icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

elly23
27. feb 2017

ja som mala vcera vrchol a dnes uz bol trochu slabsi, ale stale pozitivny, vcera nic nebolo, lebo manzela bolel zub a bol si ho nakoniec dat dnes vytrhnut, tak prisiel domov uboleny ani rozpravat velmi nevedel..., ale nakoniec sme este dnes stihli, tak uvidime no, ja testujem s testami prvy cyklus 🙂 Za normalnych okolnosti, keby nemam testy tak tieto dni od stvrtka zas nic nie je, lebo som tahala 3 dni v robote a dvanastky a bolelo ma brucho a dost som bola unavena, takze zas by sme to presvihli....tiez by som chcela babo cim skor, tiez uz mam dost vysoky vek na prve dieta, ale skor to nevyslo...

lauritka
27. feb 2017

@elly23 tak niekedy aj ten jeden sexi v plodnych dnich postači, je to o štasti hlavne 😉

elly23
27. feb 2017

@lauritka ano niekedy staci, tak uvidime...sexik sme mali vo stvrtok, v sobotu a vrchol bol vcera a este dnes sme este skusali, tak uvidime ci sa zadarilo ci nie..., ale nepamatam, ze by ma bolelo tak podbrusko pred ovulkou ako vcera, az som mala pocit, ze dostanem kramy a prsia sa ma zacali strasne boliet, ako zvyknu ma boliet pred ms, ale nie tak zrazu a tak silno

majamat
27. feb 2017

@lauritka budu tam len male rozdiely, ale isto su pozitivne. ten,c o som robila v sootu, uz nemam. no mam ten zo vcera, kde je ciarka tmavsia, ako kontrolna a z dneska, ale ten je este mokry, takze tie dva porovnat neviem. tam mi pridu tie ciarky skoro rovnake, ale tiez je asi este o kusok tmavsia,a ko kontrolna. a ten zo sooty neviem presne,a el ciarka sa ukazala prakticky za par sekund, cize dost rychlo. pozri foto, ten hore je z nedele a ten dole to je dnesny (este vlhky).

lauritka
27. feb 2017

@majamat ano vidim a tehu nie si či 🙈

majamat
27. feb 2017

@lauritka zatial nie, to je len 11 a 12DC.

majamat
27. feb 2017

@lauritka ale teda nebola by som proti 🙂

lauritka
27. feb 2017

@majamat aha.tak mas as8 vyssiu hladinu LH hormonu

klara333
28. feb 2017

@lauritka skor mi islo o to, ci nemozem proste prepast pozitivny test, ak testujem raz za den v tom istom case, ako sa pise aj v odporucaniach 🙂 ak mi hladina vyskoci kdesi medzitym a kym zase testujem, ci neklesne. Vobec sa v tom nevyznam, kedze sa tie testy spravaju cudne 🙂

lauritka
28. feb 2017

@klara333 no teoreticky mozes.. ale to by museli byt čiarky skoro rovnake.. vieš ze ich nemaš uplne rovnake. potom uz neotestuješ o par hodin neskor a na druhy den bude slaba

klara333
28. feb 2017

@lauritka este davnejsie som si raz robila teste vecer, rano, na obed a vecer. vecer som mala slabu ciarku, rano mi ukazalo silnu, na obed slabu a rovnako vecer. preto som z toho jelen. inak testujem vzdy len raz. uplne cudne.

lauritka
28. feb 2017

@klara333 no rano sa nema testovat ...
lebo vtedy mas koncentrovany moč a mozes vycikat cely hormon LH a uz poobede sa nemusi objavit v moči

darling16
28. feb 2017

Ahojte žienky, kdesi som čítala, že spermie dokážu vyvolať ovuláciu aj počas prebiehajucej MS. Chcem sa opýtať, že ak by k takémuto niečomu došlo, tak potom okolo 14. dňa už ovu nebude??

kotatko1232
28. feb 2017

dievky.ako je mozne vcera som mala Ovu test cisty len / a dnes uz je tam //

cvikla12
28. feb 2017

@kotatko1232 daj foto

kotatko1232
28. feb 2017
cvikla12
28. feb 2017

@darling16 ahoj nie spermie ale orgazmus teda kvalitný a vášnivý sex môže vyvolať skôr ovu ako kala byť. A áno myslím že už potom asi ovu nebude iba ak by ti dozrelo aj ďalšie vajíčko

kotatko1232
28. feb 2017

@cvikla12
som 2dc
a tu je aj graf

lala1501
28. feb 2017

@kotatko1232 hormon kolise jeden den viac druhy menej preto to mas tak. Ja som tiez mala tak

cvikla12
28. feb 2017

@kotatko1232 moja ja som celý mesiac skoro mala takúto druhu čiarku a až v keď mala dôjsť ovulka tak stmavla to je OK testuj ďalej. Držím palce

najockan
28. feb 2017

Ahojte snažilky...Len sa chcem s Vami podeliť o moju skúsenosť s ovu testami.Ja som si pravidelne robila test každý deň aj počas MC a napodiv som tri mesiace mala vkuse negatívne.Bábo sme strašne chceli ale tretí mesiac som to fakt už vdzala a testovanie som brala ako samozrejmosť s jednou ciarkou...Volala som dokonca môjmu gynekologovi že nemám ovulaciu aj napriek tomu že som už bola na hormonálnej liečbe ...No momentálne som v 15tt 😊 .Tak len toľko že sa treba iba snažiť ....Niekedy môžu aj testy zlyhať.. nezúfajte... Drzim Vám všetkým palce...

gabcca
28. feb 2017

@cvikla12 dnes to mam 25 den cyklu.

kotatko1232
28. feb 2017

@cvikla12 viem ze je este negativny len vcera bola iba / a dnes uz hned //😀

cvikla12
28. feb 2017

@kotatko1232 testikuj držím palčeky nech sa to tento mesiac podarí 😘

mokilko
28. feb 2017

@kotatko1232 ja mam dnes ovu taky isty
@cvikla12
@kotatko1232 drzte palce,zajtra rano idem na gyndu. Mozno rozluskneme, preco ked som 4dc dnes tak uz mam davno po ms. Bola len cca 1,5 dna a slaba....

kotatko1232
28. feb 2017

@cvikla12
@mokilko ja ju mam 2 den a tiez uplne slabucka...
Baby ja som uz na prasky..neviem si najst pracu kedze MM robi na smeny a stale tlaci namna ☹

mokilko
28. feb 2017

@kotatko1232 tento mesiac je asi nieco vo vzduchu

:(

kotatko1232
28. feb 2017

@mokilko koli MS??

mokilko
28. feb 2017

@kotatko1232 noo,ze tak kratke mame....

Inak to s tou pracou je des.... poznam

kotatko1232
28. feb 2017

@mokilko keby ze aspon rodiny mame blizko ale tak 400km od nas byvaju ☹
rozmyslam ze pojdem asi na vikendove smeny.. pocula si otom..