icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

kchan
2. feb 2016

@janulka_1 Tak budeme čakať spolu 😉 ale ja sebe veľkú nádej nedávam, necítim sa nijak inak

adika84
2. feb 2016

@kchan potom daj vediet budem drzat palce 🙂

janulka_1
2. feb 2016

@kchan mňa bolia prsia, vždy ma bolia bradavky po ovulke ale teraz ma bolia prsia ako keby som mala svalovicu, mám divný pocit ako keby v hrudi/žalúdku ako keby na vracanie, ale inak tomu nepripisujem veľkú váhu. Ja by som chcela počkať do dňa ms ale ten 10DPO ma strašne láka 😀

kchan
2. feb 2016

@janulka_1 ja sa zas cítim úplne pod psa, v hlave mi treští a celkovo som taká unavená, ale to asi skôr pripisujem tomuto divnému počasiu 😁
@adika84 určite dám vedieť, a budem aj ja tebe tento mesiac držať silno palčeky aby sa známy recept podaril 😉😊😊

kchan
2. feb 2016

Baby na meranie BT stačí teplomer na jedno desatinné miesto či je lepší na dve?

lauritka
2. feb 2016

@kchan staci aj na jedno.. na dve to mas presnejsie...

kakatulik
2. feb 2016

@kchan ahoj,
ja som mala najskôr na jedno,ale kupila som si na dve,ale ked mam byt uprimna,spokojnejsia som bola s tym na jedno 🙂 .Ani neviem preco,ale je to tak.

janulka_1
2. feb 2016

@kchan a kedy budeš testovať?

kchan
2. feb 2016

@lauritka
@kakatulik ďakujem dievčatá 😉 no bola som teraz v lekárni a pýtam si od slečny farmaceutky teplomer na dve desatinné miesta- pozerá na mňa ako by som bola z Marsu a ironickým hlasom sa ma pýta to také aj existujú? 😂 no mala som dosť, išla som do lekárne a kúpila na jedno 😛

kchan
2. feb 2016

* do drogerky

kchan
2. feb 2016

@janulka_1 včera som testla a len bieloba tam bola, čiže ja už počkám do mrchy, nechcem sa zbytočne umárať a byť sklamaná... To budem pravdepodobne aj tak, ale aspoň si to oddialim 🙈🙈🙈

janulka_1
2. feb 2016

@kchan aj ja sa bojím testovať, ak rátam 14DPO tak by som mala dostať 9.2 čiže o týždeň tak enviem kedy mám testovať

kchan
2. feb 2016

@janulka_1 mne kalendár ukazuje 4.2 a väčšinou je to vždy presné, plus mínus jeden deň.. Vo štvrtok alebo piatok už budem vedieť na čom som... Bodaj by tá mrcha jedna už neprišla 😁

janulka_1
2. feb 2016

@kchan čiže by si bola len 10DPO?

lauritka
2. feb 2016

@kchan 😀

kchan
2. feb 2016

@janulka_1 no pozit ovu test som mala na 14DC čiže ovulka asi 15-16dc takže dnes som 9-10DPO (neviem presne kedy prebehla ovu lebo nemeriam bt) a podľa všetkého mám krátku lut.fazu

dejna20
2. feb 2016

@monika1791
@janulka_1
A kde ste mali tie endo cysty? Na vajecnikoch? Pri tej laparke vam odrezali aj z vajecnikov?

janulka_1
2. feb 2016

@dejna20 ja som mala tažšie štádium endo, čiže ja som ju mala v konečníku, resp v hrubom čreve (musel byť prítomný chirurg lebo mi skracovali hrubé črevo), obrastenú maternicu zvonka aj zvútra spojenú s vaječníkmi a konečníkom. Endo sa rozdeluje do 4 skupín, ja som 3

dejna20
2. feb 2016

@monika1791
@janulka_1
A ja viem, ze on vie co to je. Lenze on je taky optimista a nechcel ma deptat. Lebo vsak ked je to endometrioza, to je skoro to iste akoby mi povedal, ze druhe uz normalne nebude. Teda bez tej operacie a pripadneho ivf. A ta laparoskopia ma tda nelaka. Moze skoncit laparotomiou alebo odrezanim celych vsjecnikov.

