icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lala1501
20. apr 2017

@elly23 supeeeer gratulujem😘

lala1501
20. apr 2017

@elly23 aky mas graf teplot mozes odfotit ?

elly23
20. apr 2017

Ďakujem, ja som ešte stále v tom, že neverím 😀 V nedelu oslavujeme prve vyrocie svadby, manzel dostane krasny darcek 🙂 Inak bolia ma prsia, sem tam mam krce v bruchu a to je asi tak vsetko. Dnes ma zacalo boliet hrdlo tak uz len slana voda...Tesim sa, ale zatial potichucky, dufam, ze vsetko bude v poriadku

elly23
20. apr 2017

Jasne pridam neskor ak nevadi, teraz som vstala 😀 idem do obchodu a po raňajkách pridam 😉 ale drzia sa hore 🙂

mokilko
20. apr 2017

@elly23 No vidiiiis 🙂 hovorili sme ti 🙂 gratulkaaa 🙂 bože ako sa teším ako sa tu roztrhlo vrece s tehulkami

myska999
20. apr 2017

@elly23 super! 🙂 držím palce 🙂 gratulujem

elly23
20. apr 2017

prikladam este moj graf

lauritka
20. apr 2017

👏🙏👶😍

elly23
20. apr 2017

Akurat riesim mensiu dilemu, ja viem, ze este som len 12DPO, ale kedy ist k dr? Ide o to, ze ja mam fyzicky narocnu pracu a bezne dviham v praci do 25kg aj to patri medzi rizikove prace, nechcem byt pn ani na rizikovom byt, ale ked pojdem skor k dr da mi aspon nejaky papier do prace, aby som mohla dat zamestnavatelovi nejaky doklad, ze som tehotna??? Lebo u mna nema zmysel cakat do tretieho mesiaca...☹ Su dni v praci, ked je to sialenstvo a nemozem tak dlho cakat...Poraďte

mokilko
20. apr 2017

@elly23 ja som presne kvôli tomuto riešila pri dcérke doktora hneď ako som mala pozit.test. ja som síce nedvíhala tazke ale mala som nočné veľmi často. A nebol najmenší problém s papierom. Treba asi radšej ísť.

alilka
20. apr 2017

Yyyeeeess konečne sa to tu začína pekne rozbiehať s pozitívnymi testami a tehulkami 😁😁 tak už len dock aj ja mrchu hnusnu a idem zasa na to 😉

elly23
20. apr 2017

@alilka V mojom pripade asi pomohla alchemilka, ktoru som pila kazdy den od zaciatku ms do ovulky + kyselina listova 🙂))) Drzim palce nech aj tebe sa podari 🙂 a musim sa priznat Ja som cakala normalne ms teraz, velmi sme sa nesnazili, par dni dozadu som mala uz depky, som chcela so vsetkymi testami skoncit aj s meraniami teplotami(kto ma kazde rano sa budit o piatej len aby si zmeral teplotu), som uz vyslovene cakala na ms, ze este jeden cyklus pomeram a idem k dr, ze dost bolo snazenia, nech ma vysetria na vsetko 😀 😀 😀 plus depky, ze vsetci v rodine cakaju prirastky a my furt nic...

anditcc
20. apr 2017

Gratulujem Vám baby 😊😊 najväčšia radosť, nech všetko dopadne dobre,držím vám palce
Aj my sa snažíme o bábätko,od januára... Doteraz nič😐😐 teraz v apríli skúšam ovu testy, dúfam že nám pomôže,a budú dve čiarky 😚 prikladám vám foto od včera a dnešný.. čo si myslíte??Poraďte prosím, nevyznám sa v tom
Ďakujem

alilka
20. apr 2017

@elly23 ďakujem 😁 ja čakám na ms,lebo nám sa zadarilo hneď tretí mesiac,v ten som pila aj ja alchemilku ,ale žiaľ bolo to mimomaternicove..Preto čakám..Som 3tyzdne po operácii a odobratí vajcovodu..

