icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

butterfly333
3. jan 2016

@sara34valentina takže ako teda???dnes nie?alebo dnes ano a potom až na 15DC?

lauritka
3. jan 2016

@butterfly333 no tie su tiez od korytnacky.. ale cudne ukazuju veru

lauritka
3. jan 2016

@iwulqa teda rozdiel neskutocny 😨 😕 asi su zle napustene

iwulqa
3. jan 2016

@lauritka moze byt , najprv som si robila tie a stale boli take divne ze sem tam sa objavila palicka ale len pod lupoi

michhaela
3. jan 2016

@iwulqa aj ja mam od korytnačky tehu testy a nič :-\

lauritka
3. jan 2016

@michhaela Tak nabudúce musíš odomma zobrať,ja posielam dvojciarkove :-!

lauritka
3. jan 2016

😀

michhaela
3. jan 2016

@lauritka No čakám na 5.1. či prídu kramy ale už ma mi dva dní zbiehajú sliny že budem asi grcat a furt revem moj,že taka som nebola nikdy....

iwulqa
3. jan 2016

@michhaela ja by som necakala a isla si kupit iny test a spravila si ho.

lauritka
3. jan 2016

@michhaela No aj ja čakám...a necítim ani tuk na sebe...tak tiež asi príde za pár dni ms

michhaela
3. jan 2016

@iwulqa Až zajtra tu na,dedine není už nic otvorené...A tebe na tych zelenych testoch ukazovalo aspoň dusik? Lebo u mna je biely jak sneh iba kontrolná je az červená....

zzuzu09
3. jan 2016

@lauritka @michhaela baby to vyzerá veľmi pozitívne, ani ja som nemala žiaden príznak a mam // 😊
Drzim palceky aby ste si aj vy našli //

zabka1987
3. jan 2016

@iwulqa presne tie ani mne skoro nic neukazali , pritom gs uz krasne palice

kakatulik
3. jan 2016

@michhaela tak to by som sd straaasne naqtpmiala,keby si prave ty,po tych nervoch bola tehu. Zelaaam ti to.😀

michhaela
3. jan 2016

@kakatulik To dnes aj moj vybafol že "nie si už náhodou v tom jak si zla a nervózna?" Výbuch smiechu že asi nie test negatívny ale akurát ten čo tu rozoberajú ze je divny no :-\ ale cítim že dôjdu kramy načas...Keď nie to sa budem veľmi diviť ze čo?

veronika1603
3. jan 2016

@lauritka tak tebe mojo by som tie 2 ciarky dopriala...samoska ze aj ostatnym ale tebe nějak extra.mam pocit ze tvoje snazenie je už dlhorocne a každému radis a taaak....tak držím palce aj vám vsetkym😊

lienka175
3. jan 2016

aj mne @lauritka poslala dvojčiarkové 🙂 verím, že priniesli šťastie... a tiež som tri mesiace užívala femibion...

lauritka
3. jan 2016

@veronika1603 dakujem ♥♥♥

iwulqa
3. jan 2016

@michhaela vies co prvy bol jemny duch dalsie dva biele potom duch ale taky ze som ho hladala dlho a museli mi to tu baby upravit aby som ho nasla a potom zase biely a takto sa to strieda teras som si spravila zo srandy ze co ulaze a je tam dicj kym je mokry jak schne tak mizne

michhaela
3. jan 2016

@iwulqa Tak veľmi zaujímavé ale ten zlý neukazuje ani dusik a myslím že mrcha dojde to proste žena cíti kedy....

iwulqa
3. jan 2016

@michhaela aj ja som bola v tom ze dojde mrcha a nedosla 😀 nie na tych bielych ani dusik

iwulqa
3. jan 2016
iwulqa
3. jan 2016

@michhaela este teraz mam taky pocit obcas ze by mali prist

korytnacka1981
3. jan 2016

@michhaela @lauritka ma pravdu, su to testy s mensim obsahom farbiva, ty mas take ovulacne ze? Co ledva ukazuju, tak ako ich tehu..

korytnacka1981
3. jan 2016

V jednych su modre tehu testy, tie ukazuju super, v druhych tieto zelene

lauritka
3. jan 2016

@korytnacka1981 uz nemam. teraz mam tieto klasicke zelene-

zabka1987
3. jan 2016

@korytnacka1981 ale tie ovulacne praveze ukazuju suer lebo nc nc a ked je ovu su tie ciarky prekrasne . Takto ked mas od zaciatku skoro 2 palice je to dost o nicom uz podla mna . Mne tie testy sadli lepsie a neminula som ich aspon tolko

lauritka
3. jan 2016

ale aj tie predtym ukazovali .. teda neukazovali dlho pozitivne, ale ked boli pozitiv tak vyšli..

lauritka
3. jan 2016

teda dlho silne som chcela napisat.. ze tu druhu ciarku v podstate mimo plodnych dni ani nemusi byt vidno, dolezite aby zachytili vrchol LH. ale zase ide aj o to ako komu stupne, niekomu moze vlmi rychlo

dejna20
3. jan 2016

@michhaela jasne chapem, nie kazdemu sa zadari na prvy sup.
Teraz chceme druhe dieta a na prvy sup uz nevyslo. Teraz praveze my nemame nejak cas tolko sexovat, tak ja to pripisujem momentalne skor tomu. A nejak spatne ked pozrem na menstr.kalendar, tak v case ovulacie som bola chora bud ja alebo maly a nic nebolo. Resp bolo ale asi nestacilo tak pomenej. No.
Snazime sa od oktobra, teraz to je konecne prvy cyklus, co viac (ale nie denne) a sexujeme tak som zvedava, ze ci to vide alebo nie. Ak nie, tak pojdem gynovi nech ma omrkne, ja uz mam 33 tak nebudem cakat rok.
Drzim ti palce nech to vyjde.