icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lala1501
20. apr 2017

Baby Lustitelky vidite tam nieco?priznam sa ze ja nic ale jedna babenka vravi ze ano.horny je ovu aby bolo vidiet kde ma byt ta ciarka co podla mna nieje😂

kudusko
20. apr 2017

@ejuska2586 zlatko chodis do temy duch na teste? Mala by si kedze si si myslela ao trpi kotatko uz je to tam vsetko napisane ako tu klame zeny.

elly23
20. apr 2017

@lala1501 a preco to lustis ci tam je alebo nie? Ved ovu je pozitivny ked su obe ciary rovnako silne alebo testovacia silnejsia ako kontrolna, a je tam ale slaba a test je negativny

lala1501
20. apr 2017

@elly23 ale ten spodny nie je ovu teovu som tam dala len preto aby bolo vidno kde ma byt ciarka

elly23
20. apr 2017

@lala1501 AHA, ja som myslela ze ten horny myslis, a ten dolny ma byt tehu? Tam nic nie je, ak by si bola tehu mas ovu test silno silny obe ciary, prepac moja, ale tehu nie si...

elly23
20. apr 2017

@elly23 ak by si mala ovu pozitivny tak vyjde aj tehu test pozitivny...ale na tehu nic nie je

lala1501
20. apr 2017

@elly23 ano ten je tehu a ten horny ovu nie je dnesny ten som zobrala zo zosita😂

elly23
20. apr 2017

podla mna tam aj tak nic nie je, ktory den DPO si?

lala1501
20. apr 2017

@elly23 10Dpo tiez si myslim ze tam nic nie je🙂

elly23
20. apr 2017

@lala1501 ovu test si neskusala?

majamat
20. apr 2017

@cvikla12 no ano, tak sa to zvykne robit, ale babo bude mensie, ako prislusny tt.

cvikla12
20. apr 2017

@majamat šak Dr bude vedieť povedať v ktorom je tt

lala1501
20. apr 2017

@elly23 8dpo

alilka
20. apr 2017

@lala1501 ale ovu vyzerá celkom dobre 😉😉

lala1501
20. apr 2017

@alilka ale nic z toho😂 ale aj tak ja som sa tento mesiac nesnazila takze nic sa nedeje🙂

elly23
20. apr 2017

@lala1501 skus este pockat, ale vyzera to nadejne 🙂 ale este je skoro na tehu test, ja som mala uplne silne ciary na ovu

elly23
20. apr 2017

@lala1501 ani ja som sa extra nesnazila a do vcerajsieho dna som si hovorila, ze nie som tehu...😅

lala1501
20. apr 2017

@elly23 uz nemam doma ziaden test tak budem cakat len na ms alebo podla teploty sa budem riadit🙂 tu mam takto zatial

alilka
20. apr 2017

@lala1501 prečo hneď tak píšeš že nič z toho..Veď preto to všetko robíš..Tak musíš veriť nemáš dovod neveriť..A hovoriť si nárokom že nič z toho len aby z toho niečo bolo,tak tomu už neveríme,verili sme keď sme boli deti,že všetko funguje opačne 😊😊

lala1501
20. apr 2017

@alilka chces vediet preco ?lebo ka som si tenro mesuac davala pozor ani raz do mna nedal.len raz sa do mna vratil bez toho aby sa umyl hned po vyvrcholeni.tak preto tomu nedavam ziadnu sancu.testy som yeraz robila ze ak nahodou lebo nahoda je ozaj blbec.ale ke tam minimalna sanca vsak to by bol zazrak a v tie ja neverim🙂

alilka
20. apr 2017

@lala1501 prečo zázrak ?Veď spermie tam.mal,ktoré vydržia v jeho penise a pekne sa presunuli potom k tebe a rovno na vajko 😁😁 prečo ste si dávali pozor?Z toho správneho si mala ovulovat?

majamat
20. apr 2017

no baby, jar je nejaka plodna, aj ked mame blaznivy april 😀

ja musim ist k dr. vobec sa mi tam nechce. mne ta maternica prepadava, krcok mam nizko a asi sa drazidi, krvaca mi.

lala1501
20. apr 2017

@alilka asi ano z toho dobreho ale meviem to urcite lebo vraj nielesu sa stane ze aj 2x z jednej sttany ovulujes.no davala som si preto lebo predosle 2 mesiace som sa snazila jak blba napustal ma jal bandasku a nic z toho a potom ked prisla ms tak obrovsky plac.tak som si povedala ze si dam pokoj do leta pojdeme na dovolenku este a tam zacneme .ale vies ked sme mali sexik tak hormony vzburene tak som mu ja povedala ze nech sa este vrati ze to by bol osud keby sa to takro podarilo len zo zabavraneho 😂 ale vravim ved to bu uz bola aka nahoda ked sme sa predtym naozaj snazili a nic tak neverim tomu vobec

epelino
20. apr 2017

@elly23 a sedeli ti testy s teplotou? Asi ju skusim zacat merat ale chcela som sa tomu vyhnut aby mi z toho uz nehrablo.kazdy mesiac som sklamana...ale dakujem.este posl.pokus ak dostanem ms tak kupim inofolic ako mi odporucal mudr.

alilka
20. apr 2017

@lala1501 áno viem že občas ovuluje 2x ten istý..Ja som to tak mala prvý mesiac ľavý a druhý tretí pravý a o ten som aj prišla keďže ten tretí mesiac som otehotnela..Joooj uz si spomínam že si písala že si z toho už na nervy že musíš oddýchnuť..No uvidíš mohla si dnes skúsiť ovu test alebo zajtra z ranného..Ten z 8dpo máš z ranného?

lala1501
20. apr 2017

@alilka nie praveze je robeny vecer .ja uz nemam doma ani jeden test😂 a som aj rada lebo by som len ostievala aj 5 za den kym by neprisla ms😀

alilka
20. apr 2017

@lala1501 no tak na 8dpo a večer je dosť tmavý..No neviem aké ich mavas keď ma prísť ms..Tak uvidíš ,😁😁

lala1501
20. apr 2017

@alilka tak vacsinou mam uplne svetle ale hormon kolise takze ro nic neznamena .ale zas citlansom ze ovu ti nemusi ukazat tehotensto ze tehotensky mal baba poz.a ovulacny slaby pasik

alilka
20. apr 2017

@lala1501 áno sú aj také je ovu ukázal večer pozitívny a ráno už aj na tehu teste som mala 😁

elly23
21. apr 2017

@epelino mne sedeli ;)