icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lala1501
26. feb 2017

@mokilko tak ked ratam ze spermie vydrzia max 3 dni tak najneskor so mohla mat 11 co je aj tak dosť skoro ked mas normalny cyklus ale zas to je super ja mam dlhy cyklus 34 dni a minuly mesiac som mala ovulku az na 21 den🙄 sufam ze tento mesiac sa dakym zázrakom posunie skor🙂

mokilko
26. feb 2017

@lala1501 ja idem svoje cykly riesit tiez,po porode syna to mam rozhadzane,raz 27,raz 33,37 a naposledy 34.dnes som 2dc. Len nerozumiem, ze dnes by uz dokopy za cely den bolo len na jednu vlozku 😲 minuly cyklus som mala ovu 19-20dc a ms prisla na 34dc.

lala1501
26. feb 2017

@mokilko no ja tak isto ako ty nejak a tiez slaba .ale uz som 6dc .pujem alchemilkovy caj aj 3 za den tak hadam to dako upravy

gabcca
26. feb 2017

@elly23 ja mam tie cykly na striedacku, raz 30, potom 28, stale inak. Ovu som mala 13 den po . Preto mi tak skoro asi ukazalo aj na tehu.no uvidime aky bude zajtra vysledok.este sa radsej netesim do predu ale boli ma podbrusko

mokilko
26. feb 2017

@lala1501 ja som sa rozhodla vyskusat inofolic combi. Po nom by sa vraj priberat nemalo. Su to dokonca tbl a nie prasok.berie sa 2x denne. Uvidim. Kazdopadne naklusam na hormonalny profil a aj obvodacke na sprievodku na endokrinologiu. Mam podozrenie na stitnu zlazu.hodne priznakov mam.

lala1501
26. feb 2017

@mokilko ja aom brala inofolic ale zatial nicberiem ho dalej tak uvidim.ale zacala som brat aj agnucaston ro je na upravu dlhych cyklov tak uvidime

mokilko
26. feb 2017

@gabcca ked ti takto krasne ukazalo uz teraz, hcg krasne rychlo rastie,je vsetko tak ako ma byt,neboj 🙂 ja som uz par dni po vynechani na utz u doktora videla vsetko co bolo treba 🙂 trosku ma vtedy sice postrasili,kym nebolo srdiecko, ze plodovy vak ma zvlastny tvar atd ale dobojovali sme to do zaciatku 38tyzdna, vyvolany porod kvoli tomu ze bol velky. Narodil sa skoro 4 kilovy. Sice nam v novembri dianostikovali autizmus ale to s tym nesuvisi.

mokilko
26. feb 2017

@gabcca pozri 🙂

gabcca
26. feb 2017

@mokilko super, tak snad sa to vydarilo.konecne. aj ked cim dalej pozeram.na.ten test je to svetlejsie. Vyskusam rano.zase a uvidime co bude 🙂ty to.mas.krasne

majamat
26. feb 2017

ahojte. dnes som tu nakukla, lebo mi vas naslo cez google. zaujimalo ma,c i moze byt ovu test falosne pozitivny, pokial sa dodrzia pravidla testu. docitala som sa, ze rano moze byt, ale to je porusenie pravidiel testovania.

ja si robim ovu testy 2 cyklus. pred mesiacom boli pozit, ale nic sa nepodarilo. tento cyklus robim zas a prave vcera a dnes ovu test pozitivny. ciarka bola viditelna uz po par sekundach. dnes som 12DC a cyklus sa mi skratil. teraz v poslednej dobe okolo 26dni,a el mala som uz aj kratsie.
s ovu testami som zacala, lebo mam uz vek a teda uz by som mohla mat hormonalne zmeny, ktore mi zabrania otehotniet, ale vyzera, ze ovulky su Ok. viem, ze otehotnenie moze trvat, no pre mna je tento stav dost nezvycajny, lebo som bola tehu 2x a vzdy hned prvy cyklus, co sme sa pokusali. teraz skusame 5 cyklus a teda uvidime, kedy to bude. nerada by som, aby sa to natahovalo, prave koli mojmu veku. snad sa nevyskytol nejaky iny problem.

