Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka ano niekedy staci, tak uvidime...sexik sme mali vo stvrtok, v sobotu a vrchol bol vcera a este dnes sme este skusali, tak uvidime ci sa zadarilo ci nie..., ale nepamatam, ze by ma bolelo tak podbrusko pred ovulkou ako vcera, az som mala pocit, ze dostanem kramy a prsia sa ma zacali strasne boliet, ako zvyknu ma boliet pred ms, ale nie tak zrazu a tak silno
@lauritka budu tam len male rozdiely, ale isto su pozitivne. ten,c o som robila v sootu, uz nemam. no mam ten zo vcera, kde je ciarka tmavsia, ako kontrolna a z dneska, ale ten je este mokry, takze tie dva porovnat neviem. tam mi pridu tie ciarky skoro rovnake, ale tiez je asi este o kusok tmavsia,a ko kontrolna. a ten zo sooty neviem presne,a el ciarka sa ukazala prakticky za par sekund, cize dost rychlo. pozri foto, ten hore je z nedele a ten dole to je dnesny (este vlhky).
Ahojte žienky, kdesi som čítala, že spermie dokážu vyvolať ovuláciu aj počas prebiehajucej MS. Chcem sa opýtať, že ak by k takémuto niečomu došlo, tak potom okolo 14. dňa už ovu nebude??
dievky.ako je mozne vcera som mala Ovu test cisty len / a dnes uz je tam //
@kotatko1232 daj foto
@cvikla12 ok
@cvikla12
som 2dc
a tu je aj graf
@kotatko1232 hormon kolise jeden den viac druhy menej preto to mas tak. Ja som tiez mala tak
@kotatko1232 moja ja som celý mesiac skoro mala takúto druhu čiarku a až v keď mala dôjsť ovulka tak stmavla to je OK testuj ďalej. Držím palce
Ahojte snažilky...Len sa chcem s Vami podeliť o moju skúsenosť s ovu testami.Ja som si pravidelne robila test každý deň aj počas MC a napodiv som tri mesiace mala vkuse negatívne.Bábo sme strašne chceli ale tretí mesiac som to fakt už vdzala a testovanie som brala ako samozrejmosť s jednou ciarkou...Volala som dokonca môjmu gynekologovi že nemám ovulaciu aj napriek tomu že som už bola na hormonálnej liečbe ...No momentálne som v 15tt 😊 .Tak len toľko že sa treba iba snažiť ....Niekedy môžu aj testy zlyhať.. nezúfajte... Drzim Vám všetkým palce...
@cvikla12 viem ze je este negativny len vcera bola iba / a dnes uz hned //😀
@kotatko1232 testikuj držím palčeky nech sa to tento mesiac podarí 😘
@kotatko1232 ja mam dnes ovu taky isty
@cvikla12
@kotatko1232 drzte palce,zajtra rano idem na gyndu. Mozno rozluskneme, preco ked som 4dc dnes tak uz mam davno po ms. Bola len cca 1,5 dna a slaba....
@kotatko1232 tento mesiac je asi nieco vo vzduchu
:(
@mokilko koli MS??
@kotatko1232 noo,ze tak kratke mame....
Inak to s tou pracou je des.... poznam
@mokilko keby ze aspon rodiny mame blizko ale tak 400km od nas byvaju ☹
rozmyslam ze pojdem asi na vikendove smeny.. pocula si otom..

ja som mala vcera vrchol a dnes uz bol trochu slabsi, ale stale pozitivny, vcera nic nebolo, lebo manzela bolel zub a bol si ho nakoniec dat dnes vytrhnut, tak prisiel domov uboleny ani rozpravat velmi nevedel..., ale nakoniec sme este dnes stihli, tak uvidime no, ja testujem s testami prvy cyklus 🙂 Za normalnych okolnosti, keby nemam testy tak tieto dni od stvrtka zas nic nie je, lebo som tahala 3 dni v robote a dvanastky a bolelo ma brucho a dost som bola unavena, takze zas by sme to presvihli....tiez by som chcela babo cim skor, tiez uz mam dost vysoky vek na prve dieta, ale skor to nevyslo...