Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kika691 aj ja musim cakat ;) http://www.fertilityfriend.com/home/lauritka
ahojte mamičky, budúce mamičky, snažilky a vlastne všetky 🙂 mám tiež otázočku čo sa týka ovu testov..mám pravidelný cyklus asi od 17tich rokov (takže cca 12 rokov) 31 dnový. Snažíme sa o bábo ale akosi sa nedari napriek pravidelnému cyklu to akosi nevychádza. Tak som nakupila ovu testy, aby som zistila či vôbec a kedy ovuláciu mám..podla príznakov ovu mám začiatok 12 den až 15 den záleží od mesiaca..ale ovu testy boli za celý mesiac všetky negatívne tak už nechápem..bola som aj u doktorky ale tá povedala ze je všetko v poriadku aj ked je pravda ze som nebola na vyšetrení či mám vôbec ovuláciu aj ked som vyčítala ze je vraj nepravdepodobné nemať ovuláciu pri pravidelných menštruačných cykloch. antikoncepciu ani žiadne hormonalne tablety som nikdy neužívala a nikdy som nemala ani žiadne problémy..(klop klop na drievko 🙂 ) môžu sa ovu testy mýliť? možno mam málo látok v moči na zistenie ovulácie 😒
@bronitka hmm to e zvlastne, oodporucila by som ti aspon 1-2 cykly si merat bazalnu teplotu, tam sa to pekne ukaze ci ovulujes.. doktroka by mala urobit HP a folikulometrii, lebo jednym nahladom je teda odvazne tvrdit, ze je vsetko ok 🙂 nevsimla si si ani, ci bol aspon trosku silnejsi testik??? ak mas 31 dnoove, tak ovulacie je okolo 18 dc.cize pozitivny ovu testik by mal vyjst niekde okolo 16 dc
@bronitka jj, zacni a uvidis ;) pridaj sa do skupiny https://www.modrykonik.sk/group/1958/ - tam konzultujeme grafy, testy a vsetko hladne snazenia. 😉
@lauritka dakujem za radu 🙂 Ani ja tomu nechápem lebo tie s Dm su citlivé dost.Ale tieto zelene su asi este citlivejšie 🙂 Tak zajtra skúsim tutu muťu,dievčatko uz mame a prijala by som chlapčeka ale hlavne nech sa zadari a je to zdravé 😵 Aj tebe držím palce aby sa dobre uchitilo,rástlo nech ti vijdu // 😉
@bronitka poradim ti kup si ovu testy dr max....7 ks ich tam je za dobru cenu ja som ich kupila za 4 e.
ja som sa testovala nasledovne: cca od 10 dna a ovu mi nabehla 14 dna...
Merala som kazdy den v rovnakom case!!! rano som sa zobudila isla som hned na malu...pretoze ranny moc nema byt testovany....a hned od rana som nic nepila...a testovala som o 12 hodine....potom som tie tekutiny dobehla🙂 kazdy den bola ta ciarocka slaba a potom bum 14 a 15 den silna az silnejsia...ako ta kontrolna...
mozno si len testovala zle alebo si nemala dobry moc🙂 vyskusaj znova a uvidis...a testuj dokedy nebude ciarocka...zacni hned od posledneho dna ms ...a testuj vobec nemusis mat ovu v strede...drzim palce
@a0n0j0e0l vyskúšam veru ked vyzdraviem, kedže som tretí den na PN, zbehnem do lekárne. Drahý mi nekupi..považuje také veci za zbytočné vraj cyklus mám poznať sama 😀 😨 ale tak ja stále dúfam ze aj ked testy boli negatívne ze sa mohlo niečo podariť..a teda dúfam ze už mrcha nepríde..aj ked o tom pochybujem 😒 každopádne mám hustý biely výtok, pri jedení špagiet som cítila samé železo bolia ma kríže a picha ma v podbrušku...no ale vyčítala som aj že tieto príznaky až na pichanie v podbrušku sú príznakom aj choroby :D no nič..ved sa uvidí 🙂
Dnes rano nesiem dcerku do skolky a..co nevidim??Letiet BOCIANA 🙂 😵 ...dufam,ze nam prinesie stastie 🙂
@lauritka ahooj tak som tu s testikom 🙂 poznas ich dobre prosim ta chyba mu vela k pozitivnemu ? 🙂 po minulo mes.testovani je tento zatial uplne naj🙂

@macinka92 mozne len momntalne obdobie.. aprejde ho to.. tak to rob spontanne ;) ci si da pozor.. co bude vytahovat ? 🙂