icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

dzanem
1. mar 2016

@zunajda nemala by klesnut na predovulacne teploty,inak maly pokles nevadi

janulka_1
1. mar 2016

Baby je takyto graf normalny? Minuli cyklus som mala pozitivny ovu az na 23DC. Ovu uz 3dni nerobim

denidi
1. mar 2016

@kchan este to nic neznamena,zajtra moze zasa vystupit

kchan
1. mar 2016

@denidi kiež by si mala pravdu.. No bolesti ako na MS už dorazili, ráno som skúsila testnúť a jasné že snehobiely, ovu som tiež skúsila a tam len náznak druhej čiarky... Inak môže bt ovplyvniť aj teplota v izbe? Myslím keď vonku je zima a okno máte otvorené

kchan
1. mar 2016

@janulka_1 graf vyzerá tak že zatiaľ ovu nebola. Ale ako píšeš že minulý cyklus na 23DC poz.test, tak je dosť možné že ovu ešte len príde si myslím

rula
1. mar 2016

@janulka_1 ovu príde, ešte čakaj, príp. Testni.

denidi
1. mar 2016

@kchan podla mna moze,ak mas v izbe zimsie,ako inokedy,no ja si to teda myslim

maryennn1
1. mar 2016

@kchan áno môže, dokonca aj (ak meriaš v ústach) je rozdiel aj keď máš počas spánku otvorené, alebo zatvorené ústa... ale zas neurobí až neviem aký priepastný rozdiel, ale rozdiel tam určite je.

kchan
1. mar 2016

@denidi
@maryennn1 no každopádne nechám dnes večer zatvorené okno a uvidím ráno aká bude.. Už som fakt jak ten topiaci čo sa aj slamky chytá 😁😁😝

denidi
1. mar 2016

@kchan 🙂 🙂 sme na jednej lodi 😉

maryennn1
1. mar 2016

@kchan to poznáme asi viaceré veľmi dobre 🙂 držím palce, nech to vyjde.

kchan
1. mar 2016

@denidi ty si koľko dpo či DC?

denidi
1. mar 2016

@kchan jasom dnes 9DC, no douzivala som ten clostil a uvidim,co sa bude dalej diat 🙂 mna zas matu moje teploty,lebo ja sm dnes mala 36,7 tak sa mi to zda dost vysoko na predovulacne,ale veduvidime

janulka_1
1. mar 2016

@kchan
@rula zajtra idem k dr tak uvidíme či niečo on uvidí na sono

kchan
1. mar 2016

@denidi možno že ti po ovulke vyskočia nad 37 😃

@janulka_1 inak na folikumetriu sa musíš objednať?

kchan
1. mar 2016

Baby a ešte taká otázka. Pri podstúpení iui aké vyšetrenia musia mať partneri absolvované?

janulka_1
1. mar 2016

@kchan idem na vyšetrenie takže ako ma bude vyšetrovať tak vrámci sona by to mal vidieť, ale myslím, že na folikulometriu sa netreba objednávať, resp záleží od gyn ako to má zaužívané

janulka_1
1. mar 2016

@kchan len spermiogram a potom podľa výsledkov povie lekár čo ďalej, či krv alebo nejaké vyšetrenia

elliottka
1. mar 2016

Tak ja som z grafom zatial takto, oproti minulemu cyklu mam trosku vyssie pred-ovu teploty. Ocakavam, ze dnes by mala byt ovu, tak uvidim. Ovu test bol pozitivny predvcerom.

lauritkatesty
1. mar 2016

@elliottka zajtra stupneš

mia295
1. mar 2016

@denidi @kchan ja som sa pýtala doktora či clostyl nejak ovplyvní BT.. povedal mi že áno, teda teploty sú úplne mimo, zmätené keď máme tieto lieky a vôbec ich nemám brať do úvahy... keby som vám ukázala môj graf tak sa zasmejete 🙂

zabulka1
1. mar 2016

@vajicko0210
@kakatulik
@kudusko Dievcata takze som si robila este jeden test a vyslo pozitivne tak sa tesim,buduci tyzden idem k lekarovi tak dufam ze bude vsetko ako ma byt.Nam pravdepodobne pomohli caje kotvicnik a alchemilka pretoze pol roka sme sa snazili pre ovulkou a nikdy to nevyslo a teraz odrazu ano.dakujem vsetkym za pomoc a drzim palce vsetkym nech sa vam zadari ,tak ako nam

elliottka
1. mar 2016

@lauritkatesty Tiez si myslim, som zvedava. Len hlien zatial dnes absolutne a ten vzdy mavam.

lauritkatesty
1. mar 2016

@elliottka no kazdy cyklus sa moze lisit, mozno mensia hladina estrogeny tento mesiac.. dolezity je aj tak hlien na kčku, aby bol priepustny pre spermie.. tiect z teba nemusi 😉 ja toho tiez mam pobiedne.

denidi
1. mar 2016

@mia295
@kchan obycajne mam teploty pred ovu 36.4 az 36.6 tesne pred ovulkou este klesnu,vcera som dobrala clostil,a tepoty okolo 36,7 dnes som bola na folikometriu a sice videl len jeden folik,ale 16 mm,na 9 DC celkom fajn,no je na pravej strane a tam nemam vajcovod,ide ma trafit,ale co uz

elliottka
1. mar 2016

@lauritkatesty asi mas pravdu, to len odkedy sa snazime, tak sa viac sledujem a ako naschval je ho menej, kym som sa nesledovala, tak ho bolo vela, az mi to vadilo obcas. Ono je to vzdy ako naschval ;)

lauritka
1. mar 2016

@elliottka aj psychika robi vela 😉

mia295
1. mar 2016

@denidi tak tomu nerozumiem ako môže byť tam kde nie je vajcovod? prepáč za takú možno hlúpu otázku 🙂 verím ale že s takým pekným folikulom sa už tento mesiac presunieš k novembrovkám 🙂
lebo mne sa teploty tri dni držia okolo 36,5, potom klesnú na 36,3, potom znovu tri dni 36,6 a zanova klesnú... a na margo toho mi povedal aby som si to nevšímala, že telo sa teraz nevie rozhodnúť, je zmätené z tých liekov, tak ja neviem...

zunajda
1. mar 2016

@kchan ja mám ešte malú dušičku 😦

zabulka1
1. mar 2016

dievcata od ktoreho dna sa pocita dpo