Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@majka_3 na upokojenie tie som 7DC a mam tiez pozitivny testik prave dnes aj hlien tomu naznacuje 🙂 ale tak ktovie zase toto bude moj prvy normalny cyklus od vysadenia HAK vdaka inofolicu 🙂
@isabella22 aaano? 🙂 no dakujem za upokojenie..tak ze by prichadzala s tymi bolestami a nevelnostami ovu? 🙂
@majka_3 moze byt ja dnes v robote som myslela ze umrem jak ma pichal pravy vajecnik 🙂 tak je to nevyspytatelne...tka ako niekto moze mocas mrchy otehotniet tak moze mat ovu aj skor...ludske tleo je nevyspitatelne 🙂
dievčatá ja som po svadbe 2 mesiace a rozhodla som sa začať používaž ovulačné testíky🙂a včera večer som našla čiaročky aj na tehotenskom testiku🙂 ovulačné testy naozaj odporúčam
@isabella22 no aj ja citim pravy vajecnyk 😀 a taketo bolesti mam od vcera... cize asi ovu prichaadza 🙂 a tehu testy mas negat? kolky si dc?
@majka_3 ja som 7DC ...neksusala som tehu testik ale tak dnes to este poistime 🙂
Baby,vedeli by ste mi poradit ako zacat? Aky ovutest je najlepsi?
@majka_3 ja som si robila ovu testy aby som zistila kedy mam ovulaciu robila som si ho od 10 dna menstruacie az po 18:D a normalne som ti zistila ze ovulacia prisla 18 den nie 14 ako sa pise vsade taks om pritlacila na manzela a tehotensky testik s dvoma kolajnicami vysiel:Dno len teraz prichadzaju dalsie obavy ci je vsetko ok ci to nieje mimomaternicove atd....
Baby, DARUJEM ovulacne a tehu testy, mam aj neotvorene Lubricanty Conceive a pre seed - vsetko ale po zaruke. Ovu a tehu testy (aj ked su po zaruke) som pouzivala - fungovali uplne v pohode. Kto ma zaujem, IP
@lauritka ahoj moja, chcem sa spytat, ci nevadi, ze sa mi teplota zacala drzat trochu nizsie. Ja viem, ze som povedala, ze merat uz nebudem, ale rozhodla som sa, ze do prvej kontroly to este potiahnem...
@lauritka zabudla som graf 😉
@kukadielko nevadi stale si hore. nemeraj :D
@lauritka ja som si myslela, ze teplota sa ma zvysovat a ked dosiahne vrchol, tak zostane tam.
@kukadielko nie nemusi, to by si sa cudovala ake su niektore divoke tehu grafy ;)
@kukadielko teraz ti bude teplota skakat aj ja som to mala a preto som prestala merat,lebo ma to len stresovalo ci je vsetko ok 😉

@majka_3 ani nie, normalka.