Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka ahojcek, tak mesiac nam presiel, a ja dnes na 17den krasne pozitivny testik, a dobra sprava je , ze ma nic neboli, len tjosku ♥ takze dnes a zajtra laskovanie♥ drzim aj tebe palcoky, som citala, ze si UZ po ovulke, taj verim, ze sa vam zadarilo ♥a este raz dakujem za testiky, 🙂 cmuk
@majka_3 si tehotna , alebo mavas 3x ovulaciu, alebo sa UZ ani ja v tebe nevyznam 🙂 napis mi kolky den si MS.... ja som 18den, dnes mam ovulku,,,,,joj a aj boli :( ale skusime pomalicky ♥ vcera nebolelo, dnes priserne, krize, preco to musi tak boliet to vajko 🙂 ?? napis kery den si...................vyzera ti tak, ze sa splnili moje vestby ha ha ha '' si tehulka'' ♥ tehu test ak si mala 2.12.ovu a uhniezdilo sa ti az po 8 dnoch neukaze este!!!!
@majka_3 ahoj majka.necitam vsetko,ale sem tam na vas pozrem,ako sa vam darí aj v teme duch na teste.ja osobne si myslím,ze aj psychika robi svoje a mali by ste trocha obmedzit to testikovanie inak vas porazí.ten test na foto neznamena,ze mas az teraz posunutu ovu?ked tehu test mas neg???mna tehu test nikdy nezradil.min sme si pisali za ten inofolik,pamëtas?mla som spinenie vo stvrtok neg test a v pondelok uz dve ciarky som v 7tt.tiez som mala nepr.cyklus 21-28dnovy ovu vselijak a vychadza mi to ze som oteh.,ked som necakala,ze to mohlo byt pred ms.ja len tolko ,moja skusenost ,ze sa da kedykolvek oteh.a ja by som osobne ani moc neverila tym ovu testom..
@majka_3nekupuj este digi.. pockaj aky bude test zatra a pre istotu by som sa aj snazila 🙂 dnes a zajtra
@malatamara ahoj, no to mas pravdu.. mam taku skusenost ze takto sa mi to zobrazilo cca po 10 - 15 min ale ked som sa testovala tak niektore dni ked som este nemala ovulaciu tak ani po polhodine som nemala taketo ciarky.. tak podla toho som len usudila ze by mohol byt spravny cas... ale to zistime asi az za mesiac cca ci som mala pravdu..
@majka_3 si tehotna !!!!!!!! ak si mala poz,test 1.12. ovulka mohla byt 3.12 co znamena ze si len 12den PO,,,,a mohlo sa uhniezdit aj neskor, nie je pravidlo, ze 5dni, moze si hniezdocko tutlat aj 8-.9dni!!!! preto nemusis merat HCG test to este nezachyti.....zachyti to az v utorok 🙂 ha ha a moja prognoza znie, si tehu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ♥ gratulujem ♥
Tak ja asi nic robila som rapiclear a úplne že clear ani náznak druhej čiarky. Dnes som 31dc a neviem co sa deje, bolia má prsia a bruško ale to má boli aj pred mrchou 😨 😨 😕 ovu testy síce nerobím, ale asi začnem ked to teraz nevyjde takze sexik bol 12den po mrche. Este na 15 den som mala strašnu chuť na sex a potom to úplne že odišlo, tak predpokladám že tam niekde bola ovu 😀 manžel bol dva týždne strašne chorý tak nic potom nebolo. pochybujem že by chlapci tam tak dlho čakali na vajko a po takej dlhej dobe sa nic neukazalo. takze zas budem mat problém 😒 😢 myslite že je tam nádej? Vdaka
@besnota 12den je skoro, myslim si ze kedze mas 31dc, ze si mohla mat ovu az na 15-17den......ale to je ''individulane'' kup si testiky, ovu. ukazu ti ''presne'' kedy je ovu......... ja skusam treti mes a kazdy mes Bola ovu v iny den ( 1mes na 25den, 2mes na 13den, 3mes na 17-teda pozitivne testy..) mozes si ich objednat cez Lauritku, Stoja len 30centov, 🙂 je odbre mat tak aspon 20ks na mesiac aby si ju nezmeskala 🙂 no lenze je tu aj moznost, ze si mala ovu v strede cize 13den, a si ''tehu'' a preto nemas MS........ skoda, ze bol manzel chory, staci sexik aj kazdy druhy den, treti..................... ha ha ak mas ale ''vhodne'' prostredie ( ako moja znama...) tak mozu prezit aj 3-5dni 🙂si tam pekne pockaju v teplucku a vkhku 🙂 tak uz len ''cakat'' drzim aj tebe palceky ♥ ja som mala dnes ovu, tak tiez musim ''cakat'' ci sa ''zadarilo'' ♥

@ivushka14 A to ti takto pekne ukazalo do tych predpisanych 5 minut? Lebo ja mam tiez tieto predictor testy ale taketo krasne ciarky som veru do 5 minut nemala :(
Urob este dnes jeden test