Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
baby vy mi budete vediet poradit ked sa posunie ovulacia posunie sa aj menstruacia?
@peta1990 no vidiiiiiiiiis! 😵 😵 😵
@lauritkatesty no dnes bol testik uz len slabulinky a mala som vcera najsilnejsi aj dost bolesti v podbrusku rano teplota 36,9 tak teraz uz neviem myslela som ze dnes este zosilnie testik
@maminka12345 36,9 to uz stupla nie ?
@lauritkatesty neviem dnes rano som si merala prvy krat tak zajtra uvidim a ak by nahodou stupla takze je po ovu vsak?a ked bolo piatok tutumutu mohlo by sa zadarit?
@maminka12345 jj.. ono 36,9 sa tvari ako po ovulke, ale neviem ake mávaš bezne teploty.
tak meraj zase zajtra o rovnakom čase
@lauritkatesty no nemeravala som si nikdy toto je prvy mesiac co skusam aj ovu nakolko mam viac zdr.faktorov i ked uzam 3 deturence ale tuzim po 4tom a niesom az tak najmladsia takze nechcem odkladat 🙂
@maminka12345 jj meraj rovnako kazdy den po prebudeni 😉
@lauritkatesty co znamena ked mam po ms teploty 35,6-36,7? Dnes som 10DC
@lauritkatesty dik za radu 🙂
@janulka_1 no a ake mavas pred ovu 🙂
@lauritkatesty 36,1-36,5. 36,6-36,7 som mala zatial len po ovu. Dnes som mala az 36,8 ale isla som neskoro spat a skoro som vstavala
@janulka_1 no maš to nejake vysoke hmm.. ale pockaj este par dni ci to neklesne, este to moze byt na zaciatku po mrche take. a neberieš nič ?
@lauritkatesty nie vobec nic. Uvidime o par dni, len to je nejake divne. Nemoze to byt kvoli tomu anovulaku co som mala?
@janulka_1 nie, to uz bolo minuly cyklus..

@korytnacka1981 no tak to už hej 😀 tento rok to dáme ale pozor aby si nemala toľko detí koľko ich tam bolo 😀 😀 tuším som ich narátala 10 😀 😀 😀 by si hned mala škôlku 😉 no u mna nie je den kedy by som ich nevidela aj min. rok som ich strátávla na ranajky v našom potoku, každé ráno a ten rok sa aj podarilo 😀 tak dúfam, že tento rok nesklamú a hlavne tie čierne tie sú ozaj krásne 😀