Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@petkovamiruska vychadza vychadzaaaa 😉
@petkovamiruska jj snazenie je pokryte, uz len cakat na zaver 😉
@dejna20 Cysty som mala na vajecnikoch..Nic mi z nich nezobrali..plus som mala vajecniky zrastami zrastene a spadnute dole..potom som mala este na vezive co drzi maternicu a plus rectovaginalne septum...cize som mala z vnutra zrastami spojenu posvu s konecnikom..a dali ma dokopy 🙂 po LPS mi povedali ze mam oba vajecniky prechodne..preto som chcela hned otehotniet 🙂
@monika1791 fuuu,tak to je riadne svinstvo.A tebe sa to ako zacalo prejavovat?
@kakatulik To teda je svinstvo:-/ Moja mama a babka maju tiez endo tak je to mozno genove(obe uz nemaju maternicu).No vzdy ked som dostala MS som mala take krce a bolesti ze som niekedy az plakala+som prve 2 dni nemohla ist ani na "velku"potrebu 🙂 noo a na sone nic a nic..potom som sla zas ku gyn ze ma strasne boli lavy vajecnik a mala som tam 6cm cystu ale vodovu..plus este pod nou "neaku"..tak mi zobrala krv na onkomarker CA125 a vyslo to zvysene..poslala ma za onkologom a ten mi povedal."Dievca zlate,to co za pliagu ste si vybrali" a potvrdil ze ta mensia je endo cysta a ze mam endometriozu...a potom to uz slo
@monika1791 no nazdar a kolko mas teraz po OP?
Babi dnes pobede mi prišlo ms strašne bolestivé v posteli som sa ako keby vitahovala strašná bolesť a vzala som tabletu brufen červené a bolesť prešla po 2hodinách a terás som si šla vymeniť tampón tak som si aj utrela z papierom zo spodu a takí veľký kus červeno čierni keť som chitila s prstom tak ani na prste ani uš krvi nebolo čo to môže byť 😖
@kakatulik 21.9.som bola na laparo takze cca skoro 5mesiacov
@maria1312 To budes mat asi neake zrazeniny krvy
@monika1791 kolko vam dali na prirodzene otehodtnenie?
@kakatulik Pol roka..v Decembri sa podarilo 🙂 na Vianoce som mala krasny pozit.ovu test
@monika1791 nie je to vážne prví krát som také dačo mala
@maria1312 Fuu to ti neviem povedat co to presne znamena..skus si na nete pozriet.Ja som to tiez sem tam mavala
@monika1791 jeej tak super,to sa rychlo zadarilo.Gratulujem!
@kakatulik Dakujem 🙂Tak ani ja som necakala 🙂 prvy mesiac som uzivala clostil a prvy mesiac mi vysiel konecne pozit.ovu test...
@denidi uf no tak drzim palce nech to vide, lebo uz vas drobca vcelku dlho natahuje. Moj muz este nema spermie okontrolovane, tak dufam, ze aspon on bude ok.
@salmas cauko s myslis, ze si tu endo nemala pred prvym babom? Ja to nechapem, vraj je to choroba mladych zien od 20-35 najcastejsie. Ja som uz skoro pri hornej hranici a zeby som to vtedy nemala a teraz odrazu po porode a po viac ako 2 r kojeni by sa mi to spravilo z nicoho nic. No neviem. Vsak toto, ze na uzv vidno len cysty ale zrasty nie.
@jaruska18 ahoj, a čo tak vyskúšať tehutestík? 😅
@mimka11111 skusala som vcera a biely 🙂
Tak baby, mne sa 5 dní držala teplota na 36,9, nie a nie sa pohnúť (hoc nieže by to bolo zlé lebo aspoň neklesala) ale dnes ráno sa konečne hýbla a vyskočila o stupienok vyššie na 37,0 🙂
@dejna20 je to choroba žien vo fertilnom veku. ČIže odkedy dievča dostane prvú menštruáciu až po prirodzenú menopauzu. Je to spojené s menštruačným cyklom. Náš lekár mal najmladšiu pacientku s endo, ktorá mala len 17r a najstaršiu pred menopauzou. Ale viac sa to objavuje u starších žien
@jaruska18 včera biely mohol byť, no dnes už nemusí 😉

@lauritka tak potom my to vyvhadza aj s tym mojkanim tu podla vas ci? S dnom postu medzi tym???