Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka čiže by od zajtra mala stúpať?
Idem trochu špekulovať 😀 co ak vrchol bol včera v noci, aj v noci ked som išla spať som mala veľa hlienu, a dnes uz ta čiarka slabne? Síce včera na obed ked som robila test, čiarka bola slabá, ale ju konečne bolo vidno. Dnes momentálne nemám ani skoro hlien iba mokro. Mohlo to aj tak byt, ci uplna blbosť? Teplota je ešte dole, dva dni 36,7 na vedľajšej strane mam graf. Dakujem prvý krát meriam tak sa pýtam ako blbcek
@besnota no mna to ani neprekvapuje, oni neveria ani teplote :D ;)
@flocik teoreticky moze byt aj v den pozitivne, ale v drvivej vacsie, je bud na druhy den , alebo az na dalsi .. do tych 48 hodin je tam rezerva. ;)
uzitovne info o testoch este kuk sem : ;) http://www.ovulacne-testy.sk/nejcastejsi-otazky/
Občas mám pocit, akoby som mala dostať "návštevu", hoci má prísť až o 2 týždne. Môže to niečo znamenať?
@lauritka
Môžem sa Ťa prosím spýtať, že v deň asi ovulácie som mala taký ťahavý priesvitno biely hlien. To mohla byť ovulka? V ten deň boli aj 2 čiarky. Na druhý bola už len jedna. V odkaze, ktorý si dala, sa píše(viď nižšie). Teoreticky ak somna druhý deň mala styk a aj ďalší, tak by sa to mohlo podariť, či? A občas mám pocit, akoby som mala dostať "návštevu".
Za aký čas po pozitívnom výsledku ovulačného testu nastane ovulácia?
Ovulácia nastane za 12-48 hodín po pozitívnom výsledku ovulačného testu. Toto časové rozpätie je uvádzané preto, že každá žena môže mať hladinu LH hormónu potrebnú na spúšťanie ovulácie inú a tiež doba pôsobenia zvýšenej hladiny LH hormónu na zrelý folikul vedúci k jeho prasknutiu sa môže líšiť.

@besnota dakujem, ja mam na teste napisane "withim 10 min.",len si nie som ista ci do 10 min. to mam odcitat,ci az po 10 min. 🙂