Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka zlatino, to už akoze bola ovulka? Len včera na obed pozitiv test, dnes uz nie, ale teplota vo výsavách...
@senselinka ahoj, no niekedy sa stane, ze uz na druhy den prebehne, mozno skoro rano bola hmmm.. asi uz bol velky folik a skoro praskol
@senselinka zaujimava je ta tvoja teplota. Tvoja pred-,a ovulacna,je moja uz davno poovulacna. Inak ja mam tiez ovulku uz max. do 24 po ovu teste,alebo aj skor.
@senselinka aj ja som mala tento cyklus ovu pozit na13dc
@normab je pozitivny. začnite sa snazit. este otestuj zajtra ci slabne, potom nastane ovulacia do tych 48 hodin od vrcholu , cize od dnes
@senselinka ty mas takyto dobry hlienik? Wauuu
@lauritkatesty dakujem si zlata ☺
@kakatulik ale ja meriam neskoro rano, až o pol ôsmej 😉
@butterfly333 ja mavam vždy okolo 13 DC, len teraz som čakala neskôr, lebo som mala pocit, že sa mi natiahne cyklus po kyrete, ale asi nie 😝
@kakatulik teraz celkom v pohode, možno aj vitamíny svoje spravili...a čo z toho, keď si musime davat pozor este 😔
@senselinka ja som mala po laparke až na 21dc teraz prvý krat tak skoro.ale aj tak citim že nič z toho
@senselinka ahaaa,tak tam je pes zakopany?
Na moj hlien neucinkuju ziadne vytaminiky,ziadne grapy ani nic. Nie ze by som nemala,ale nie je to nic svetoborne.
@kakatulik presne ja som už vyskušala všeličo na hlien a nič nezaberá
aky teplotny rozdiel zvykne spravit to, ked sa meria o hodinu alebo dve neskor ako zvycajne?
@zunajda ahoj ake mavas dlhe cykli ked ovu az tak neskoro.?? Snazis sa o prve a uz dlhsie ci len zacinas.lebo aj ja mam dake dlhe cykli a ovu az neskor. ja 30DC potom 39DC a naposledy som sa trafila aj s pozityv. ovu testom 42DC. Ze ci to neva tak neskoro??? Dnes som 22DC meriam len teplotu a testy skusim najskor ob tyzden. 😉 😉
@jucka27 8DPO je ešte skoro..skús 10DPO..čo 2/dni sa zvyšuje HCG.Držím palce..vyzerá to celkom nádejne 🙂

@zunajda my sme zacali tusim voktobri do februara,ale potom pauza,lebo som mala v aprili MR,tak zaciname az tento cyklus.