Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Baby mam na Vas otazku pre tie skusenejsie, moze ovplyvnit masaz a bankovanie bt? Vcera popoludní som bola na obe, dva v jednom a rano mi vyskocila teplota o 0,4 stupna a som uz dnes treti den po ovu...mate s tym niektora skusenost?
@elly23 Mne masaz neovplyvnila.
dievčatá, vy ste tu také odborníčky na ovuláciu, idem si k vám po radu... pred pôrodom som mávala 28-dňový cyklus a pozitívny ovu test tak na 12. - 13. DC... bolesť pri ovu som necítili a hlien som nikdy nevedela pozorovať... teraz som 7 mesiacov po pôrode a 16. 3. som dostala prvýkrát menzes. Tak som si potom robila ovu testy tuším až po 15. DC a stále negatívne... a zrazu v piatok na 23. DC poobede silná bolesť vaječníkov a test úplne pozitívny... a teda moja hlavná otázka, táto bolesť, to je len príprava na ovuláciu alebo už samotná ovulácia? a ako dlho potom je žena ešte plodná?
@ejuska2586 lebo po bankovani mi povedala slecna, ze mozem mat vecer zvýšenú teplotu a zimnicu, teplotu som vecer nemerala, ale zimnicu som mala, tak preto sa pýtam
@elly23 Tak potom z toho potom hej. Lebo aj ked si chora, tak to bazalku ovplyvni.
@lienka175 Najlepšie ti ovuláciu potvrdí bazálna teplota. Ale mamal by prísť od 12 do 48 hodín po poslednom pozitívnom teste (môže byť pozitívny aj viac dní za sebou). Bolesť aj hlien nemusia presne sedieť na ovuláciu.
@lienka175 toto je fakt imdividualne. Bolest by mala by byj asi pocas ovulky,ked praskne folikul,ale moze byt aj az po,kedy sa vyleje folikularna tekutina do dutiny brusnej a to boli. Vajicko by malo zit do tych max.24hodin,ale kedze sa to neda urcit100%tne,tak sa to posuva na 4dni po ovulke.
@ejuska2586 @kakatulik @lauritka čiže myslíte, že keď v piatok poobede som mala silnú bolesť a úplne pozitívny test a včera večer sme mali s manželom sex, je ešte šanca otehotnieť?
@maruska1170 ano je to možne. niekedy sa to posunie.
@lienka175 Ako píše lauritka - je to na hrane.
@lauritka @ejuska2586 no ja tentokrát dúfam v ten opačný scenár, že sme to už netrafili, lebo mám doma dve maličké deti... dnes som mala taký hustý hlien, to znamená čo?
Ahojte zienky, pred rokom a pol som tu kupila ovu a tehu testy najde sa tu este slecna alebo pani ktora ich predavala?
@iwulqa
Testy predavaju @lauritkatesty,alebo
@korytnacka1980 tusim,alebo tak nejak.
Ahojte, dnes mi vyšiel pozitívny ovu test, som 15DC (ovu mám tento mesiac nezvyčajne skoro), Najväčší pokles teploty som mala včera (14DC 35,97), dnes 36,4, oba dni bielkový výtok. Sex sme mali od piatka do nedele (vrátane), myslíte, že to na tehu stačí?? Tieto dni mám partnera opäť preč, ale počula som, že spermie sa vedia dlhšie držať v tele, tak myslíte, že 4 dni by mohli prežiť??
@lauritka... ešte sa Ťa chcem spýtať, ak tá silná hodinová bolesť v piatok poobede bola už samotná ovulácia, tak bola ešte nejaká šanca v pondelok večer (po viac ako 72 hodinách) otehotnieť? minulý mesiac som dostala MS 10 dní po tejto bolesti, preto si myslím, že to je už skôr samotná ovulácia ako iba príprava na ňu... mätie ma iba ten pozitívny ovu test, myslela som, že ten musí byť pozitívny tak 2-3 dni pred ovu, nie už v jej priebehu, či?
Ahojte. Takze inofolik combi nasadeny.B6 vitamin kupeny aj s fytosojou. Teraz to uz musi vyjst. 😉
@miskatomi áno je pozitívny

Ahojte chcem sa spytat je mozne aby ovulacia prisla v 44 DC? 😕 4 dni som mala hlien bielkovinaty posledny den teda na 44 DC mega hlien a dneska uz ani stopa po hliene zatial moje teploty sa pohybuju 36.2 36.3 a zajtra uz uvidime posledna menstruacia 25.2 beriem inofolic combi