Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kchan ďakujem :-*
@miska_hryzka no drzi sa to hoore hmm.. jedine zeby si nevystihla vrchol. uz si mozes dat dufik.
@butterfly333 ja som bola uz davno na laparke uz ani nepamatam kedy 😀
@lauritkatesty ja som sa odhodlala a dnes som sa bola obj tak idem 3.4 do nemocky a 4.4 ma budu operovat verím že to pomože.
@butterfly333 super tak budeme drzat všetci palce 😉
@lauritka dakujem velmi pekne 🙂
@lauritkatesty áno už som volala gynekológovi, že zajtra keď bude ráno zvýšená teplota mám si ho dať. Po ovu ešte bývajú na ovu teste dve čiarky? Ja mám po asi troch dňoch po ovu.
@miska_hryzka toto je negativne cica....plus minus mozu byt az do ms 😉
@miska_hryzka anooo 🙂
rataj az tak o dva dni po poslednom pozitivnom.
@miska_hryzka nie je to pravidlo, zalezi od vyšky prirodzejen hladiny LH.. ale pokial je negativny, ci uz slabši alebo silnejši, neznamena to nič..
@kchan tak robila som teraz večer a je biely ako sneh,ako vždy 😀 nič nové 🙂
@zunajda mňa bolieva vaječník keď sa blíži ovu, takže dobré znamenie 🙂
@vajicko0210 si robila vecer tehu test? Preco veceeer? 😁
Ja som dnes bola na krvi. Kvoli laparke, tak mi vzala aj hcg a je to tam 😍 tak dufam, ze bude rast. V stredu idem znova na krv.
Neviem ci som si to nahovorila ale ked uz to mampotvrdene tak aj priznaky zacinaju 😂 je mi zima
@dejna20 lebo som nemala vies? 😀 tak mi to nedalo šla som kúpiť a reku,uz aj urobím 😀 tak tajne som dufala ze taky ten dusik tam bude a kua,neni tam 😀 ešte mám jeden,skúsim zajtra 😀
@dejna20 A vážne gratulujem 🙂 ešte si pamätám v januári ako sme čakali 😀 a tvoj bol marec 😉 sme boli zhruba tak isto dpo,vlastne aj teraz sme,či kolko si? 🙂

@vajicko0210 zbehniiiii a držím palce ✊✊✊