Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Baby prosím vás znamená to niečo keď mi dnes klesla teplota o 0,1 stupňa??
@kchan kolko si DC? či DPO
@butterfly333 podľa grafu 6dpo..
@lauritka ďakujem, no hádam sa udrží hore i keď stavy na MS mám
@kchan to je v pohode ved je pekne hore a si len 6dpo určite pekne stupne abude sa držat.
@butterfly333 ďakujem, hádam to tento mesiac vyjde 😊
@kakatulik ahoj myslis tehu priznaky ? hm vies co ani velmi nie ... este som tehu nikdy nebola ale nic nezvycajne alebo ine nepocitujem akurat som unavena ale to som skoro furt :D tak uvidime no snad to vyslo ale na tehu priznaky asi je este skoro ked najpozitivnejsi ovu test bol na 18dc ... taze dnes cca 2dpo 🙂 tak ?
Dnes 9DC a test na ovu negativny,resp ukazal len kontrolnu ciarku ☹.Mam cca 28 - 32 dnovy cyklus.Dufam,ze sa pozajtra ukaze aj druha ciarka a bude silniet....zacinam byt smutna ☹.Myslite,ze to vyzera,ze tento cyklus budem bez ovulky?
Baby ja len tolko, ze na @lauritka testy nie je. Su 🔝 ! Zial sa mi minuli a musela som pouzit co mi ostali este z uuuplne prvej varky ked som o lauritke este nevedela a posledne dva su z dnes. Poobedny skoro pozitivny a posledny s oznacenim Lh skoro nieje vidiet druhu ciarku. Sice na nejaky cas koncim s testovanim ale lauritku odporucam na 101%! Uz len pockam ci stupne teplota (dnes 36,1). Tak do dvojciarkovania/tehulkovania 🚼😊

@denidi nie ☹ ja mam dost blbu pracovnu dobu a ani by som to nevedela tak dodrziavat ako sa ma ,, myslm tym casovo :( uz som to skusala no neuspesne :/