Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@monika1791 noma to tiež trocha bolí uvidímkedy bude ovu,aj ti pichali preglyn?
@zzuzu09 super gratulujeeeem
@laauraa na tom spodnom čosi je alepo 6dni meškania slaba čiarka,dufamže zosilnie.
@laauraa kolky dc si?odporucim ti digitalny test... Uz by si mala mat silnejšiu ciarku.. Alebo kup iny test
@butterfly333 @janulka_1 ďakujem baby
Stále chodím pozerať na test či čiarka nezmizla, a ufff, stále tam je 😊
@sara34valentina cize treba pockat na pozitivny test.predtym aspon 4 dni nic??fiha to som nevedela...som si myslela cim viac tym lepsie🙂)
@butterfly333 co je to ten clostil?? 🙂
@eva2809 u kazdej inak....ale zeny skušali rok a furt sa nedarilo... Ja som napisala raz ako sme sa my, ako sa nám podarilo, reku poradím aj iným, mozno sa zadari a sa to tu rozprchlo a chodilivmi správy ze dakujem ♥ 17zien🐰treba vyskusar🐭
Ahojte baby....viem, ze tato otazka tu uz bola spomenuta milion krat ale nechce sa mi citat vsetky prispevky 🙂 prosim viete mi poradit kde alebo od koho si mozem objednat ovu testiky. Tento cyklus by som to chcela s nimy skusit....uz ma nebavi chodit k dokimu na folikulometriu 😉 vdaka @lauritka viem ako nato, uz mi len tie testiky chybaju. Dnes som 1DC....
@ally99 lauritka predava stastne testiky😉😉😉
@sara34valentina dakujem si zlata, ze si tak rychlo reagovala, mozem este jednu otazocku? Ako sa postupuje, ked si chcem od nej objednat? Napisat spravu ale mozem aj tu na fore?
@eva2809 na lepšie dozrievanie vajíčko folikul.
@ally99 aj korytnacka81 predava po 0,27
@butterfly333 dakujem 🙂
@butterfly333
@iwulqa
@monika1791
@kakatulik tak baby, ja dnes zacinam odznova. Dnes 1DC 😢
@janulka_1 no tak to ma mrzíííí snád tento rok bude pre nás uspešný.
@iwulqa my jedinym sexom 4dni pred ovu a pred tym pauza 4dni a trafili sme , doteraz nechapem ako ...ale to asi preto lebo my sme sa snazili pri oboch vela vela a tam bola asi chyba . teraz som to pravdupovediac ani necakala a bum a kamoska to iste , raz sex aj to den po ovu a bum 😀 ako fajn som jej poradila, mame rovnaky termin 😀
Ach baby nervózna som a neskutočne moc lebo rano test ani dusik nič čiže už očakávam mrchu...Akurát som na mojho vybafla že je ok a že nič si stoho nerobí lebo vraj rok snaženia je ok už to bude 6cyklus a ja už nemám vážne chuť na sex velice ráno chcel nuž odišla som vôbec nemam na romantiku náladu či vážne je to tým že nejde to a furt to mam v hlave alebo že mi prichádza mrcha....Som úplne mimo neviem ako mam nesustredit sa že vraj na to moc myslím podľa môjho ale jak to nejde...Už mam sto chutí nesnazit sa a dávať si pozor vtedy bolo lepšie :-\

@monika1791 ahoj ako sa citis? Kedy budes testovat?