vajíčko folikul.

butterfly333
2. jan 2016

@ally99 aj korytnacka81 predava po 0,27

ally99
2. jan 2016

@butterfly333 dakujem 🙂

janulka_1
2. jan 2016

@butterfly333
@iwulqa
@monika1791
@kakatulik tak baby, ja dnes zacinam odznova. Dnes 1DC 😢

butterfly333
2. jan 2016

@janulka_1 no tak to ma mrzíííí snád tento rok bude pre nás uspešný.

iwulqa
2. jan 2016

@zzuzu09 zuzi aj stale kontrolujem test ci nahodou nezmizla s neho 😀 mam chut si spravit dalsi @janulka_1 drzim palce nech dalsi cyklus bude ten spravny

denidi
2. jan 2016

@janulka_1 uz som na teba myslela,ze co mas nove,no tentokrat sa nam to uz podari,novy cyklus,nova nadej a tentokrat to riadne roztocime 🙂

iwulqa
2. jan 2016

@denidi
@janilka_1 baby drzim palce ja som pozerala do diara a zistila som ze mi sme malai tento cyklus sex len 2 x a hned sme to trafili a predtym som firt ratala dni a vsetko a teraz bolo toho okolo vianoc a prace tolko ze som nestihala a vyzera to tak ze nam to vyslo

zabka1987
2. jan 2016

@iwulqa my jedinym sexom 4dni pred ovu a pred tym pauza 4dni a trafili sme , doteraz nechapem ako ...ale to asi preto lebo my sme sa snazili pri oboch vela vela a tam bola asi chyba . teraz som to pravdupovediac ani necakala a bum a kamoska to iste , raz sex aj to den po ovu a bum 😀 ako fajn som jej poradila, mame rovnaky termin 😀

michhaela
2. jan 2016

Ach baby nervózna som a neskutočne moc lebo rano test ani dusik nič čiže už očakávam mrchu...Akurát som na mojho vybafla že je ok a že nič si stoho nerobí lebo vraj rok snaženia je ok už to bude 6cyklus a ja už nemám vážne chuť na sex velice ráno chcel nuž odišla som vôbec nemam na romantiku náladu či vážne je to tým že nejde to a furt to mam v hlave alebo že mi prichádza mrcha....Som úplne mimo neviem ako mam nesustredit sa že vraj na to moc myslím podľa môjho ale jak to nejde...Už mam sto chutí nesnazit sa a dávať si pozor vtedy bolo lepšie :-\

lauritka
2. jan 2016

@ally99 takto by potom mali vyzerat testiky v tehu :-P 😉 hore je ovulačny. dole tehotensky.

denidi
2. jan 2016

@iwulqa tak to je skvele,ono ani nieje moc dobre tlacit na pilu,ale tak take zdrave sledovanie hadam moze byt,krasne testiky mas,no verim,ze coskoro ta budeme nasledovat 🙂

denidi
2. jan 2016

@michhaela kolko si dnrs dpo?

denidi
2. jan 2016

@michhaela aaa cha pem ta,tieto stavy mavam aj ja niekedy

michhaela
2. jan 2016

@denidi Cca 10DPO a 5.1. Prídu kramy určite :'( tie stavy su hnusne chce sa mi plakať :'(

zabka1987
2. jan 2016

@michhaela kamoska nemala ani na 12dpo dusik a 16dpo krasne ciarky