icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

micikatka
6. feb 2014

@lauritka nasla som ho dnes, ked som skusila ovu (omylom som otvorila aj tehu) tak som vyskusala oba. vcera mi skoncila menstruacia.

lauritka
6. feb 2014

@micikatka fuha ? 🙂 tak toto sa mi ale nezda ako falosny duch 🙂 a ms si mala aku ?? normalnu ???

lauritka
6. feb 2014

@micikatka tak som to teda upravila.. necitis sa nijak zvlastne ??? 😨 😕

micikatka
6. feb 2014

@lauritka praveze uz tri mesiace mam taku dokazenu ms ze tri dni slabe krvacanie, skor ako svetloruzovy vytok, a potom 3-4 dni silne. ten posledny je uz slabsie krvacanie. a tento mesiac som mala opacne 4 dni slaboruvove krvacanie, a 3 dni silnejsie. a ten treti bolo uz zase take slabsie.
som v pomykove, lebo aj ovu som mala tento mesiac ukazkovu. ale test pred ms bol negativny. ale ms prisla o tri dni skor.

lauritka
6. feb 2014

@micikatka a kedy si mala pred kolkymi dnami pozitivny ovulacny testik ? co ked to nebola ms ale uhniezdovanie sa embryjka ? 🙂

micikatka
6. feb 2014

@lauritka 19.1 pozitivny ovu test ( to si mi aj ty potvrdila) a potom 29.1 dosla ms. :o(

lauritka
6. feb 2014

@micikatka to je zvlastne.. keby sme pocitali ze povedzme ovu bola 21.1 ze od 22.1 si dpo, dnes by si bola 16 dpo... teoreticky by to malo byt silnejsie..
alebo sa tam aj nieco pokusalo uchytit .. pred ms si mala negativny preto, ze si mohla byt v den tej slabej mrchy, len 8 dpo.. co by aj sedelo s moznym uhniezdovanim ,.... 😨 😕

micikatka
6. feb 2014

@lauritka cize aj ked sa to neuchytilo, mohlo to zžvysit hcg?

lauritka
6. feb 2014

@micikatka no mozno sa nieco vylucilo do krvi.. ale ja by som na tvojom mieste este pokracovala v testikovani ;) pre isttotu

micikatka
6. feb 2014

@lauritka dakujem ti velmi pekne,mozno este rano skusim,ale zajtra idem ku gynekologovi na meranie folikov.tak snad budem vediet na com som. Dakujem ti este raz.

lauritka
6. feb 2014

@micikatka to som zvedava, daj vediet ;)

micikatka
6. feb 2014

@lauritka dam, ak bude co :o)

katinka4
7. feb 2014

@lauritka keď som mala 15 DC pozitívny ovu test , odkedy mám rátať 1 DPO ? Vzhľadom nato že mám úplne rozhádzaný cyklus neviem kedy by mala prisť ms , teda kedy testovať tehu. 😅

lauritka
7. feb 2014

@katinka4 rataj 1 dpo od 18 dc. testovat mozes skusit od 10 dpo ;) mrska by mala prist cca 13-15 dpo.

katinka4
7. feb 2014

@lauritka dakujem 😀

micikatka
7. feb 2014

@lauritka tak falosna nadej :o( dnes test ciarka na tehu bola este slabsia ako vcera. :o( ideme do dalsieho kola. cize asi aj nieco bolo, ale sa neuchytilo.

leushkka
7. feb 2014

@lauritka Prosim Ta, co si myslis o tychto vysledkoch?Nie som spokojna s Fertility Predictor testami z dovodu, ze menia vysledok . S odstupom casu 05- 1 den ukazuju iny vysledok ako po 5 min - ako sa ma odcitavat. V reale najsilnejsi test ukazalo 12DC ( teraz rozpity vysledok) a 14DC vyzeralo ako 15DC teraz, avsak test sa takto zmenil za 1 den. Cize podla toho co vidis, kedy podla teba prebehla ovu ? Vdaka

asimama
7. feb 2014

je to pozitivny,ci este cakat? 😒 poradte prosim..

ellenie
7. feb 2014

@asimama este cakat, ciarky musia byt rovnake alebo ta testovacia este silnejsia ako kontrolna 🙂

lauritka
7. feb 2014

@micikatka to ma mrzi :(

lauritka
7. feb 2014

@leushkka fuka, tak to su teda cudesne testy, men sa za naj 14 dc.. ale tak pre istotu ste sa dufam, snazili.. mas to vsetko pokryte :: tazko to tam urcit. :( kedy bol vlastne vrchol LH

lauritka
7. feb 2014

@asimama este kusocek mu chyba.

asimama
7. feb 2014

@ellenie
@lauritka velmi pekne dakujem 🤐 ♥ otestujem zajtra 🙂

katka.gzd
9. feb 2014

Ahojte, testovala som tento mesiac prvy krat....prikladam vysledky od 15 - 20DC...myslite ze 18bola ovulka? mi pride ta ciarka stale slabsia ako kontrolna... Je to normalne ze po ovulke LH klesa? Vopred velmi pekne dakujem za odpovede

lauritka
9. feb 2014

@katka.gzd no vyzera to najsilnejsie toho 18 dc, cize ovu by si potom mala bud 19 dc alebo 20 dc.. ano potom LH klesa po vrchole. cize tu na priklade vidia, pozitivny test 13 dc. cize zachyti vrchol LH a 14 a15 dc su dni kedy prebehne ovulka.

monipue
9. feb 2014

Ahojte,som tu nova a potrebujem poradit. Uz vyse mesiaca si robim ovulacne testy a stale nic na nich nie je,myslim druku ciarku.Dnes rano som si robila ovulacny test a je tam taka slabunka ciarka,nie je dobre vidiet vid.foto,ale normalne je viditelna(malo,ale je tam).
Chcem sa spytat,zacina mi ovulacia,alebo uz mam po nej.Dakujem za kazdu odpoved. S pozdravom Monika.

katka.gzd
9. feb 2014

@lauritka dakujem moc za ten graf, moc pomohlo...uz len zostava otazka ci teda ozaj bola kedze pisu ze ma byt kontrolna rovnako silna ako testovacia co u mna nebolo az take silne, inak krivka zodpoveda... ja mam totiz PCO.. anovulacne cykly su mna normalna vec...toto je prvy krat po 3 rokoch co som sa odvazila testovat... zajtra mam preventivku u gyndosa tak mu to s malickou dusickou ukazem, som zvedava co povie...este raz vdaka

katka.gzd
9. feb 2014

@monipue ahoj, nepises kolky den cyklu si tie testy robis, odfoteny testik je malo na objektivnu radu...
Moja rada: maj pripravenych 10 testov, zacni testovat 11 DC (to je 11ty den od zacatia novej menstruacie) a testuj do 21DC. mas cyklus pravidelny? testy si odkladaj a na 21den ich odfot spolu aby bolo vidno ci ciarky silneju, slabnu, su rovnake....podla toho uz sa da poradit.....idealne je ak si aj meras bazalnu teplotu kazde rano, ale ja na to nemam nervy...prajem uspesne snazenie 🙂

lauritka
9. feb 2014

@katka.gzd no v domacom prostredi to zistis jedine meranim BT.. ale pozor, pri pco mozes mat prirodzene zvysenu hladinu LH a cize silne testy aj viackrat za cyklus.
ale spytaj sa lekara, ci ovu prebehla. mal by to vidiet na usg-zvysenu sliznicu, zlte teliesko.