icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

vemako
28. jan 2014

@majka_3 ahoj tak nic z toho,vcera vecer mrcha dorazila ☹ ale ideme dalej 😉 len teraz neviem,ci mam cakat ovulku skor,kedze aj mrcha prisla o 3 dni skor,nevies nahodou podadit... 🙂

sara32
28. jan 2014

@cifrafree kuk 🙂 ovu testiky ked potrebujes, obrat sa na Lauritku, ta predava 🙂 nie su drahe 🙂 alebo sa milujte a sleduj si hlien .........

bar12
28. jan 2014

Zienky nevysvetloval vam niektorej dr bolest vajecnika pri ovu, ci bolest nastupuje tesne po uvolneni, alebo ta bolest znamena uvolnovanie...alebo k uvolneniu dochadza po odozneni bolesti? Dakujem velmi pekne!!

agneska402
29. jan 2014

asi je anovulačný že? :-/ ovulku som zvykla podla teplôt mat okolo do 22 DC a teraz od 14 DC beriem duphaston (kvôli progesterónu aj dlhy cyklus 35+dní) a vraj nemá vplyv na ovulku tak ja neviem :/ moja teplota stagnuje... http://www.wunschkinder.net/forum/zanzeige.php?...

lauritka
29. jan 2014

@bar12 ahoj , co mam odsledova a co pisali aj ostatne kocky, tak bolest je pred, po praksnuti to vacsinou polavi.. a

bar12
29. jan 2014

@lauritka dakujem!! Zlata 🙂

valika1210
29. jan 2014

Dnes 14 DC a ovu este stale nic

kaya88
29. jan 2014

takze dnes MS dorazila ako hodinky takze nic stoho nebude..som aj trosku smutna ale uz som si za ten cas snazenia aj zvykla ze furt nic ....ale tak snad sa to raz podari 🙂

valika1210
29. jan 2014

Tak znova silnie...jaaaj nejak vtom mam zmetok...

smejlicka
30. jan 2014

baby ak som "dnes" 11DPO uz by sa ukazal pozitivny test alebo este mam cakat?

bar12
30. jan 2014

@kaya88 to ma mrziii:( akurat som chcela pisat ze ako.. No nic, raz to pride a to bude radosti 🙂) nebud smutna 🙂

bar12
30. jan 2014

@smejlicka zalezi od citlivosti testu, moze a nemusi ti ukazat 🙂 takze ak testnes a bude negat, este nic nie je stratene 🙂

smejlicka
30. jan 2014

@bar12 tak asi este skusim pockat 🙂

karmela
30. jan 2014

@lauritka ahoj Chcela by som ta poprosiť o radu si skúsená ovu kráľovna 🙂 robila som si testiky ale nevystihla som pozitivny,lebo mi došli testy a 11DC som kúpila ovulacne mamatesty ale robila som ho vecer a Nanom uz bola slaba ciarka.Tak sama teraz neviem ci ovulka bola ci nie.Lebo robila som testik dnes a trosku je zase silnejší.Vies poradiť???aj ked to je asi otázne ci bola ci nie 😝 Dakujem pridám hned foto.Posledny je dnešný 14DC predtým boli slabšie tie mama testy a foto nemam 😒

majka_3
30. jan 2014

@vemako to ma mrzi..ale tak nove kolo nova nadej 😉 noo najlepsie si robit ovu testy a podla toho vyzistit kedy bude ovu 🙂 alebo meriat teplotu...ale v tom sa ja nevyznaaam 😅 😅 😅 😅
drziim palce 😉

valika1210
30. jan 2014

@lauritka ahoj prosim ta myslis ze ten posledny uz mozem povazovat za pozitivny......

lauritka
30. jan 2014

@valika1210 ahoj a je foteny po kolkych minutach ? nepoznam tie testy, ako maju ukazovat vrchol, ale tak zdaju sa mi obidve rovnake- 😉

kaya88
30. jan 2014

@bar12 dakujem za podporu moja ale ja uz si myslim ze sa to nikdy nestane...ale v kutiku duse tajne verim..dik este raz moja 🙂 ale vazne tie ovu testy mi od 5DPO den co den silneli aj tt mi ukazal na 12DPO slabu druhu ciarku ale prisiel den D teda 14DPO a MS dorazila ako hodinky ..aspon ze je pravidelna 🙂

bar12
30. jan 2014

@kaya88 neboj urcite to raz vyjde!! Ale stava sa aj to, ze aj napriek tomu, ze je zena tehu, menzes ma..asi by mi to nedalo a mozno by som za tyzden testla znovu a ak budu znovu dve ciarky, ci testovacia nie je nahodou silnejsia.. No nic to, kazdopadne to raz pride 🙂 vela stastia!!!

kaya88
30. jan 2014

@bar12 dakujem snad mas pravdu 🙂 a vies co je zaujimave ze vcera ako mi dorazila mrcha mi aj rano klesla BT na 36,3 dovtedy od ovu 36,7 a dnes rano BT ze 36,7 zas tak nechapem tomu ale mrcha je normalna ...no fakt som mimo meriam si ju v ustach pod jazykom...digi teplomerom...

bar12
30. jan 2014

@kaya88 skus si aj zajtra zmeriat, ci bude nejaky rozdiel..a ak klesne uz to asi tehu nebude :(

kaya88
30. jan 2014

@bar12 zmeriam urcite a dam vedet hned ...inak este mi ostal jeden ovu test a aj jeden tehu test tak po MS asi testnem...a uvidim ved terajsi cyklus bol uplne divny teda on bol v pohode len tie priznaky a testy a ta BT no na nervy som...

bar12
30. jan 2014

@kaya88 chapem ta :( no nie kazdy cyklus je ukazkovy..:(priroda je mudrejsia ako my , ona vie, co robi 🙂 a uz sa dlho snazite?

kaya88
30. jan 2014

@bar12 no mi sme sa snazili tri roky a nic ...tak sme si povedali ze kasleme nato a nebudeme nic riesit a vsetko bolo ok az na toto co teraz bolo tento cyklus po pol roku kaslania nato ma to zas namotalo a zaroven sklamalo...:(

bar12
30. jan 2014

@kaya88 jasne :( to ma mrzi, ze sa vam tak dlho nedari :( viem, ze je tazke na to nemysliet, ale cim viac to pustite z hlavy, tym skor to vyjde 🙂 a boli ste na vysetreniach?

kaya88
30. jan 2014

@bar12 tak vies mi sme to pustili z hlavy uz sme sa prestali trapit a vsetko bolo fajn a zrazu bum prislo toto...nevadi co uz zvykla som si ja to uz ani nechcem riesit preto sme si povedali ze ak bude bude ak nie tak nevadi....a tak budeme fungovat aj dalej nebudeme nic silit...no ja som vraj zdravotne ok a moj drahy neviem nechce ani pocut o vysetreniach co by mu mali robit 🙂

bar12
30. jan 2014

@kaya88 jasne.. Tak len treba verit , ze ked bude teb spravny cas, tak to vyjde 🙂

valika1210
30. jan 2014

@lauritka. Ahoj no bolo to asi po 5 tich minutach......a teraz vecer uz vysiel zase slaby...... Dnes mam 15 DC a pepino ovu testy ten zase vysiel vcera taky silny......

valika1210
30. jan 2014

Posledny vecer

p0casie
31. jan 2014

ahojte, ja by som sa chcela opýtať Vás skúsene, či je toto pozitívny ovulačný test?? ešte nikdy som nemala pozitívny tak som si nie istá. až som z toho mimo, lebo v minulosti mi doky povedala, že mám anovulačné cykly, a zrazu toto 😕