Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Baby na meranie BT stačí teplomer na jedno desatinné miesto či je lepší na dve?
* do drogerky
@monika1791
@janulka_1
A kde ste mali tie endo cysty? Na vajecnikoch? Pri tej laparke vam odrezali aj z vajecnikov?
@monika1791
@janulka_1
A ja viem, ze on vie co to je. Lenze on je taky optimista a nechcel ma deptat. Lebo vsak ked je to endometrioza, to je skoro to iste akoby mi povedal, ze druhe uz normalne nebude. Teda bez tej operacie a pripadneho ivf. A ta laparoskopia ma tda nelaka. Moze skoncit laparotomiou alebo odrezanim celych vsjecnikov.
@dejna20 vždy je nádej. Pozri sa, ak ju máš len ľahkú a v rannom štádiu čo si aj myslím keďže nemáš žiadne bolesti tak je veľká šanca aby si normálne otehotnela. A keď nie tak IVF je tiež šanca a v dnešnej dobe to je už normálne a keď tak, nikto okrem teba a manžela o tom nemusí vedieť ako ste splodili dietaťko. Počkaj si na výsledky a uvidíš čo ti povie. Ja ti len odporúčam daj sa pozrieť aj niekomu inému, my s @monika1791 sme boli na konzultácii u doc.Bielika v BB a on nás aj operoval, kuk túto skupinu:
https://www.modrykonik.sk/forum/porodnice-a-doktori/doc-mudr-bielik-aj-vy-mate-pozitivne-skusenosti/
@janulka_1 preco inemu? Tie cysty su tam urcite, aj ja som ich videla, su velke ako prase. Tiez sa divim, ze ma pri menzese nic neboli. Ale na uzv boli neprehliadnutelne. Neviem ci pri takej velkosti to moze byt prve stadium. Ja som z ba, moj gyno je odbornikom na myomi, takze o jeho odbornost obavi nemam.
Ivf sa da podstupit aj bez laparoskopie?
Aj ked ja si myslim, ze cysty mam odjakziva, len gyna predtym bola slepa sko patron a maly bol na prvy sup. Tak neviem, asi to bola vtedy stastna nahoda.
Ty nechces ist na ivf?
Baby na ako dlho ponatate test do mocu.? Len ponorite a hned vyberiete alebo aj ratate 10-20sekund?
baby ahojte. v nedelu ma pichalo v pravom vajecniku, vecer som mala priesvitny tahavy hlien. dnes hlien zo mna visel taky biely a hustejsi. cize kedy som mala ovulaciu? v nedelu, 12ty den cyklu som si urobila aj ovu test a nebol pozitivny a v pondelok a dnes su este slabsie ciarky. takze???? bola uz ovulacia -ak tak v ktory den? este pred nedelou? lebo ked ma pichalo v nedelu plus ten hlien tahavy tak sa mi nezda ze by bola ovulka skor ako v nedelu, tym padom testy to nezachytili co mi je divne lebo prave v den toho pichania by som predpokladala ze budu rovnako silne ciarky. som z toho vol. poradte. vdaka

@janulka_1 Tak budeme čakať spolu 😉 ale ja sebe veľkú nádej nedávam, necítim sa nijak inak