Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@ria294 no to bude vysvetľovať tie 2 kilečká navrch 😀
Mňa co skôr trápi sú tie bolesti co mam skoro cely cyklus. Ved to neni normálne, predtým som ani ovu neregistrovala. Teraz ma boli stále a dokonca také tlaky ako cez MS cítim skoro cely mesiac, no tento týždeň nenormálne bolesti.
Mne inofolic naopak veľmi pohol hneď prvý cyklus 🙂
Baby mozem jest pred ovulacnym testom? Viem ze 2 hodky cca nepit a neist na wc.dakujem 🙂
@trblietava samozrejme 🙂
@mokilkoahoj. Ty si brala prasky inofolik alebo pirule. Mne doktor povedal ze pirule su lepsie.
@nikusiak9
@cvikla12 Ahojte kocky, este sa vam chcem opytat, ked som si dnes robila ovulacny test a vysiel uplne negativny, bola tam len ta jedna kontrolna ciarka, ma vyznam si robit zajtra ovulacny test? Nebude ta ciarka tmavnut postupne? Ci moze sa stat ze uz bude test pozitivny? alebo staci ked si urobim druhy test v utorok? VDAKA!
@15tibetan3 napriklad mne tmavne postupne, ale ja mam cely cyklus obe ciarky, len intenzita farby sa meni
@15tibetan3 moja ten tes nemusí tmavnuť postupne. Môže byť pozitívny z jedného dňa na druhý takže byť tebou robím test každý deň
Ahojte, chcem sa opýtať, chceme sa so snubencom posnažiť o malé a kedže mám nepravidelný cyklus (posledný 57 dní a predposledný 41) a netuším presne kedy mám plodné dni chcem sa poistiť ovulačnými testami...viete mi poradiť odkedy sa mi treba začať testovať? Minulý cyklus nejakým zázrakom som sa tromi testami trafila do plodných dní ale nechcem riskovať 🙂

@kakatulik a už máš všetko zariadené ? A čo stres už si to uvedomuješ , alebo to ešte len príde 😉