Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritkatesty o proshope som nevedela ze sa nesmie propagovat, uz budem vediet, ale ked minule napisala jedna baba ze od korytnacky kupuje testy aze su vyborne, tak bol problem, ze je to platena propaganda.. Potom boli moje testy cinske a na vyhodenie do kosa, vsetko verejne na moju adresu.. A mna treba upozornovat na slusnost?
@kakatulik budem vediet uz aj ja 🙂
ja som povedala svoje, nemienim sa k tomu vracat. len netreba zbytocne nasilne ludom tlačit predaj v IP.
tak podla mna uz mam tak 2 hodky ovulku, klasika bolest hlavy a brusko ako cez menzes, takze myslim ze tento mesiac som zacala testovat pozde. Ale my sa chceme naozaj snazit az od jula, chcela som zatial vysledovat moj cyklus 🙂
@kakatulik každý mesiac bola ovu zatiaľ 20DC tak dúfam, že nebola skôr netestovala som testami ☹
@miska_hryzka no ja mam tento mesiac tiez taky nejaky divny.....vcera 11 DC vyzeral naadejne a myslela som ze dnes vrchol,ale testovala som az o 16.tej a uz bledsi....a aj teplota sice dole,ale este nie moja prdovulacna.Ak zajtra.pozajtra stupne,tak som prepasla vrchol....ak nie,tak bud sa posunula,alebo bol anovulak.
Tento mesiac by mi to az tak nevadilo... 🙂
@kakatulik neviem čo sa deje :-/ keď si len 11DC, tak ešte máš čas a nemusíš mať anovulacny cyklus nie? Ešte môže prísť.
@miska_hryzka no ved nie,ale ja mam 27.dnovy,cize je u mna normalne ze mam 11-12 DC pozitivny ovu test a ovulka je potom13-14DC.Ale teraz sa to mohlo posunut.Ved uvidíme co povie teplota.Velmi predovulacne sa este netvari 🙂
@minnehaha2005 hm,to je zvlastne a merias vzdy v rovnaky cas?
@kakatulik som zvedavá ako dopadnes možno ten tvoj detox ti to ovplyvnil. U mňa to nebola ovu lebo dnes teplota zas nízka.
@minnehaha2005 teplomer. Máš. v poriadku?
@miska_hryzka no ved uvidim co bude zajtra,teplota ide pomaly horeg ak pojde dalej hore,tak som nevystihla vrchol. Ale ak sa velmi nezvysi,tak ovu tento mesiac asi nebola. No moze byt ze sa fakt tak velmi cistim,ze je to takto.Ani vajecniky som tak velmi necitila ako inokedy.
@kakatulik sama som zvedavá ako dopadnes aby detox takto ovplyvnil ovu to som si nemyslela.
@miska_hryzka ja si to nemyslim.....asi kazda zena ma obcas slabsie a obcas silnejsie cykly....pokial sa to nebude opakovat,nic sa nedeje.....ale ak sa zo mna vyplavuju vseliake svinstva,ovplyvnit to moze vsetko.
@minnehaha2005 a vsetky pouzivas?
@minnehaha2005 este ma teraz napadlo- 35,5 je dost nizka bt,nemerias nahodou v ustach?
@minnehaha2005 no pockam co povedia baby ale podla mna su vsetky testy na obrazku nevativne.
@minnehaha2005 suhlas s @dejna20
@minnehaha2005 ani jeden este nieje pozitivny,musis testovat dalej,najtmavsi sa mi zda posledny,takze mozno sa ovulka blizi,urob aj dnes,ako bude vyzerat,bt bola aka? stale taka nizka?
@minnehaha2005 kočky maju pravdu, este nebol ani jedne pozitiv, dokonca ani taky že skoro rovnaky. musis testovat dalej.
ovulacia sa vzdy moze posunut.

@kakatulik no ani ja, minule ma tiez zrušili.