@gabcca drzim palce. test vyzera byt fakt pozitivny, len cez den je asi este koncentracia hcg nizka. ja som mala pri dcere kratko pred ms len ducha. bolo to slabucke a enmusi to nic znamenat a teda nakoniec to bolo tehu.

gabcca
26. feb 2017

@majamat dufam aj.ja ze to uz bude konecne tehu a kazdym dnom to bude tmavsie a viditelnejsie

majamat
26. feb 2017

@gabcca urcite .-)

gabcca
26. feb 2017

Od rana ta ciarka vybledla :(

lala1501
26. feb 2017

@gabcca ale to nevadi stale ju pekne vidno.ono to bledne lebo to uschina.to tak všetky testy

majamat
26. feb 2017

@gabcca ale je tam. to je tehu test, ci nie? ak ano, staci slaba. ranny moc je najkoncentrovanjsi a preto na zaciatku tehu sa moze stat, ze je pozitivny iba rano a neskor uz nie.

majamat
26. feb 2017

@gabcca jaj, to je ten ranny. tak ano, uschol

gabcca
26. feb 2017

Som sa zlakla ze som si namyslala zbytocne.

elly23
27. feb 2017

@mokilko to su este ovu testy ci uz tehu? To si testovala na 9 deň po ovu?

mokilko
27. feb 2017

@elly23 to su mamatesty 5 rokov dozadu 🙂

klara333
27. feb 2017

Ahojte, je tu strasne vela sprav, ospravedlnujem sa, ak je tu uz tato ista otazka. Moje ovulacne testy su zvacsa negativne, aj ked podla lekara ovulujem normalne. Ak je pozitivny, tak len jeden den, hned potom je negativny. Vidim tu obrazky, ze su testy pozitivne aj niekolko dni po sebe, tak co je standardny stav? A zaujima ma aj spolahlivost testov. Su spolahlivejsie LH testy, alebo tie testy, kam sa davaju tusim sliny, mate skusenost? DIkes

lala1501
27. feb 2017

@klara333 kludne moze byt test pozityvny len jeden den je ro uplne normalne a ovulacia po pozityvnim teste nabehne na dalsi den .najneskor do 48 hodin.a podla mna su spolahlivejsie tie na ocikanie 🙂

klara333
27. feb 2017

@lala1501 mas aj odskusane, ktore z nich su spolahlive? lebo ako vravim, lekar vravi, ze je vsetko ok, ale testy su negativne a tehotna nie som 🙂

lala1501
27. feb 2017

@klara333 ja som kupovala normalne v lekarni a ovulka prebehla podla nich pitvrdila mi to aj bazalna teplota.teraz mam kupene od lauritky a tie baby chvalia.

sofija18
27. feb 2017

😎😎😎 uvidíme čo z toho bude 🙂

lauritka
27. feb 2017

@sofija18 to je testovaci maraton 😇👍

lauritka
27. feb 2017

@klara333 ved pozitivny ovulacny staci aby bol pozitivny jeden den 😂
Vtedy je vrchol LH. Ovulacia prebehne os vrcholu do 48 hodin

sofija18
27. feb 2017

@lauritka nechci vediet koľko som ich polepila za 7 rokov 😂😂🙊🙈tak nie každý mesiac ale väčšina 😂.... pri mojich nepravidelných cykloch sa to ani nedá.... veď aha... 26 dňový cyklus a ovulka až kedy 🙊🙈

lauritka
27. feb 2017

😅

majamat
27. feb 2017

ja mam dnes ovu test pozitivny 3 den. no uvidime, co bude.

lauritka
27. feb 2017

@majamat rovnako silne cele tri dni ?