icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

ria294
7. apr 2017

@kakatulik a už máš všetko zariadené ? A čo stres už si to uvedomuješ , alebo to ešte len príde 😉

ria294
7. apr 2017

@linda1984 mne inofolik uplne rozhádzal cyklus, skrátil mi ho a mávala som ms na 20deň. Tak mne nepomohol.

kakatulik
7. apr 2017

@ria294 nic si neuvedomujem a stres sa pomaly zacina🙂

ria294
7. apr 2017

@kakatulik tak ti prajem toho stresu čo najmenej, aby si si svoju svadbu naozaj užila, bola šťastná a zapečatila to maličkým voňavým prírastkom , ktorý naplní tvoj život radosťou a materinskou láskou ❤

linda1984
7. apr 2017

@ria294 fuha, to vážne? Ja ho beriem druhy cyklus teraz a je pravda, že minulý som dostala o tri dni skôr a teraz zase mam bolesti brucha od pondelka, dnes som mala dostať a nič. Ale už mám len pár sáčkov, tak to doberiem a hotovo.

ria294
7. apr 2017

@linda1984 no mne to naozaj nepomohlo, ako ak niektorým babám, ale zase sú aj take, ktorým to pomohlo a sú tehu. Ja osobne si myslím, že skôr pomáha takým, ktoré majú problém PCOS . Ale naozaj to je môj názor a ešte môj postrech , priberá sa z neho.

linda1984
7. apr 2017

@ria294 no to bude vysvetľovať tie 2 kilečká navrch 😀
Mňa co skôr trápi sú tie bolesti co mam skoro cely cyklus. Ved to neni normálne, predtým som ani ovu neregistrovala. Teraz ma boli stále a dokonca také tlaky ako cez MS cítim skoro cely mesiac, no tento týždeň nenormálne bolesti.

sofija18
7. apr 2017

@ria294 to som pred vianocami v tescu splašila 😂

kakatulik
7. apr 2017

@ria294 dakujem ti velmi pekne😘
Veru,to by bolo uzasne,ale nechame to aj na vyssiu moc. My samozrejme urobime vsetko.co je v ndsich silach.😉

ria294
7. apr 2017

@linda1984 ano to môžeš mať od inofolicu, môžu sa ti vytvárať foliky, a znašaš to citlivejšie, nakoľko vaječníky pracujú intenzívnejšie. Ja som pri užívaní mávala bolesti prsníkov a take tlaky v podbrušku , užívala som jeden rano s jeden večer .

linda1984
7. apr 2017

@ria294 aj ja prvé dva týždne dva krát denne, ale keďže som mala bolesti a nejako sa mi to nezdalo, začala som len jeden ráno... Už sa teším kedy ho doberiem. A tak som tomu dávala šancu 😕

linda1984
7. apr 2017

@ria294 a ešte gynex kvapky som užívala popri tom, 3 týždne, týždeň pauza. A zmiernil mi bolesti menštruačné, čo bolo super keďže ja mam veľmi veľké kŕče, aj zimnicu, teplotu, zvraciam, preháňa ma a pomohlo mi to aspoň v tom.

ria294
7. apr 2017

@linda1984 tie kvapky sú super, vyrovnávajú hladinu hormónov, tlmia bolesti pri ms, prekrvuju maternicu aj vaječníky .

mokilko
8. apr 2017

Mne inofolic naopak veľmi pohol hneď prvý cyklus 🙂

trblietava
8. apr 2017

Baby mozem jest pred ovulacnym testom? Viem ze 2 hodky cca nepit a neist na wc.dakujem 🙂

mokilko
8. apr 2017

@trblietava samozrejme 🙂

laydy7777
8. apr 2017

@mokilkoahoj. Ty si brala prasky inofolik alebo pirule. Mne doktor povedal ze pirule su lepsie.

mokilko
8. apr 2017

@laydy7777 pirule. Inofolic combi. Od neho sa nepriberá.

gabcca
8. apr 2017

14 DPO a uz je aj ovu testik krásny 🙂

laydy7777
9. apr 2017

@mokilko aj ja ich mam objednane. A tebe sa hned potom aj zadarilo?

bevab
9. apr 2017

@cvikla12 musim sa pochvalit. Dnes je test krasne pozitivny. Teplota bola rano vsak este dole na 36,5. Snazilkovali sme vo stvrtok a vcera a budeme asi dnes a zajtra. Uvidime. Som zvedava na teplotu ci sa zmeni.

cvikla12
9. apr 2017

@bevab a včerajší testik si mala aký?

bevab
9. apr 2017

@cvikla12 tie posledne 2 su zo vcera.

cvikla12
9. apr 2017

@bevab no super krásne testiky tak ešte ako si napísala dva dni sa ešte potulkajte pre istotu. Šak ja som ti písala že mi sme poistovali 5dní po sebe od pozitívneho testu 🙂 držím palčeky a posielam tehu bacilky 😉

bevab
9. apr 2017

@cvikla12 dakujeeeem ❤

cvikla12
9. apr 2017

@bevab nemáš za čo 😍

15tibetan3
9. apr 2017

@nikusiak9
@cvikla12 Ahojte kocky, este sa vam chcem opytat, ked som si dnes robila ovulacny test a vysiel uplne negativny, bola tam len ta jedna kontrolna ciarka, ma vyznam si robit zajtra ovulacny test? Nebude ta ciarka tmavnut postupne? Ci moze sa stat ze uz bude test pozitivny? alebo staci ked si urobim druhy test v utorok? VDAKA!

elly23
9. apr 2017

@15tibetan3 napriklad mne tmavne postupne, ale ja mam cely cyklus obe ciarky, len intenzita farby sa meni

cvikla12
9. apr 2017

@15tibetan3 moja ten tes nemusí tmavnuť postupne. Môže byť pozitívny z jedného dňa na druhý takže byť tebou robím test každý deň

ersp
9. apr 2017

Ahojte, chcem sa opýtať, chceme sa so snubencom posnažiť o malé a kedže mám nepravidelný cyklus (posledný 57 dní a predposledný 41) a netuším presne kedy mám plodné dni chcem sa poistiť ovulačnými testami...viete mi poradiť odkedy sa mi treba začať testovať? Minulý cyklus nejakým zázrakom som sa tromi testami trafila do plodných dní ale nechcem riskovať 🙂