icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

magimary
7. jan 2014

@simis105 poslala som ti pozvánku do skupiny, kde som ho dnes prilepila
ak tam ešte nie si.
je to prospešná skup., tak aj preto 🙂 😉

lina129
8. jan 2014

@lauritka ahoj, chcem sa spytat, ci nahodou nevies, ze ak je pozit. ovu test, ci zakonite to znamena, ze prebehla ovulacia? pokial viem, tak ovu test len ukaze narast LH ktory je tesne pred ovulaciou, ale to este neznamena, ze urcite praskne folikul, ze? cize ked mam pozit. ovu test, este nemusi prebiehat ovulka, ze? diiik 🙂

lauritka
8. jan 2014

@lina129 no zakonite nie, ale v drvivej vacsine prebehne.. pokial zena nema pravidelne cykly a nabeh na pco.
pripadne, ak sa folik prestimuluje nejak a urobi sa z neho cysta, niekedy sa to stava pri brani clostylu...

takze preto je dobre si potom potvrdit zmeranin BT / nemusi sa cely cyklus, ak uz clovek pozna svoje teploty /, ci to prasklo ak sa teploty zvysia a zostavagju zvysene, tak ovulka prebehla.

lina129
8. jan 2014

@lauritka aha dakujem... pijem aj inofolic, ale par krat som uz mala malinku cystu, aj ked mi neboli diagnostikovane pco... mavam pravidelne pozit ovu testy (uz viem presne ktory den) aj bolest v podbrusi... ale uz 5 mesiacov a stale nic ☹ tak nic, budeme skusat dalej... inak neuzivam nic ine, ani clostyl a podobne...

ellenie
8. jan 2014

Babenky, vcera a predvcerom boli ciarky rovnake, dnes taketo, co myslite? Je mozne 3 dni po sebe mat pozitivny ovu test?

katusa1987
8. jan 2014

ahojte, môžem sa pridať

matazo
9. jan 2014

@ellenie ahoj, ja mám dnes taký istý, povedala by som že až tento je pozitívny, alebo si už tehu?

ellenie
9. jan 2014

@matazo neviem o tom, zeby som bola v tom 🙂 uz vyse pol roka sa snazime o druhe a nedari sa tak skusam ovu testy a pytam sa tu v teme ako to vlastne je 😀 tiez si myslim, ze tento je tem spravny na plodenie : -D

lucka1025
9. jan 2014

Ahojte,chcem sa spýtať sú tie ovu testy spoľahlivé?

besnota
10. jan 2014

@lauritka prosim potrebujem pomoct, vcera som robila ten tvoj test a bola tam slaba ciarka cize negat, lebo teplota isla na 36,7 tak ze skusim, som si myslela ze teda sa to zacne stmavovat ale robil som dnes a uplne bol cisty test cize tiez negat, teplota 36,7, mame este dnes na to skocit? alebo ovu este pride, ci bola? prikladam graf
http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige.php?...

lauritka
10. jan 2014

@besnota no zatial to mas nizke.. a testik negativny, musis cakat na silny.. hlienik uz mas ?

lauritka
10. jan 2014

@lucka1025 ahoj, tie co pouzivame ja a ostatne kocky, one step ;) kuk album, ak by si chcela. 😉

lauritka
10. jan 2014

@ellenie mozes mat vyssiu hladinu LH? dnes uz negativ ?

besnota
10. jan 2014

@lauritka dakujem no len nechápem prečo tam včera druha jemná čiarka bola a dnes tam nebola vôbec, mám skúsiť este večer? Čiže snazilkovat ani nemáme? Je neviem či mám hlienik mám druhý den tak mokrejsie, aj akoby somzacinala aj prsia cítiť, som si najprv myslela ze už mám po ovu, no neviem co teraz dakujem zatiaľ pekne

lauritka
10. jan 2014

@besnota to je normalne.. slabu ciarku mozes mat cely cyklus, LH je pritomny stale, raz moze byt slabsia, raz silnejsia.. ide len o zvysenu hladinu pred ovulkou a vtedy prudko stupne a teda aj test bude silny.
nemusis est esnazilkovat,, pockaj na silny test. po ovu nemas, ani si nestupla s teplotkou .

