Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Ahojte. Chcem sa poradit. Dn
Ahojte. Chcem sa poradit. Dnes som bola u doktora. 16Dc co by som mala mat ovulaciu a moje folikuli mali len 10mm co je dost malo. Povedal ze mi nedozrievaju vajicka. Poradte co je na to dobre. Je mi z toho do placu uz a pochybujem ze niekedy budeme mat vlastne dieta.
@laydy7777 ahoj mne lekárka povedala pri prvom plánovanom tehu že mám rovnako veľké vsetky vajíčka a žiadne neni schopné oplednenia lebo by malo byť väčšie než druhé aby mohlo byť oplodnené ..predpísala mi duphaston hormón ktorý pomáha tehotniet a zadarilo sa no bohužiaľ môj príbeh sa končí tragicky lebo babo málo VVCh a tvarovu dysmorfiu ...takže začíname odznova dúfam že s lepším koncom a tebe prajem aby si nevesala hlavu a skúsila sa opytat na nejaké tie hormóny 😉
@laydy7777 myslím že by si mala ešte počkať a skúsiť to prírodnou cestou máš ešte šancu a nakoniec sa pošťastí uvidíš nevzdávajte sa ...tie reči o umelom oplodnení nepocuvaj mám kamošky ktoré do toho vrazili kopu peňazí a výsledok nikde samozrejme česť výnimkám...veľa robí aj psychika takže sa nestresuj a myslí pozitívne
@laydy7777 ja som minulý cyklus pila sumive tablety magnezium+B6 a zatial ti neviem naisto povedat, lebo meram treti cyklus a prvy uplne od začiatku a pred tym som mala 11lf a ked som to brala sa posunula na 14, a z toho tazko usudit, ked tak kratko meriam, no mne raz aj obvodná odporucila B6 kvoli krvinkam

@ersp a vtedy si mala kolky DC ovulaciu?Podľa toho sa odraz 😊