Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@zunajda no musis stupnut NAD uroven poslednych šiestich merani, aspon o 0,2 stupna a drzat sa hore .. a merias pravidelne rovnaky cas ?? lebo ti to strasne skače.
@lululka22 no testy nemusia nejak kontinualne silniet. moze ti to vyskočit zo dna na den.. a ked su tvoje poovulačne 36,8 a viac -tak isto este neprebehla. este si dole.
@lauritkatesty meriam každé ráno o pol piatej...dokonca aj cez vikend
@zunajda hmm. no je to take poskakujuce
@lauritkatesty je a poriadne
@zunajda tak nic len meraj dalej a uvidime..
@adika84 ano
@jaruska18 ale to su ine testy nie ?? nejaka hrubsia čiarka. lady max ,?
@sara34valentina a nevadi ze nebola vcera pauza? stihli sa doplnit manzelove zasoby? lebo som myslela ze v den pozitivneho testu sa ma sexovat potom pauza a potom rano medzi 6-7 mou 🙂
@lauritkatesty hej hej. Minuli sa mi tvoje zasoby minuly mesiac a nejak som na to pozabudla 🙂 su to testy dr max. Tak dufam ze aj tieto ukazu silnu ciarku len ma mätie ze necitim spodok brucha. Minuly cyklus som citila a teraz skoro nic 🙂
@jaruska18 tak som sama zvedava, lebo uz to vyzera, zeby mali byt kazdu chvilu uplne pozitivne.. neviem teda sama ako maju ukazovat tak aspon odskušaš 😉
@lauritkatesty no veruu dufam aj ja ze ukazuju pekne no neviem nikde najst fotky co s nimi baby testovali 🙂 meriam bt tak ak ovu prebehne tak mi to neunikne :D
@lauritkatesty myslela som ze testy su silnejsie silnejsie a potom zase klesaju dole. Ok budem merat a testovat dalej a uvidime len aby potom ta lut.faza nebola moc kratka sa bojim . tak aspon si to nacvicim a ak sa nahodou nezadari za dva mesiace sa uz trafim a Budem vedet co a ako.
@lululka22 no nie, ked sa posunie ovulacia, posunie sa aj cyklus. lutealna faza by mala byt konstatna.
@adika84 no my sme sa snazili teraz vecer, ja idem rano skoro do prace tak by nebolo kedy :( uvidime...a vy ako?
@adika84 ano ale kedze ste nedodržali pauzu tak je to.jedno malo by sa dnes večer podarit😉
@stanuska777 my sme dnes rano o 6tej 🙂 tak uvidíme 🙂
@miska_hryzka zle to označil
@lauritkatesty ako to teda je?
@miska_hryzka jasný výskok po ovulácii dnes,Tak so 1dpp
Dpo
Baby prosím vás, viem že divná otázka, ale urológ robí spermiogram? Gyn mi vypísala papierik pre partnera na urologiu na sperm. A v tomto sa ja vôbec nevyznám 😁
@kchan ano urolog robí zakladny spermio.
@butterfly333 ďakujem 🙂

@lauritkatesty posledny cyklus bol az 42dnovi. Myslis ze by mohla byt este neskor ale testy uz slabnu dnes uz bol skoro biely tak uvidim. zajtra teplota aka bude a skusim este na obed test ci daco ukaze.. Dufam ze mavam ovu ☹ a predtym som mavala teploty aj 36.8az 37 len testy robim prvy krat tak uz len cakat dakujem