ejuska2586
20. apr 2017

@anditcc Oba sú pozitívne. Dnes by som sa snažila. A potom ešte podľa možností aj zajtra - pozajtra. Ovulka by mala byť od 12 do 48 hodín od posledného pozitívneho testu.

anditcc
20. apr 2017

@ejuska2586 ďakujem pekne, ale keď pozrem na tú druhú fotku,čo bolo dnes, tak tam prvá čiarka je slabšia ,či nie??! Tak podľa toho to už je negativny .. alebo ja už neviem 😐 včera sme sa snažili ,tak skúsime aj dnes,uvidíme 😉

ejuska2586
20. apr 2017

@anditcc Hej, je slabsia, ale podla mna stale pozitivna. Kludne este poistite.

epelino
20. apr 2017

@elly23 gratulujem k tehu a kolko ste sa snazili ak sa smiem spytat?

cvikla12
20. apr 2017

@anditcc mi sme sa snažili od novembra a v januári som testovala ovu testami a nám pomohli v januári som mala Ms na posledy a zajtra už začínam 16tt 😘 držím palčeky aby si bola ten istý prípad ako ja a ovu testy pomôžu otehu 😘

cvikla12
20. apr 2017

@elly23 kľudne choď čím skôr ja pacujem v rizikovom zamestnaní a teraz som síce na rizikovom tehu ale pri prvom som dostala papier keď som bola v 8tt že je môj zamestnávateľ povinný mi upraviť prácu tak aby neublížila mne a dieťatku. Tam Dr vypísala čo nemôžem robiť

elly23
20. apr 2017

@epelino no snazili sme sa presne rok, ale do decembra to bolo bez ovu testov a bez merania bt, od som merala bt a potom som zacala ovu testy, ale ovu testy druhy mesiac, cize na druhy krat vyslo z ovu testami 🙂

@cvikla12 inak ako teraz mam pocitat tyzden tt?? :-/ Kedze nemam 28 dnovy cyklus, ale 40, podla poslednej ms vychadza podla kalkulacky 5tt a podla datumu oplodnenia 3tt O🙂 zajtra volam na gynekologiu, lebo menim lekarku, tak sa objednam ak sa bude dat na utorok ak som 5tt a piatok ak 3tt..a uvidime, co dalej 🙂

epelino
20. apr 2017

@elly23 tak super ze to vyslo aj ked po roku.tesim sa s tebou.my teraz 7.mesiac a treti skusam ovu testy...verim, ze raz to vyjde ☹

elly23
20. apr 2017

@epelino dobra je kombinacia bt aj ovu testy, lebo na zaklade teploty potom uvidis ci ovu naozaj prebehla, drzim palce, urcite sa podari 🙂

majamat
20. apr 2017

@elly23 vseobecne sa rata tt od ovu +2t, lebo v klasickom cykle je ovu priblizne 2t od zaciatku cyklu. no vela zien moze mat ovi trosku posunutu a nai babo sa nevyvija vzdy rovnako. dr. by mal na konci prveho trimestra urcit TP podla sona.

elly23
20. apr 2017

@majamat cize 3tt + 2t takze som v 5tt

nikusiak9
20. apr 2017

@mokilko, kotatko je v inych skupinach, dnes som ju videla od februara ideme do toho a dalsia kde dala fotky testov...plus este fotku dnes brucha.

majamat
20. apr 2017

@elly23 ak si 3tt po ov,t ak ano. no vsak to by mal aj dr. zhodnotit, podla velkosti babatka.

mokilko
20. apr 2017

@nikusiak9 pozri do témy duch na teste a máš jasno

cvikla12
20. apr 2017

@elly23 moja to neviem ale Dr asi bude rátať od poslednej ms a časom podľa sona upraví . Aj mne tak ráta. A posla sona sme o dva dni väčší. Čiže by som nemala byť 14tt+6 ako podľa ms ale 15tt+1 no ale to sú len dva dni tak je to v pohode.

elly23
20. apr 2017

@cvikla12
@majamat
ďakujem Vám 😘