icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritka
9. feb 2014

@monipue rano nerob ovu testiky, najskor od 10 hodiny doobedu. a druha slabsia ciarka tam moze byt cely cyklus, ako vidis na tom obrazku, prudko sa zvysi pred ovulaciou.

katka.gzd
9. feb 2014

@lauritka ved to, nerobim si velmi nadeje, ale jasne ze ma to mierne potesilo, pred tymi troma rokmi ked ma diagnostikovali som mala hormonalny profil pocas celeho cyklu uplne plochy....takze aj toto je pokrok 🙂 naozaj som zvedava co zajtra povie

smejlicka
9. feb 2014

ahojte baby. tehot. test robeny vo stvrtok negativny, dnes som 21 DPO menstruacia stale neprisla :(.

macinka92
11. feb 2014

@lucinocka kde na ebay to nemozem najst pslete mi wwwtsranjku

ellenie
12. feb 2014

@lauritka mozem sa opytat odkedy sa pocita DPO? Pozitivne ovu som mala minuly tyzden, 3 dni po sebe, na 4 den uz bola testovacia ciarka slaba, takze to mam chapat tak ze ten 4 den je vlastne 1 DPO? Diky 🙂

lauritka
12. feb 2014

@ellenie no ked sa no teoresitcky, kedze ovu byva cca do 2 dni po vrchole, len u teba sa to tazsie pocita, ked mas tri dni rovnaky test, neviem kedy bola presne ovu. ale tak pocitaj ten den ako 1 dpo,... z toho sa nestriela. 1-2 dni tam mozu lietat. 😉

katika7
12. feb 2014

10. a 11.2 co poviete na to dnes bude dalsi testik

besnota
12. feb 2014

@lauritka ahoj, tak konečne sa opäť blíži ovu, kuk, co myslíš? Je to dnes ci až zajtra bude vrchol? Mam prepadnúť drahého dnes? Pripadne môžeme aj zajtra ? Bude stačiť aj zajtra? Lebo zas začína byt chory ☹ a určite sa mu nebude chcet 😲
Dakujem Lauri za vytrvalu pomoc, začala som piť alchemilku, tak uvidím, vyzerá ze aj ovu bude o pár dni skôr.

lauritka
12. feb 2014

@besnota mas ho pozitivny, stacilo by aj zajtra, len nech nie je este viac chory.. ovulka bude cca do 48 hodin.
alechymlku uz potom mozes vynechat,

besnota
12. feb 2014

@lauritka no dakujem krasne, skúsim dnes a ked nebude chcieť, tak zajtra bude musieť 😀 som zvedavá ak nebudem tehu ci sa z tej alchemilky aj Lut.faza upraví a predlzi

lauritka
12. feb 2014

@katika7 no uz by mohol byt pozitiv dnes 🙂

katika7
12. feb 2014

@lauritka no tak vecer uvidime ze ako to bude dnes 🙂 snad uz by mohol byt pozitiv

barny
12. feb 2014

ahojte, iba tak som si povedala ze vyskusm ovulacny test, nakolko terez by som mala byt v strede cyklu, prvy som si robila vcera, sice testovacia ciarka bola silna, ale nie ako kontrolna a dnes je to takto a ja veru neviem, ale pozitivne to asi nie je stale asi skusim este zajtra ( asi to nie je ani dobre vidiet som fotograf amater )

bubulacka
12. feb 2014

@lucinocka
@macinka92 baby aj budete objednavat z tie testy? 🙂

macinka92
12. feb 2014

bubulacka ja neviem ako

macinka92
12. feb 2014

MAMICKY IDEM NA VAS S PROSBOU VCERA SOM DOSTALA MS POCITAM TAK DO SOBOTY BUDE TYCH 5 DNI OD KEDY SI MAM ZACAT ROBIT OVULACNE TESTY?KEDY MA BYT TA OVULACIA DAKUJEM VAM ZA RADY VELMI

macinka92
12. feb 2014

mamicky a este som sa chcela opytat otehotniet sa da len ked je ovulka alebo aj hoc kedy pocas mesiaca???ja mam uz v tom chaos tam tak hovoria iny onak

ellenie
12. feb 2014

@macinka92 no zacni hned po skonceni MS, aby si zistila kedy presne ovulujes. Vies niektore ovuluju hned po skonceni, niektore v strede cyklu, ine tesne pred zaciatkom MS, dokonca aj pocas menstruacie sa moze ovulovat. Takze moja rada - nakup si viac ovu testov a zacni hned po skonceni 🙂

ellenie
12. feb 2014

@macinka92 neviem o tom, zeby sa dalo otehotniet mimo ovulacie 🙂

macinka92
13. feb 2014

KOCKY A ESTE MI PORADTE AKO JE TO Z TOU BAZALNOU TEPLOTOU KED MA ZENA OVULACIU NA TEN DEN VYSTUPI CI AKO PROSIM SURNE RADY

kika691
13. feb 2014

@lauritka ahoj potrebujem radu.prvy krat robim ovu testxy.vcera bola druha ciarka slabsia,dnes su obidve uplne rovnako silne,ale teplota este nevystupila a folik ma len 14mm.takze ovu dnes asi nebude ci to ma byt test pozitivny viac dni?dik za radu.

lauritka
13. feb 2014

@kika691 ahoj, hmmm.. a folik ma len 14 mm ?? bola si na usg, to sa mi zda nejaky maly.. ale este testuj zajtra , ci nebude testovacia silnejsia. lebo folik je zrely od 20mm a kazdy den narastie cca o 2 mm..
este mozno nebude dnes vrchol ale az zajtra.. potom je ovu od vrcholu do 48 hodin.

lauritka
13. feb 2014

@macinka92 teplota ti vystupi az PO ovulacii, takze sa treba snazit este pred vystupoom.. vacsine zien pred ovulkou este vyrazne klesne BT cca 2-3 dni pred ovulkou, ale nie je to pravidlo.
preto je dobre robit aj ovu testiky plus sledovat si hlien, tie ti nepovedia ze ovu sa blizi.

lauritka
13. feb 2014

@macinka92 a este kolko-dnovy mavas cyklus ??
pri klasickom 28dnovom staci zacat robit ovu testy od cca 10-11 dc

lauritka
13. feb 2014

@barny mne sa uz zdaju rovnake 🙂

kika691
13. feb 2014

@lauritka teraz som 13dc a ovu som mavala 18dc mozno mi to aj duphaston nejak posunul na skor.alebo mozu byt aj testy zle?kedze je maly a aj teplota nizka?

lauritka
13. feb 2014

@kika691 nemyslim si,zeby boli zle - ale mozno este len bude vrchol a budes to mat silnejsie.... uvidime zajtra, testuj znova a predtym nepi cca 1,5 hodiny. nevies hodit foto , aky mas ovu testik ?

kika691
13. feb 2014

@lauritka skusim zajtra nahodit (som v tom amater 🙂)

lauritka
13. feb 2014

@kika691 staci najst kabel od fotaka 🙂 a ulozit do pc