Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@nefertitka no to aj ja....ako blbec som stale na wc....to co je toto....zeby az tak to bolo citit?
@lusipe v minulom tehu som to mala presne takto isto...a skoro cely prvy mesiac, kazdu chvilu pocit, ze uz uz dostanem...je to neprijemne, lebo sa clovek potom boji:(
@nefertitka ja viem, ze som mala taky pocit pri dcere, ale to bolo 13 rokov dozadu....tak neviem posudit intenzitu....a rozdiel...presne ako pises...clovek sa potom boji, ci nieco uz neprichadza....tusim lepsie ked prsia narastu a bolia 🙂...ako toto....
@lusipe ze?a mna stale nejak extra nebolia a stresujem preto tak, ze az...aj kvoli tej chorobe co na mna lezie, aj tym ATB co som brala, aj kvoli tomu, ze neviem, ci mam stale streptokoka a co vsetko sa moze stat...sak kurnik sopa muselo sa to vsetko takto nakopit?
@nefertitka inak pre tvoje ukludnenie...dnes som bola na koznom, lebo sa mi brada vyhadzala a nechapala som z coho...uplne bolestive vredy...a povedala mi, ze by to este vyliecila rychlo ATB, kym este nie je prepojenie s dietatom...takze bud kludna, ked ty si ich brala, este ste nemohli byt spojeni...k babatku sa nic nedostalo....a teraz si daj len tie bomby a pekne oddychuj....urcite to bude v poriadku...juni rodime 🙂....
@lusipe jej dakujem, ani nevies ako si ma potesila 😀 ..takze budes brat atb? Ja klokcem slanu vodu (fuuuj), dala som si to Cecko, dam si zazvorovy caj vecer s vela citronom, plus to co si radila a este som si dala stavu z citrona-med-rozltaceny cesnak a to som vypila...
Stretneme sa v porodnici 😀
@nefertitka no vidis, neboj nic.... 😉 este ze som tam isla a pytala sa, no nie?....este neviem...ci uz u mna nebude neskoro....mam volat po vysledky v piatok....teraz trochu brucho ustalo....tak snad uz bude klud.... 😉
@lusipe no tiez by som to uz asi nebrala na tvojom mieste, jedine take, co su v tehu povolene, ja som praveze mala take, co sa v tehu neodporucaju...
veru, esteze si tam isla;) inak aj teraz do nejakeho tyzdna je tusim drobec vyzivovany zltym telieskom, tak by mozno nemusela ani ta moja choroba vadit, ze?
ja som sa tiez vyhadzala, len neviem ci z tehu, alebo po ATB, ja neviem preco ale po vsetkych ATB sa tak do tyzdna vyhadzem
mne normalne zacala asi troska smrdiet avivaz...isla som skladat pradlo a mi to zasmrdelo...
@nefertitka vidis? ani domace prace nebudes musiet robit 🙂...rovno upratovacku najmete 🙂....kokso tak by som si dala vanu....len tak si lahnut a oddychnut v nej...ale to sa asi nesmie teraz vsak?....moja ale ja asi ten menzes dostanem...zase to boli ked sedim... :(
@lusipe dufam, ze nie;( aj ja by som si dala, ale nemame, mame kut;( pocula som, ze sa to nemoze, ale mne lekar povedal pri poslednom tehu, ze to vobec nevadi, pokial nie je uplne horuca voda a nelezis tam hodinu...normalne tepla vana na 20 minut je vraj v pohode
@nefertitka no tak uvidim ci sa na nu dam....jaj dnes to balim v praci...mam dost...ved som skoro nic nenaspala v noci, co som sa stale kontrolovala, ci nedostanem....ozvem sa potom z domu 😉
@lusipe ok🙂
@lauritka vecer pozeram na dobrom svetle na uz uschnuty test a vidim ducha! Pozri prosim na to... 😅
@kukadielko noo vidim aj ja ;) takze rano treba cikat na dalsi :D
@kukadielko duch tam je určite:
@kukadielko kludnee 😉 z ranneho
@kukadielko jeeej ja ho tam vidim tiez 🙂
@kukadielko tehu unava ;)
@lauritka ahoj, no dnes je test asi taky isty, ako ten vcerajsi... 😒
@kukadielko a kolky den si dnes?..urcite bude silniet, neboj... 😉
@nefertitka
@orionka1 dobre ranko dievcata, tak mate nejake novinky?....u mna v noci nebolelo podbrusko...len prsia...a teraz rano trosku...tak ja ti neviem...dnes je 5 den co meska...ale do piatku odolavam.... 😉 a vecer som si nedala cervene vinko...muz bol na akcii a sama som nechcela 😉
@kukadielko tak nevadi, zajtra..hcg sa zdvojnasobuje kazdy druhy den
@kukadielko tak to by ti uz malo dalsi raz ukazat peknu ciarocku....a kedy si mala mat menzes?....moooc drzim palceky.... 😉
@lusipe ja mam dnes den, kedy mam mat MS a teraz mi zacal ruzovy vytok ☹

@lusipe sem tam mam pocit, ze uz idem dostat...a chodim kukat ako sisi, ci sa nieco nedeje