domi4nika
2. feb 2016

@kakatulik tak som včera spravila ten teest o 21ej večer a vyšiel už riadne slabo ten horny je o tej 21 a dolny o 14ej .. ttak len dufam že aj ked sa mi nepodarilo zachytit tak hadam ta ovulka bdue :D

domi4nika
2. feb 2016

@kakatulik dolny je o 21 pomylila som sa

janulka_1
2. feb 2016

@dejna20 vždy je nádej. Pozri sa, ak ju máš len ľahkú a v rannom štádiu čo si aj myslím keďže nemáš žiadne bolesti tak je veľká šanca aby si normálne otehotnela. A keď nie tak IVF je tiež šanca a v dnešnej dobe to je už normálne a keď tak, nikto okrem teba a manžela o tom nemusí vedieť ako ste splodili dietaťko. Počkaj si na výsledky a uvidíš čo ti povie. Ja ti len odporúčam daj sa pozrieť aj niekomu inému, my s @monika1791 sme boli na konzultácii u doc.Bielika v BB a on nás aj operoval, kuk túto skupinu:
https://www.modrykonik.sk/forum/porodnice-a-doktori/doc-mudr-bielik-aj-vy-mate-pozitivne-skusenosti/

denidi
2. feb 2016

@janulka_1 ked ma zena endometriozu,je to sprevadzane aj bolestami? Alebo nejakymi inymi priznakmi

dejna20
2. feb 2016

@janulka_1 preco inemu? Tie cysty su tam urcite, aj ja som ich videla, su velke ako prase. Tiez sa divim, ze ma pri menzese nic neboli. Ale na uzv boli neprehliadnutelne. Neviem ci pri takej velkosti to moze byt prve stadium. Ja som z ba, moj gyno je odbornikom na myomi, takze o jeho odbornost obavi nemam.
Ivf sa da podstupit aj bez laparoskopie?
Aj ked ja si myslim, ze cysty mam odjakziva, len gyna predtym bola slepa sko patron a maly bol na prvy sup. Tak neviem, asi to bola vtedy stastna nahoda.
Ty nechces ist na ivf?

dejna20
2. feb 2016

Baby na ako dlho ponatate test do mocu.? Len ponorite a hned vyberiete alebo aj ratate 10-20sekund?

andrejta
2. feb 2016

@dejna20 ratam si 20 sekund

patka33
2. feb 2016

@dejna20 ponorim na 10 sekund potom vytiahnem a cakam tie dva su vcerajsie ten jeden dnesny co si myslite kedy budem mat ovulaciu

dejna20
2. feb 2016

@andrejta cauko andy. Ja mam pocit, ze som ten test "vytopila" 😂
Ten posledny je dnesny, ale asi este mu cosi chyba

zuzulik27
2. feb 2016

baby ahojte. v nedelu ma pichalo v pravom vajecniku, vecer som mala priesvitny tahavy hlien. dnes hlien zo mna visel taky biely a hustejsi. cize kedy som mala ovulaciu? v nedelu, 12ty den cyklu som si urobila aj ovu test a nebol pozitivny a v pondelok a dnes su este slabsie ciarky. takze???? bola uz ovulacia -ak tak v ktory den? este pred nedelou? lebo ked ma pichalo v nedelu plus ten hlien tahavy tak sa mi nezda ze by bola ovulka skor ako v nedelu, tym padom testy to nezachytili co mi je divne lebo prave v den toho pichania by som predpokladala ze budu rovnako silne ciarky. som z toho vol. poradte. vdaka

andrejta
2. feb 2016

@dejna20 noo, ten jeden tak vyzera 😀