Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Potrebujem poradit s Fertil Control easy, mate niektora? 😀
@majuskabobi to je čooo ? 😀
@slniecko527 su tri moznosti.
1.ze uz ovulka bola
2.ze sa ti posunula
3.alebo mas velmi kratku LF,co by bold ta najhosia varianta.
@kakatulik moja nevieš mi poradit možem brat fytosoju a inofolic naraz??
@lauritka ani sa nepytaj 🙂) dva dni do ms,a furt mi ukazuje to "papradie" akoze "plodne dni".. Som zmetena 🙂)
Jesus,zmatena 🙂)
@butterfly333 fuhaaa,ale asi ano. Uvidis co to urobi,aj ked ja by som inof.pocas soje vynechala a brala ho pred a po. Ale na mna posobi zle. Kedze ty ho znasas dobre,bude to asi jedno.
@lauritka jaj,ty nevies co to je🙂)
To je take kolecko,nieco ako ovulacny mikroskop
@kakatulik ved ked sa mi asi netvoria vajíčka alebo su nekvalitne tak skusim to oboje uvidím ak to nepomože ja už kašlem na to.
@majuskabobi nie 😀 a ako to funguje
@butterfly333 kočka zmazala prispevok, cize stale merias ? ukazuje ze mavas anovulaky či ?
@lauritka no tak rano,resp.pocas dna na sklicko dzabnes trochu sliny,nech vyschnut,a potom si to sklicko natocis smerom do svetla(najlepšie umeleho),a ked vidis rovne palicky-neplodne dni, ak su take hviezdicky,papradie -plodne dni..
🙂)
@majuskabobi jaj aha čiže rovnako ako ten ovu mmikroskp.. no a ukazuje ti to dobre ?
@lauritka no pozri moj graf terajší a taketo mávam.každy mesiac
@butterfly333 ved to maš pekne
@lauritka kupila som tento mesiac,zatial sa zoznamujem,musim sa naucit odhadnut mnozstvo pluvanceka :-P
Koksoo,ja mam max teplotu 36,7 i ked je meriam nepravidelne,kvoli nocnym 🙂
@lauritka ano a taketo mavam každy cyklus no a nedarí sa. Gyn že sa mi tvorí malo folik a asi nekvalitne vajíčka preto sa nedarí. Lebo všetko umna ok aj mm.
@butterfly333 no ved skus. S tou VMK si uz zacala?
@butterfly333 tak skus najprv ten inofolic.
@kakatulik este nie moja nezačala čakam na ms zajtra má prist.
@lauritka to bariem od januára fertipronu to je skoro to iste čo inofolic len ma viac vitaminov.
@butterfly333 ale minulý mesiac si klesla pred ms nie ?teraz to mas ozaj pekne
@butterfly333 vajicka sa'tvoria a aj ovulujes. Inak by si nemala taky vzostup teploty. Problem bude niekde inde.
@lala1501 no je hore ale zajtra bude isto dole. Uvidím zajtra.
@kakatulik tvoria ale asi nekvalitne gyn vravel že iny problem nevidí. Tak ja už neviem.
@butterfly333 drzim ti palce aby neklesla viem koľko sa u snazis tak nexh to tam konecne je🙂
@lala1501 dakujem moja uvidím teda čo bude ráno. Snád sa aj mne konečne zadarí. Inak dnes som hladkala segre bruško je v 17tt tak snad to prinesie štastie. Ked nie teraz tak tento rok určite.

@kakatulik nieje to už neskoro? moje cykly sú 29-30 dní