Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lala1501 moja a ako sa berie ten agnucaston? Kazdy den cely mesiac či pred ovu po??
@butterfly333 ahojky 😘ja som brala dve balenia po sebe v kuse. Každý deň 1tbl. Ale mne nepomohol... 😑ale vyskúšaj, je to na prírodnej báze, tak uškodiť neuškodí 😘bodaj by tebe pomohol ❤👍držím palce
@sofija18 skusim no už skušam všetko možne. Dnes 1dc tak čakam na 3dc a začnem brat tu fytosoju uvidim či niečo pomože. A ty moja ako si na tom?
@butterfly333 kazdy den jednu tbl aj pocas ms🙂
@butterfly333 chápem... ja som takisto poskusala bars co... no dnes som 13 DC, robím ovu testiky (ale len zo zvedavosti) ešte beriem ten Eurhyrox od lekára (mam ho do cca júna) a čakáme co bude 😘 pila som alchemilku od 1DC do vcera ( ta mi aj zmierňuje bolesti pri MS) a laskujeme každý deň 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈Vsak ked uz tak na poriadok 🙈
Az sa trasiem
Ahojte. Chcem sa opytat doktor mi povedal ze tento mesiac neprebehla ovulka. Ze mam vyskusat inofolik a potom laparoskopiu. Ake mate skusenosti s tymto. Co mi poradite. Mam inofolik tablety spolu s fytosojou.pomoze to? A este jedna otazocka ked som nemala ovulku nepride mi ani mrcha ci to od toho nezavisi???
Este musim pockat je to skoro, ale neverim este stale
Ahojte dievčata chcela by som sa opýtať ako funguju ovu testy kedy je test pozitivny a kedy sa treba snažiť od pozitivneho ovu testu, ktorá čiarka má byť silnejšia alebo rovnako silné? dakujem mata

@mokilko určite pozri, mava aj rozne prednasky spojené s diagnostikou diastazy po celej SR 😉 Väčšinou sa treba prihlásiť, lebo je o to velky zaujem a fakt krásne upravuje diastazu pomocou určitých cvikov 🙂