icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

jaja018
8. apr 2016

@ria294 Noo teplotu mas peknu, neskusis test? Ono spinenie sa vraj nepocita ako ms. Ja som dnes teplotou klesla dole

mia295
8. apr 2016

@denidi šak uvidím, skúsim si dnes spraviť ešte test ovu, večer ťuťu muťu a budeme zas len čakať 🙂 hlien nie, z toho som debilná :D
aha, no budem držať prsty 🙂

zunajda
8. apr 2016

@lauritka snažili...3 a 4 deň pred pozit.ovu testom a včera večer....nechám sa prekvapiť! 😞

lauritkatesty
8. apr 2016

Tak potom to zo včerajšieho mohlo klapnut

denidi
8. apr 2016

@mia295 jj,treba využiť,keď je pozitívny ovu testik,tiež drzim palceky 😉

ria294
8. apr 2016

@jaja018 no skusim možno zajtra, ak sa tá potvora ešte nedostaví....ale budeme sa obidbe zase snažiť tento mesiac 🙂 🙂 🙂

ria294
8. apr 2016

@jaja018 inak mám taký pocit, že mi mrcha príde. Cítim sa tak, ráno som sa zobudila o hodinu skór s bolesťou hlavy a aj teplotu som si merala o hodinu skôr, vtedy som išla aj cikať a potom som si ešte na hodinku ĺahla. Keď som sa zase zobudila už som mala špinenie...

maminka12345
8. apr 2016

Baby ja asi tomu dobre nerozumiem ked robim ovu testy kedy sa treba snazit ked su dve ciarky rovnake alebo az ked bude iba jedna ta kontrolna dik za odpovede

kchan
8. apr 2016

@maminka12345 keď sú obidve čiarky rovnaké teda kontrolná aj testovacia, znamená to že s najväčšou pravdepodobnosťou dôjde k ovulacii do 28hodín tj dvoch dní. Preto je dobré snažiť sa už v deň pozitívneho a samozrejme aj po ňom lebo aj spermoškam niečo trvá kým dorazia do cieľa 😉😉

kchan
8. apr 2016

@maminka12345 pardon za preklep, do 48hodín som chcela napísať 😁

zunajda
8. apr 2016

@kchan ahoj, nemal by mi test už blednúť?

patka33
8. apr 2016

@kchan kolko cca spermiam trva kym pridu do ciela?

denidi
8. apr 2016

@zunajda moze byt pozitivny aj dva dni,niekedy sa to stava,je to v pohode 😉

zunajda
8. apr 2016

@denidi ďakujem...len včera bola čiarka oveľa bledšia

maminka12345
8. apr 2016

@kchan toto je asi este dost bleda vsak?

kchan
8. apr 2016

@zunajda tak ako píše
@denidi
Napr ja mám vždy pozitívne dva dni a po druhom pozit mám o dva dni ovulku 😁

kchan
8. apr 2016

@maminka12345 to je ešte dosť bledé, skús večer 😉 ale inak mne tieto testy vôbec neukazovali pozitívne testy... 😮 ak meriaš bt tak to ti najlepšie potvrdí ovulku

kchan
8. apr 2016

@patka33 tak mne dr povedal že cca 2dni, neviem či dobre píšem, dievčatá tunak možno vedia lepšie 😉

sona555
8. apr 2016

@jaja018 presne tak, pokračujeme ďalej 😉

hennyinnsbruck
8. apr 2016

@kchan
@lauritka ahojte dievčence. Dnes bol ovu slabší. Takže pravdepodobne ovula bola, ma včera aj pichalo vo vaječníku tak divne
Snažili sme sa predvčerom a včera večer. Dnes nebolo času no uvidíme...
Nezvyklo ma pichavat vo vaječníku aspoň nie tak ako včera. V utorok mi ambulantne prezreli priechodnosť vajcovodov ktovie či to bolo tým.. 😊

sona555
8. apr 2016

Ešte som sa váš chcela opýtať, či pijete alchemilku, niekde som to tu čítala a dnes som bola v lekárni a bola tam alchemilka obyčajná aj zltozelena, tak či neviete poradiť, ktorú treba kúpiť?

noemi1988
8. apr 2016

Prosím Vás kedy je to najlepšie robiť ovulačné testy? Myslím hodiny počas dňa, ráno viem že nie ale kedy je t najlepšie? Ovplyvňuje výsledok ešte niečo, myslím čo nejesť a nepiť pred tým?

maminka12345
8. apr 2016

A ako to je s teplotou???nemam moc casu tu prezerat prispevky kolko ma byt teplota na splodenie mimina?nikdy som to nerobila nejak som sa tomu nevenovala dakujem za odpovede

hennyinnsbruck
8. apr 2016

@noemi1988 naj medzi 10-22hodinou predtým aspoň na 2hodiny obmedziť tekutiny ☺

lauritkatesty
8. apr 2016

@maminka12345 teplota ti to nepovie.. az PO ovulke sa ti zdvihne a tym sa potvrdi, ze prebehla.
na predikciu ovulacie su vhodne prave ovulacne testy, ktore ju predpovedia vopred, ,cize mas casovy limit cca 2-3 dni na snazenie

noemi1988
8. apr 2016

@hennyinnsbruck ďakujem veľmi pekne

zunajda
8. apr 2016

@kchan lenže pozitívny som mala predvčerom, včera už nie

kchan
8. apr 2016

@zunajda fuha, no s tvojim telom je to teda ťažké 😮 uvidíme podľa teplôt ako sa to vyvinie... Dúfam že ti stúpnu

darka252
8. apr 2016

Ahojte baby 🙂
Prosím vás dá sa na ovulácie testy spoliehať? Druhý cyklus testujem. Minuly stále neg. ale ovulka podľa lekárky bola a tento cyklus... Vlastne dnes mi klesla teplota a aj hlien mám plodný aj podbrušku ma boli. Čiže ovulka je tu a dnes 3 ovu testy negatívne ☹ som z toho jeleň. Poradíte?

kakatulik
8. apr 2016

@darka252,ovulacne testy byvaju pozitivne ped ovulkou.V case ovulacie su uz zvycajne negativne.