Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
jeden je superny tam to vidieť poriadne
ahojte, tento mesiac prvy krat skusam ovulacne testy, kedze cykly mam dlhe a nepravidelne. testujem, aby som vedela ci vobec a ak ano tak kedy mam ovulku. chceli by sme druhe bejby... 😵 no ale som z toho uplne mimo, vobec neviem, co si o tomto cykle mam mysliet.. ovulka asi ani neprebehla, MS som zatial nedostala takze testovat budem asi dalej, aj ked nasu rodinu asi financne zrujnujem za chvilu 😀 😀 . BT zatial nemeriam, ani hlien nesledujem takze toto je jedine od coho sa viem odvijat. prosim, ak viete, poradte 😉
@lauritka ahoj, vsimla som si, ze ty si v tejto teme ako doma 🙂 prosim, skusis sa mi na to pozriet? vdaka
@elledriver ahoj, no tie na 15-16 dc ssa mi zdaju najsilnejsie.. 😨 len neviem ake boli po 10 minutach po urobeni, teraz uz su trosku vyblednute..
😨
@lauritka ahoj, ano ja som mala aj pocit, ze vtedy mohlo daco prebehnut, lebo som mala aj zvysenu chut na sex co je u mna divne 😀 no boli tmavsie tak do 15 minut, ale neboli rovnako tmave ako kontrolna.. ze by nepraskol folik?? snazime sa uz relativne intenzivne 3 mesiace (brala som aj lutenyl) a nic z toho, tento mesiac uz hormony neberiem, skusam femigard (aj pri prvej nam pomohol) tak vlastne ani neviem kedy mam cakat menzes a ci ma este vyznam testovat ovulku
dakujem v kazdom pripade ;)
@elledriver no skoda, ze nemerias BT, tam by sa to ukazalo, ci prbehla.. niekedy sa sice nemusi vychytit uplny vrchol , ked je SKORO pozitivny.
@lauritka asi merat zacnem veru, odradzalo ma iba to, ze dcerka vstava v rozmedzi 6.00-8.30 teda bez budika merania nehrozia.. ale pride urcite aj k tomu 🙂
@elledriver pozri uvidis aky bol cyklus, ak bola ovulka podla testov cca 17-18 dc.. potom si k tomu pripocitaj este asi 13 dni.. a vtedy niekedy by mala dojst mrska, ak dojde, znamema , ze bola. pripadne nedojde a najdes dve // 🙂
@lauritka ahoj, zda sa mi, ako citam, ze si skusena v tejto oblasti ovu testou 🙂 ja som uplne ale uplne nestastna. bola som v utorok teraz na preventivke u gyndosky a pozerala mi vajecniky a aj mi ukazovala, ze za chvilu bude ovulka. boli tam take 2 asi rovnako velke foliky. a aj hlien mam v tomto case (teda teraz uz menej ako v utorok ale este stale je dnes). ja,ze skusim prvy krat ovu testy, ved by tam mala byt druha pekna hruba ciarka uz (ze bud zajtra alebo dnes) a ona je taka slaba a uzka. a meriam aj BT a je este dnes rano nizka. ako to je s ovu testami ked ovu prebehne? zase sa strati? a ako skoro sa strati? alebo zoslabne? ja sa v tom nevyznam. prvy krat som to kupila ☹
@juranka pozitivny ovu testik by mal vyjst cca 48 hodin pred ovulaciou.. kedze nevies velkost folikuv.. nevieme presne kedy by asi mala byt.. pred testovanim nepit aspon hodinu a pol a rob to cez den, nie z rnneho mocu.
kazdy den priblizne rovnaky cas, aby si vedela porovnat. 😉 nemas foto ??, hlienik moze byt aj par dnie pred ovulaciou.
BT sa potom zvysi po ovulke.. kukni do mojho albumu, mam tam grafy a s ovu testami.. zelene plusko je pozitivny test a potom sa cca z adve dni zvysi BT.. cim sa potvrdi ovulacia.
@lauritka je to dost zle vidiet, blizsie sa mi to nechcelo odfotit a toto je BT http://www.fertilityfriend.com/home/3cade8 nemerala som kazdy den. lebo si meriam uz 8 cyklus a priblizne na 19-20 DC mavam ovulku. ale mala som aj na 23 DC. tak este je to v norme asi, ci?
tak som o 8 dni skor dostala ms. ☹ ☹ ☹ dufala som že to vijde ale čo už dalši mesiac odznova hadam bude tan šťastny
@lauritka ahoj, tak dnes ranomi teplota vystupila, hlien tiez doteraz ziaden http://www.fertilityfriend.com/home/3cade8 je mozne, ze ovulka uz prebehla? myslis, ze vcera vecer, ked som si urobila ten prvy ovu test (bol taky slaby), ze to uz bolo po ovulke. respektive je mozne, ze doobeda bola ovulka a poobede uz ovu test reagoval na to, ze uz je po ovulke?
@elledriver
@lauritka ahojte mozem sa spýtat ake to mate testy?Ja som si kupovala nejake v DM,myslite ze aj tie mi to takto mozu ukazat?
@lauritka chcela by som sa ta poprosit o infosku, citam ze si v tom zbehla 🙂 neviem ci perbehla ovu..dnes mam 15dc, uz asi tri styri dni mam hlien, vcera somsi robila ovu test bola tam druha ciarka ale slabsia, dnes uz ziadna...a bazalku mam dnes 37,1. moze byt ze mam po ovu? alebo vobecc nebola? diiiky za infosky. cyklus mam 30 az 35 dnovy
@lauritka nie nerobila, len ten jeden vcera pred vecerom a dnes uz tri...dnes stale bez ciarky. dnes som mala pocit ze je toho hlienu menej...no uvidime ci sme sa trafili alebo nie... aj ked pri prvom sme sa nam zadarilo az po pol roku...a to som mala ovela silnejsie ciarky nez ta co bola vcera

@boniqa no som zvedava na dnesny ? :P