icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

laauraa
27. feb 2016

@denidi nie ☹ ja mam dost blbu pracovnu dobu a ani by som to nevedela tak dodrziavat ako sa ma ,, myslm tym casovo :( uz som to skusala no neuspesne :/

lauritkatesty
27. feb 2016

😉 uz len čakat na zaver...

denidi
27. feb 2016

@laauraa aha,tak to bude trosku nepresnejsie,ale rataj,ze dnes si tak 1,alebo 2dpo,si myslim

laauraa
27. feb 2016

@denidi aha no oki dakujem pekne 🙂 za rady a pomoc 🙂 vazim si to 🙂

kakatulik
27. feb 2016

@laauraa a nemas nejake priznaky? tak pocitaj 20. DC ako 1DPO.Plus minus.

kchan
27. feb 2016

Baby prosím vás znamená to niečo keď mi dnes klesla teplota o 0,1 stupňa??

dzanem
27. feb 2016

Ahojte tak ovu prebieha,alebo prebehla to vyzeraa

lauritka
27. feb 2016

@kchan nie. to je normalne.

butterfly333
27. feb 2016

@kchan kolko si DC? či DPO

kchan
27. feb 2016

@butterfly333 podľa grafu 6dpo..
@lauritka ďakujem, no hádam sa udrží hore i keď stavy na MS mám

butterfly333
27. feb 2016

@kchan to je v pohode ved je pekne hore a si len 6dpo určite pekne stupne abude sa držat.

kchan
27. feb 2016

@butterfly333 ďakujem, hádam to tento mesiac vyjde 😊

jaana47
27. feb 2016

ahojte baby, neviete mi prosim poradit....minuly mesiac som mala ovulacny test pozitivny na 16DC a tento mesiac dnes 15DC a testovacia ciarka sa mi zda este slabsia, ako dni predtym. je mozne ze este pride???ani podla teploty to neviem urcit..co si myslite??? dakujem za odpovede 😉

laauraa
27. feb 2016

@kakatulik ahoj myslis tehu priznaky ? hm vies co ani velmi nie ... este som tehu nikdy nebola ale nic nezvycajne alebo ine nepocitujem akurat som unavena ale to som skoro furt :D tak uvidime no snad to vyslo ale na tehu priznaky asi je este skoro ked najpozitivnejsi ovu test bol na 18dc ... taze dnes cca 2dpo 🙂 tak ?

kakatulik
27. feb 2016

@laauraa myslela som take ovulkove priznaky.😊

laauraa
27. feb 2016

@kakatulik aha :D hehe prepac :D noo tak mala som ale asi pred dvoma dnami ,, ma tak trosku bolelo podbrusko a aj vajecniky som citila 🙂

milkaz
27. feb 2016

@denidi
Nie, neuzivam nic.

milkaz
27. feb 2016

@11lili11
Ak bola ovulacia tak najneskor do 2 dni by ti mala ist teplota hore. Meria sa v ustach alebo v posve kazde rano este pred vstanim z postele. Zvysena teplota by mala ostat az do MS.Alebo ak zostanes tehotna tak ostane uz hore.

milkaz
27. feb 2016

@jaana47
Podla mna este len pride. Testuj dalej 😊

dzubo
27. feb 2016

Dnes 9DC a test na ovu negativny,resp ukazal len kontrolnu ciarku ☹.Mam cca 28 - 32 dnovy cyklus.Dufam,ze sa pozajtra ukaze aj druha ciarka a bude silniet....zacinam byt smutna ☹.Myslite,ze to vyzera,ze tento cyklus budem bez ovulky?

milkaz
27. feb 2016

@dzubo
Ovulka ešte len príde 🙂 Aj ja mám 28-30 dňový cyklus a teraz testujem prvý cyklus a ovulačný test som mala pozitívny až 18 DC 🙂

kakatulik
27. feb 2016

@dzubo ak mas take cykly ako piser,tak na ovu je este skoro.

dzubo
27. feb 2016

@kakatulik
@milkaz
Dakujem,dievcata :-*.Upokojili ste ma.Myslela som ,ze uz by som teraz mala mat aspon slabu ciarku.Testujem prvy cyklus,som novacik.
Pekny vecer prajem 🙂

laauraa
27. feb 2016

@denidi
@kakatulik ahojte baaby skusilaa som este aj teraz vecer zosvetlel ? 🙂 ci ? ☹

jaana47
27. feb 2016

@milkaz fuh no dufam budem dalej skusat dik 😉

kakatulik
27. feb 2016

@laauraa tani velmi nie,ale preco to tak velmi skumas?

janulka_1
27. feb 2016

Baby ja len tolko, ze na @lauritka testy nie je. Su 🔝 ! Zial sa mi minuli a musela som pouzit co mi ostali este z uuuplne prvej varky ked som o lauritke este nevedela a posledne dva su z dnes. Poobedny skoro pozitivny a posledny s oznacenim Lh skoro nieje vidiet druhu ciarku. Sice na nejaky cas koncim s testovanim ale lauritku odporucam na 101%! Uz len pockam ci stupne teplota (dnes 36,1). Tak do dvojciarkovania/tehulkovania 🚼😊

janulka_1
27. feb 2016

Este foto

kakatulik
27. feb 2016

@janulka_1 aaa preco koncis s testovanim?

janulka_1
27. feb 2016