Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Baby a ešte taká otázka. Pri podstúpení iui aké vyšetrenia musia mať partneri absolvované?
@elliottka zajtra stupneš
@vajicko0210
@kakatulik
@kudusko Dievcata takze som si robila este jeden test a vyslo pozitivne tak sa tesim,buduci tyzden idem k lekarovi tak dufam ze bude vsetko ako ma byt.Nam pravdepodobne pomohli caje kotvicnik a alchemilka pretoze pol roka sme sa snazili pre ovulkou a nikdy to nevyslo a teraz odrazu ano.dakujem vsetkym za pomoc a drzim palce vsetkym nech sa vam zadari ,tak ako nam
@lauritkatesty Tiez si myslim, som zvedava. Len hlien zatial dnes absolutne a ten vzdy mavam.
@elliottka no kazdy cyklus sa moze lisit, mozno mensia hladina estrogeny tento mesiac.. dolezity je aj tak hlien na kčku, aby bol priepustny pre spermie.. tiect z teba nemusi 😉 ja toho tiez mam pobiedne.
@lauritkatesty asi mas pravdu, to len odkedy sa snazime, tak sa viac sledujem a ako naschval je ho menej, kym som sa nesledovala, tak ho bolo vela, az mi to vadilo obcas. Ono je to vzdy ako naschval ;)
@denidi tak tomu nerozumiem ako môže byť tam kde nie je vajcovod? prepáč za takú možno hlúpu otázku 🙂 verím ale že s takým pekným folikulom sa už tento mesiac presunieš k novembrovkám 🙂
lebo mne sa teploty tri dni držia okolo 36,5, potom klesnú na 36,3, potom znovu tri dni 36,6 a zanova klesnú... a na margo toho mi povedal aby som si to nevšímala, že telo sa teraz nevie rozhodnúť, je zmätené z tých liekov, tak ja neviem...
dievcata od ktoreho dna sa pocita dpo

@zunajda nemala by klesnut na predovulacne teploty,inak maly pokles nevadi