sono2
10. jan 2014

@ellenie áno aj ja som tak mala

ellenie
10. jan 2014

@lauritka to netusim, ja si ani nemeriam BT, som iba na ovu testoch 🙂 som v tom novacik a snazilkujeme 🙂 predvcerom som mala testovaciu ciarku silnejsiu ako kontrolku, ale sexik nebol, kedze sme mali den predtym, ked boli obe ciarky rovnake a vraj sa nedoporucuje mat sex kazdy den, tak ho praktizujeme kazdy druhy-treti den 🙂 takze dalsi bol vcera, tak snad sa zadarilo 🙂 dnes som si test nerobila

lauritka
10. jan 2014

@ellenie jj, to by aj stacilo ;)

besnota
10. jan 2014

@lauritka joj tak dakujem, dúfam ze budeš mat pravdu som zvedava ráno aka bude teplota 😉 😉

matazo
10. jan 2014

ahojte kočky, viete mi v tomto pomôcť, ktorý bol teda pozitívny a prečo sú tak silné... na všetkých nabehli čiarky ihned. čo myslíte, hlienu bolo vela na 15 DC, 16DC takmer žiadny.

egyy
10. jan 2014

28DC 10DPO.. bolest v pravom vajecniku a cely den mi v nich brni..

lauritka
10. jan 2014

@matazo mne sa zda ten 15 dc najsilnejsi.. toto su asi citlivejsie testy, tak mozu ukazovat tu druhu dlhsie..

matazo
11. jan 2014

@lauritka dakujem ti, dnes mi aj FF vyznačil 3DPO. len ma zarazilo, že to hned nezoslablo 😀

lauritka
11. jan 2014

@matazo nevadi, kludne moze zo dna na den 😉

besnota
11. jan 2014

@lauritka tak dnes teplota klesla na 36,6, som myslela ze už bude pozit. Urobila som ovu test a zas je úplne čistý 😕 hlienik sa mi zdá ze už aj by mohol byt, to koľko dni je taký hlienik? Aj kríze má bolia, Moze sa stať ze zo dňa na den vybehne čiarka na teste alebo postupne? Normálne by som si myslela ze som už po ovu 😕 no neviem

lauritka
11. jan 2014

@besnota moze byt aj par dni pred ovulkou.. ano moze to vybehnut aj naraz, nemusi to postuplne tmavnut

flocik
12. jan 2014

Ahojte
Chcela by som sa poradiť. Nemám vôbec skúsenosti s ovulačnými testami. Tento mesiac som si kúpila a testovala 🙂 Prvý deň (pondelok) (začínajúce plodné dni, podľa kalendára), vtedy som mala aj styk, už si poriadne ani nepamätám čo vyšlo, ale vo štvrtok sa objavili 2 čiarky, jedna silnejšia. Predpokladám, že to bol deň ovulácie. V piatok som si znovu robila test a už tam bola len jedna čiarka. Ak som mala styk v piatok a v sobotu, je pravdepodobnosť otehotnenia?

jaja9891
12. jan 2014

Ahojte zienky, po akej dobe asi ovu test ukaze vysledok,aby som ho spravne odcitala? dakujem 🙂 a nie je tu niektora z vas po umelo vyvolanom prechode,neviete mi poradit ako bude telo reagovat,ako zacne nabehovat cyklus? resp. ci uz je mozna ovulacia pred prvou menstruaciou? dakujeem 🙂

besnota
12. jan 2014

no ja uz nechapem, posledny rok som mala MS 26-30den a teraz ked sme sa rozhodli pre mimi, tak ovu nie a nie prist, testujem, furt len jedna ciarka po druhej ani paru, to bude zas dlhy cyklus, hlien mam, krcok uplne tvrdy uzavrety, dnes som uz 16den a nic ☹

@flocik ovulacia je po pozitivnom teste, cize dve silne ciarky, zevraj do 12-48hodin, takze moznost ze otehotnies tam urcite je, drzim palce 🙂

@jaja9891 tusim do 5 minut, ja mam tak na testoch

ketrinn
13. jan 2014

@besnota u každej je to inač ja mam napr.18dc:) folikul praskene a vytečie ako balon a nepusti žlte teliesko vtedy aj ovu testy mam 2 krasne čiarky a nič ja sa snažim cca vyše roka. pritom ten hlienik mavam 11-12 den cyklu ale ta teplota je nizka len 36,4! a v ten den 18 ked mi merala vysoka až 37.tak sama doktorka sa čuduje ,chodila som aj merat folikuli vždy to vyšlo ten 17-18 den a len vždy prasklo a vytieklo bez žlteho telieska vtedy ani hlien neni,tak sama si neviem čo si mam otom mysliet .