Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@mokilko co je PCO?
Ja mam kupeny uz to su polyisticky vajecnik spolu s vajickom sa robia aj cysty a preto sa ti neuvolni vajicko
Ten infolic pomaha k rastu a uvolneniu vajicka
@kotatko1232 zlatko polycysticky vajecnik.
@mokilko ani to netusim 😯
cize cysta??
@majamat dakujem za vysvetlenie.no pekne 😢
@kotatko1232
@cvikla12
@majamat doktorko mi teda povedal ze teda ak chceme tak cim prv. Ono sa to lubi dost zhorsit zevraj. Tak co najskor. Mam 30 na krku,ze najvyssi cas
@mokilko ja som mala jednu malu cystu na vajecniku ale uz je to ok..tak hadam aj ty budes ok
@mokilko moja ja beriem miesto inofolicu Fertipronu je to to iste ako inofolic len lacnejšie. Ja som si to kupila je tam 30ks a cca 10€.
@kotatko1232 aj mne sa semtam objavila nejaka cysta ale toto je ine.... ako perlovy nahrdelnik :(
@butterfly333 no diky 🙂 pokukam ze co to a kde maju 🙂
@majamat no dnes mi to zistil mudr. Na jednom vajecniku. Druhy je ok. A je pravda,ze ked mam ovulovat z toho choreho tak ten cyklus je preklate dlhy akurat.. takze anovulaky boli. No este mi povedal,ze po tehu,teda po porode sa zvykne pco troska upravit ako keby. Neviem co je na tom pravdy
@mokilko no pana...tak dufam ze bude dobre
Inak vcerajsi a dnesny ovu. Podla mna celkom silne na 4 a 5dc. Minuly cyklus som mala uplne bielo
Baby mam otazku ak ma zena 28 cyklus a ovulacia pride na 26 den aka je tam sanca na otehotnenie ked ta faza na zahniezdenie je tam kratsia ako ked zena ma ovulaciu v strede cyklu?

@mokilko moje bude to v poriadku uvidíš