Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Ďakujem, ja som ešte stále v tom, že neverím 😀 V nedelu oslavujeme prve vyrocie svadby, manzel dostane krasny darcek 🙂 Inak bolia ma prsia, sem tam mam krce v bruchu a to je asi tak vsetko. Dnes ma zacalo boliet hrdlo tak uz len slana voda...Tesim sa, ale zatial potichucky, dufam, ze vsetko bude v poriadku
Jasne pridam neskor ak nevadi, teraz som vstala 😀 idem do obchodu a po raňajkách pridam 😉 ale drzia sa hore 🙂
👏🙏👶😍
Akurat riesim mensiu dilemu, ja viem, ze este som len 12DPO, ale kedy ist k dr? Ide o to, ze ja mam fyzicky narocnu pracu a bezne dviham v praci do 25kg aj to patri medzi rizikove prace, nechcem byt pn ani na rizikovom byt, ale ked pojdem skor k dr da mi aspon nejaky papier do prace, aby som mohla dat zamestnavatelovi nejaky doklad, ze som tehotna??? Lebo u mna nema zmysel cakat do tretieho mesiaca...☹ Su dni v praci, ked je to sialenstvo a nemozem tak dlho cakat...Poraďte
Yyyeeeess konečne sa to tu začína pekne rozbiehať s pozitívnymi testami a tehulkami 😁😁 tak už len dock aj ja mrchu hnusnu a idem zasa na to 😉
@alilka V mojom pripade asi pomohla alchemilka, ktoru som pila kazdy den od zaciatku ms do ovulky + kyselina listova 🙂))) Drzim palce nech aj tebe sa podari 🙂 a musim sa priznat Ja som cakala normalne ms teraz, velmi sme sa nesnazili, par dni dozadu som mala uz depky, som chcela so vsetkymi testami skoncit aj s meraniami teplotami(kto ma kazde rano sa budit o piatej len aby si zmeral teplotu), som uz vyslovene cakala na ms, ze este jeden cyklus pomeram a idem k dr, ze dost bolo snazenia, nech ma vysetria na vsetko 😀 😀 😀 plus depky, ze vsetci v rodine cakaju prirastky a my furt nic...
Gratulujem Vám baby 😊😊 najväčšia radosť, nech všetko dopadne dobre,držím vám palce
Aj my sa snažíme o bábätko,od januára... Doteraz nič😐😐 teraz v apríli skúšam ovu testy, dúfam že nám pomôže,a budú dve čiarky 😚 prikladám vám foto od včera a dnešný.. čo si myslíte??Poraďte prosím, nevyznám sa v tom
Ďakujem
@anditcc Oba sú pozitívne. Dnes by som sa snažila. A potom ešte podľa možností aj zajtra - pozajtra. Ovulka by mala byť od 12 do 48 hodín od posledného pozitívneho testu.
@ejuska2586 ďakujem pekne, ale keď pozrem na tú druhú fotku,čo bolo dnes, tak tam prvá čiarka je slabšia ,či nie??! Tak podľa toho to už je negativny .. alebo ja už neviem 😐 včera sme sa snažili ,tak skúsime aj dnes,uvidíme 😉
@anditcc Hej, je slabsia, ale podla mna stale pozitivna. Kludne este poistite.
@epelino no snazili sme sa presne rok, ale do decembra to bolo bez ovu testov a bez merania bt, od som merala bt a potom som zacala ovu testy, ale ovu testy druhy mesiac, cize na druhy krat vyslo z ovu testami 🙂
@cvikla12 inak ako teraz mam pocitat tyzden tt?? :-/ Kedze nemam 28 dnovy cyklus, ale 40, podla poslednej ms vychadza podla kalkulacky 5tt a podla datumu oplodnenia 3tt O🙂 zajtra volam na gynekologiu, lebo menim lekarku, tak sa objednam ak sa bude dat na utorok ak som 5tt a piatok ak 3tt..a uvidime, co dalej 🙂

@elly23 supeeeer gratulujem😘