Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@nefertitka moja klud , ak sa Ti , zajtra ranko k dokimu sup sup ale ako som pisala aj moja segra to mala a maly ma uz 9 rokov a dalsia segra krvacala v 7 tt , tu v Uk jej na to povedali ze je to cisty potrat , ten potrat 29. septembra oslavil 2 rocky ;) takze vidis vela zien krvaca na zaviatku tehu , myslim
na teba xxx
@lauritka chapes toto? Vobec to nesilnie. Teplota stale ta ista 37,1.... Uz sa vazne zacinam bat! ☹
@nefertitka dobre ranko moja, tak ako? bola si u lekara?
@lusipe ahoj, ano bola...
tak mi robil dva utz ze ci nieco neuvidi, jasne ze neuvidel, ukazal mi prazdne miesto od odovulovaneho vajicka. Z maternice krvacanie cistou krvou nevidi povedal...neveril mi, ze mi uz vysli testy pozitivne... dal mi duphaston, ze mam ist k hematologicke kvoli fraxiparinu(to bude problem, moja svokra je hematologica a nebavime sa uz dva roky a ani sa nemienim), tak musim ist k nejakej novej...zobral mi krv na hcg, vysledky budu o 12tej...a na otazku z coho mozem mat to spinenie povedal, ze on nevie, ze moze ist aj o zacinajuci mikropotrat ☹
a stale hnedo spinim..a ako sa do mna rypal, tak ma vsetko boli
@lusipe a ty si na tom ako?
@kukadielko kolky DC si?
@kukadielko a testujes tym istym testikom ???
@nefertitka moja, to je akz debil....uz tam ani nechod....skus sa objednat niekam inam...to co je za hlupaka.... 😒 ale test je pozitivny, neboj, si tehotna....len bud naozaj v klude...moooc na teba myslim....jaj,vies ake nervy mam ja...neviem co robit.....
@lauritka dnes inym, vcera a predvcerom tym istym a ziadna zmena. Ale ta ciarka ke stale viditelna len na silnom svetle, vobec netmavne, to ma znervoznuje...
@nefertitka dnes som 35 DC ☹
@kukadielko no testuj este raz tym co predvcerom
@kukadielko a nepojdes na krv, ked mas tieto pochybnosti?...a mas aj nejake pocity?
@kukadielko a pocity mas ake?MS nemas ani spinenie ani nic?aky mas test?niektorym neukaze dve ciarky este ani na 40DC...
@lusipe ved zhanam nejakeho dobreho lekara...lenze co mi kto uz odporucil su vsetko sukromnici a strasne drahi
@lusipe ved uz zajtra sa testnes?ci?
@nefertitka a do medissima neskusis?...to je rocne neviem ci nie 100 EUR...to sa v celku da....
@lusipe pozriem si to, ty tam chodis?
@nefertitka hej, je tam doktor Hrabcak a ten druhy je Masura.....mily su obaja, ochotni...skus zavolat a len sa informovat.
@lusipe skusim, dakujem za tip🙂
@lauritka
@lusipe
@nefertitka kocky pocity mam tehotenske. Unava ako hrom, taka az ako keby choroba na mna lezie, podbrusko nafuknute, vazy maternice bolia, hladna som stale ako vlk, nemam chut na sladke iba na slane, bradavky citlive a trochu biely vytok. Neviem, som z toho zufala. Ak sa to do pondelka nezmeni, letim k lekarovi. Drzte palce, drzim aj ja vam...
@kukadielko drzim palce nech testik silnie. 🤐 🤐 🤐
@kukadielko neboj, urcite to tam bude...testy su kravina a len stresuju zbytocne...ked ti tak dlho meska a zvykne byt pravidelny menzes, tak to je tym, ze si tehotna...veru, len pekne chod na krv...tam sa to potvrdi a kasli na testy....je to len zbytocny stres...ja som si doteraz neurobila ani jeden...a to mi 6 dni meska... 😉
@kukadielko drzim palce... presne ako pise
@lusipe testy su kravina niekedy...a moze ti pomalsie stupat hcg...ved mimo testov to vyzera velmi nadejne;)
@nefertitka
ahoj, a bola si u toho žačoka? on ti take povedal???
@kvett nie, Milly
akurat sm volala sestricke...tak hcg je 419, co je na toto obdobie vraj super...v pondelok sa mam prist ukazat;) keby spinenie sa zintenzivnilo, tak na pohotovost...dufam, ze sa nezintenzivni
@nefertitka to je super spravicka, snaz sa relaxovat ak sa di , myslim na Teba 🙂
@orionka1 🙂
@nefertitka vidis, co som ti hovorila...si tehulka 🙂....gratulujem 🙂...a tesim sa s tebou....super.... a teraz uz bud pekne kludna 😉 a este ta boli to podbrusko?....

@elinka84 dakujem, si zlata;) ascorutin nemam, vypytam si zajtra od lekara a dam vediet🙂...
drzim palce, aby o par dni nabehla druha ciarka;)