icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

alilka
9. apr 2017

@ersp a vtedy si mala kolky DC ovulaciu?Podľa toho sa odraz 😊

ersp
9. apr 2017

@alilka teraz som mala 47 DC..

elly23
9. apr 2017

@ersp ja som mala podobne a testovat som zacala okolo 22DC

ersp
9. apr 2017

@elly23 dakujem.asi aj ja dako.okolo 20-25 DC zacnem

mokilko
9. apr 2017

@gabcca mojaaa čo to? 🙂 Aky pekný testik

gabcca
9. apr 2017

@mokilko dakujem ano je krasny pasuje k tym tehu 🙂

mokilko
9. apr 2017

@gabcca jeeeeeeej 🙂 ja sa rozplačem 🙂 gratulujeeeem 🙂 ❤🤰

gabcca
9. apr 2017

@mokilko dakujem moja aj ja sa tesim ale aj bojim 🙂 ale asi je to normalne. Tesim sa k doktorovi

elly23
9. apr 2017

@mokilko asi som mimo, ale ved ten test je uz z 10 stran dozadu a uz si sa tesila z toho tehotenskeho 😀 ci? Je super, ze sa dalsej podarilo pomocou ovu 😉

elly23
9. apr 2017

@mokilko a tebe sa ako darí? Všetko v poriadku? 🙂

mokilko
9. apr 2017

@elly23 "10" strán dozadu bol digitálny,moc sa teším ako
@gabcca stmavol testik.

mokilko
9. apr 2017

@elly23 zatiaľ sa cítim totálne tehotne. Navyše prišli aj nevoľnosti. Čo sa mi nikdy predtým nestalo. Zrovna teraz by som potrebovala kludne tehu a ono toto 🙂 ale v pohodke,sa teším na ďalšie sono. To už budem v 9tt tak aj obrázok bude snáď krasny

gabcca
9. apr 2017

@mokilko super

elly23
9. apr 2017

@mokilko moju sestru tiez trapia nevolnosti :( a dost skoro je v 7tt, kazde tehu je ine ;)

laydy7777
10. apr 2017

Ahojte. Chcem sa poradit. Dn

laydy7777
10. apr 2017

Ahojte. Chcem sa poradit. Dnes som bola u doktora. 16Dc co by som mala mat ovulaciu a moje folikuli mali len 10mm co je dost malo. Povedal ze mi nedozrievaju vajicka. Poradte co je na to dobre. Je mi z toho do placu uz a pochybujem ze niekedy budeme mat vlastne dieta.

natalyy15
10. apr 2017

@laydy7777 ahoj mne lekárka povedala pri prvom plánovanom tehu že mám rovnako veľké vsetky vajíčka a žiadne neni schopné oplednenia lebo by malo byť väčšie než druhé aby mohlo byť oplodnené ..predpísala mi duphaston hormón ktorý pomáha tehotniet a zadarilo sa no bohužiaľ môj príbeh sa končí tragicky lebo babo málo VVCh a tvarovu dysmorfiu ...takže začíname odznova dúfam že s lepším koncom a tebe prajem aby si nevesala hlavu a skúsila sa opytat na nejaké tie hormóny 😉

laydy7777
10. apr 2017

@natalyy15 to mi je luto. Dufam ze sa vam zadari a stastne to dopadne. Vies ja uz som z toho vsetkeho na dne. Objednala som si inofolik snad pomoze . ked mi zacal hovorit doktor o umelom oplodneni tak to ma dorazilo uplne.

kakatulik
10. apr 2017

@laydy7777 ake dlhe mavas cykly. Nie kazda ma ukazkove 28-30dnove. Na tvojom mieste by som zacala prirodnymi pripravkami ako napr.alchemilka,vcelia materska kasicka a meraj si bazalnu teplotu. Takto najlepsie zistis ci ovulujes.
Neboj nie si prva a ani posledna.😉

natalyy15
10. apr 2017

@laydy7777 myslím že by si mala ešte počkať a skúsiť to prírodnou cestou máš ešte šancu a nakoniec sa pošťastí uvidíš nevzdávajte sa ...tie reči o umelom oplodnení nepocuvaj mám kamošky ktoré do toho vrazili kopu peňazí a výsledok nikde samozrejme česť výnimkám...veľa robí aj psychika takže sa nestresuj a myslí pozitívne

laydy7777
10. apr 2017

@kakatulik matersku kasicku beriem. Teraz idem na inofolik. Cyklus mavam 30dnovy. Ked robim ovu testy vyjdu mi pozitivne okolo 20teho dna a povedal ze to je neskoro.uz neviem co robit. Caj pijem vitamin e uzivam aj zinok

laydy7777
10. apr 2017

@natalyy15 nejde mi do hlavy ze ako ich nemozem mat dost velke kedsom bola uz 2 krat na pregnyle a teraz mi povie ze neovulujem.nechapem. len co ma zase zdeptal a zobral vsetku nadej.

kakatulik
10. apr 2017

@laydy7777 zacni merat BT. Uvidis ze si to pekne odsledujes.
Ak ovulujes oknlo toko 20DC tak mas kratku LF. Toto tu dievcata riesia pyridoxinom,ale pozor! Zvysuje chut do jedla.

laydy7777
10. apr 2017

@kakatulik meriavam aj teplotu vzdy sa mi vysplha na 37 inak mavam 36.7 tak si myslim ze ovulujem a doktor ma vysmial ked som mu to povedala ze on vidi nieco ine....

elly23
10. apr 2017

@laydy7777 keď mas kratku lf len 10 dni tak je to malo, ovu mozes mat, ale kvoli krátkej faze sa nedari... idel je 12-14 tusim, musis ju predlzit...ja som brala magneziu + B6, B6 je pyridoxin, a lekari toho vela nahovoria

laydy7777
10. apr 2017

@elly23 a pomohlo ti to? ?

kakatulik
10. apr 2017

@laydy7777 presne,ked sa lekarom nechce tak toho nahovoria. ja si myslim,ze ovulujes neskor a potrebujes predlzit LF. Pri kratkej LF ty aj otehotnies,ale embryjko sa nema cas uhniezdit. skus ten B6 pyridoxin.

laydy7777
10. apr 2017

@kakatulik a to mozem uzivat cely mesiac? Neni tam pauza pocas ovulacie? Staci 1 denne? Este som o tom nepocula tak sa vypytujem. Dakujem za nazor svitla mi aspon nejaka nadej.

elly23
10. apr 2017

@laydy7777 ja som minulý cyklus pila sumive tablety magnezium+B6 a zatial ti neviem naisto povedat, lebo meram treti cyklus a prvy uplne od začiatku a pred tym som mala 11lf a ked som to brala sa posunula na 14, a z toho tazko usudit, ked tak kratko meriam, no mne raz aj obvodná odporucila B6 kvoli krvinkam

kakatulik
10. apr 2017

@laydy7777 ano cely mesiac. To ge len vitamin z radu B. A treba uzivat väcsiu davku. Na zaciatku aj 100mg a ked sa to upravi t6k zvysit. Ty nevesaj hlavu . Pojde to.