icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lululka22
16. feb 2016

@lauritkatesty posledny cyklus bol az 42dnovi. Myslis ze by mohla byt este neskor ale testy uz slabnu dnes uz bol skoro biely tak uvidim. zajtra teplota aka bude a skusim este na obed test ci daco ukaze.. Dufam ze mavam ovu ☹ a predtym som mavala teploty aj 36.8az 37 len testy robim prvy krat tak uz len cakat dakujem

lauritkatesty
16. feb 2016

@zunajda no musis stupnut NAD uroven poslednych šiestich merani, aspon o 0,2 stupna a drzat sa hore .. a merias pravidelne rovnaky cas ?? lebo ti to strasne skače.

lauritkatesty
16. feb 2016

@lululka22 no testy nemusia nejak kontinualne silniet. moze ti to vyskočit zo dna na den.. a ked su tvoje poovulačne 36,8 a viac -tak isto este neprebehla. este si dole.

zunajda
16. feb 2016

@lauritkatesty meriam každé ráno o pol piatej...dokonca aj cez vikend

lauritkatesty
16. feb 2016

@zunajda hmm. no je to take poskakujuce

zunajda
16. feb 2016

@lauritkatesty je a poriadne

lauritkatesty
16. feb 2016

@zunajda tak nic len meraj dalej a uvidime..

sara34valentina
16. feb 2016

@adika84 ano

jaruska18
16. feb 2016

@lauritka no na fotke to tak pride no v skutocnosti je silnejsia 🙂 no nevadii hadam sa dockam aj ja 🙂

lauritkatesty
16. feb 2016

@jaruska18 ale to su ine testy nie ?? nejaka hrubsia čiarka. lady max ,?

adika84
16. feb 2016

@sara34valentina a nevadi ze nebola vcera pauza? stihli sa doplnit manzelove zasoby? lebo som myslela ze v den pozitivneho testu sa ma sexovat potom pauza a potom rano medzi 6-7 mou 🙂

jaruska18
16. feb 2016

@lauritkatesty hej hej. Minuli sa mi tvoje zasoby minuly mesiac a nejak som na to pozabudla 🙂 su to testy dr max. Tak dufam ze aj tieto ukazu silnu ciarku len ma mätie ze necitim spodok brucha. Minuly cyklus som citila a teraz skoro nic 🙂

lauritkatesty
16. feb 2016

@jaruska18 tak som sama zvedava, lebo uz to vyzera, zeby mali byt kazdu chvilu uplne pozitivne.. neviem teda sama ako maju ukazovat tak aspon odskušaš 😉

jaruska18
16. feb 2016

@lauritkatesty no veruu dufam aj ja ze ukazuju pekne no neviem nikde najst fotky co s nimi baby testovali 🙂 meriam bt tak ak ovu prebehne tak mi to neunikne :D

lululka22
16. feb 2016

@lauritkatesty myslela som ze testy su silnejsie silnejsie a potom zase klesaju dole. Ok budem merat a testovat dalej a uvidime len aby potom ta lut.faza nebola moc kratka sa bojim . tak aspon si to nacvicim a ak sa nahodou nezadari za dva mesiace sa uz trafim a Budem vedet co a ako.

lauritkatesty
16. feb 2016

@lululka22 no nie, ked sa posunie ovulacia, posunie sa aj cyklus. lutealna faza by mala byt konstatna.

stanuska777
16. feb 2016

@adika84 no my sme sa snazili teraz vecer, ja idem rano skoro do prace tak by nebolo kedy :( uvidime...a vy ako?

mia295
16. feb 2016

Ahojte baby, prosim vas som 8 deň cyklu, mavala som teplotu 36,5 cca, včera mi klesla na 36,31, dnes 36,39 a takéto mam testy za dva dni...este berem clostyl treti deň..

sara34valentina
16. feb 2016

@adika84 ano ale kedze ste nedodržali pauzu tak je to.jedno malo by sa dnes večer podarit😉

miska_hryzka
17. feb 2016

Tak teraz neviem ☹ pozitívny ovu test sa mi zdal v nedeľu tým pádom ovu bola včera, ale graf BT mi ukazuje už tri dni po ovu :-/ ako to teda je?

adika84
17. feb 2016

@stanuska777 my sme dnes rano o 6tej 🙂 tak uvidíme 🙂

lauritkatesty
17. feb 2016

@miska_hryzka zle to označil

miska_hryzka
17. feb 2016

@lauritkatesty ako to teda je?

lauritka
17. feb 2016

@miska_hryzka jasný výskok po ovulácii dnes,Tak so 1dpp

lauritka
17. feb 2016

Dpo

kchan
17. feb 2016

Baby prosím vás, viem že divná otázka, ale urológ robí spermiogram? Gyn mi vypísala papierik pre partnera na urologiu na sperm. A v tomto sa ja vôbec nevyznám 😁

butterfly333
17. feb 2016

@kchan ano urolog robí zakladny spermio.

kchan
17. feb 2016

@butterfly333 ďakujem 🙂

adika84
17. feb 2016

@kchan no ako ktory asi urolog lebo ten co ku nemu chodi moj manzel tak povedal ze mu neurobi spermiogram ze musi ist do reprodukcneho centra. Ale tak ten spermiogram budeme riesit az koncom roka ked sa nezadari

adika84
17. feb 2016

@kchan vy sa kolko snazite? ked uz gynekolog poslal partnera na spermiogram