Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@butterfly333 jarabina vtacia teda tinktura. je na zenske veci aj na plodnost. davala som si do vody rano a vecer a len do ovu som si davala .ci pomohla ta ci nie netusim ale mozno aj hej :D
Ahojte, moze byt ovu aj bez ovu bolesti ak ovu test ukazuje ?.dakujem.
Ahojte chcem sa opytat. Dnes som bola u doktora a nenasiel mi ziadne vajicko.som 13DC a cyklus mavam 28dnovi. Nechapem ovulacne testy mi vzdy ukazali ze mam ovulku okolo 18.19 DC a dnes nic. Som zmetena. Poradte co mam robit ??? Uz neviem sama. Dakujem
@laydy7777 ja som bola na folik na 11dc brala som.clostil 2x1 gyn vravela že tam nič nevidí. Ja mavam ovu na 14dc. Tak som prišla na 15dc a do rána umna prebehla ovu mala som bolesti aj ovu krv aj gyn mi potvrdil že folik praskol . Tak neviem kam gyn pozerala ked na 11dc nič a 15dc prebehla ovu.
@butterfly333 ja som z toho nestastna.ked jedno je uz ok tak zase druhe a dookola to iste len to tehu neprichadza😢
@laydy7777 to poznám no neboj hlavu hore ono to raz príde verím tomu že sa zadarí.
@butterfly333 a tebe co pomohlo aby si bola tehu?
@laydy7777 zatial nič kedže tehu nie som 3r sa nedarí,no minuly rok sa zadarilo no v 7tt to skončilo.no brala som matersku kašičku tusi idem teraz tiež obj od dalšieho cyklu tak čakam kedy pride ms a idem ju skusit znova.
To som mala aj ja ale dlho som to nemala. Teraz som objednala si inofolik v tabletach ze je to dobre aj doktor mi povedal.
@laydy7777 ten inofolic combi? Ja beriem fertipronu niečo podobne ako inofolic len to má viac vitaminov a je lacnejší.
@butterfly333 ano ten. Doktor povedal ze to je novinka a ma dobre skusenosti s tym. Uz obetujem tie peniaze len aby to vyslo .
@laydy7777 no je to ozaj dost drahe no hlavne aby pomohlo ja tiež už skušam všetko možne,
ahojte dievcata😉
Pozitivne ovu testy este neznamenaju ze ovulka musi prebehnut. Ukazu nam iba,ze LH sa zvysi,tada by mohlo dojst ku prasknutiu foliku,ale nemusi. A niekedy aj praskne,ale moze byt prazdny. Kazda zena,aj ked normalne ovuluje moze mat za svoj zivot par anovulacnych cyklov. To je uplne prirodzene.
@kakatulik presne ako píšeš moja ja mám tie anovulačne každy mesiac,😨

@sofija18 oddych určite potrebuješ, ale úprimne vieme to aj realizovať ...ked ta naša túžba je silnejšia ako náš rozum, aj keď je pravda, že ak psychika nie je v súlade s našim telom, tak oddych je velmi dobre riešenie dostať sa na tú správnu cestu, cestu k úspechu.❤ prajem ti veľa síl, prekonať tie prekážky a veľa štastia na tej správnej ceste za šťastím ❤